Fotoğrafçılık Forumları
Nikon Coolpix P3 Bir Yanıt.. Lütfen.
yanlış yerde konu açtıysam özür dilerim
ksr bakmayın bir şey rica edecegim ben internetten garantisi olmayan bir
Nikon'ın Coolpix P3 8,1 modelini aldım sorum şu olucaktı ürün
ikinci el oldugu için güvenemedim yarın gün içerisinde kargo bana ulaştırıcak ürün elimde olacak sizden ürünün saglam oldunu anlamam
için bir kaç şey söylemizi rica ediyorum yani şurasına bakarsan söyle olması lazim sunu yapması lazim zoom
şöyle olması lazim gibi yarın gün içerisinde elime ulaşıcak sizden kısa sürede bi yardım istiyorum ilginize teşekkür ederim
iyi çalışmalar..
cvp yazıcak üyüde yok
lütfen bari (open box ürün)ü ne demek onu söyleyin ürün elime ulaştı made in china kötümü oluyor lütfen bi yardım..
"Open box" kutusu açılmış anlamındadır.Bir müşteriye satılmış, iade alınmış olabilir, vitrinde sergilenmiş bir ürün olabilir.
Ayrıca, "Refurbished" ibaresini de taşıyorsa, ürün bir müşteriye satılmış, üründe bir arıza görülmüş bu nedenle iade edilmiş, arıza ürünü üreten firmaca giderilmiş tekrar satışa sunulmuş anlamındadır.
"Made in China" Çin'de üretilmiş demektir. Kötü bir şey değildir.
#ocaklilar' tarafından 19.02.2008 16:53:25 tarihinde düzenlendi.
çok teşekkür ederim peki türkce kullanım kılavuzunu nereden temin edebilirim
Nikon distürübütörlerine e-mail atın ya da internetten PDF dosyası şeklinde arayın,ama evet konu yanlış yere açılmış,daha dikkat
çok aradım pdf olarakta baktım yok nikonun bu modelinin hiç bi yerde türkçesi yok sadece özellikleri var ama nası kullanıldıgı yok buna benzer dediginiz varmı arkadaslar lütfen bi yardım edin bu modelle onun menüsü aynı hemen hemen bunu indirirsen işini görür dediginiz bi makina varmı onun türkcesini indireyim bari kullanamiyorum hiç bi özellininden yararlanamiyorum lütfen bi yardım benim yerime kendinizi koyun..çok tşk ilginize yardımcı olana olmayana..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43