Fotoğrafçılık Forumları
Mgirgin'i Everme Sorunsalı
Bi havta gıda yokum dediğdim emme bu çocuğun durumunu çok vahim gördüm ve geri döndüm. Bu çocuğa bir an evvel gız bulup everelim.
Pazarbey nerdesin sen yaa? Topiği açtın, kayboldun gittin yav. Neyse konuya tekrar el attığına sevindim
Mgirgin kazık kadar adamsın yahu. Hala bekarmıydın sen. Sana ben burdan bi köylü kızı bulem. TEmiz , evinin kadını olcek cinsten.
pazaremmi siz abilerime ablalarıma güveniyorum bu konuda
Girgin sen evde kaldın desene
Aynen öyle. HMede ne evde kalma. 40 ına girdi hala evde. Yazkı yazık. Defolu mal gibi beğenen olmuyo.
Kim demiş beğenen olmuyo diye?? Beni ne doktor hanımlar, ne hakim hanımlar istedi de hiç birine varmadım valla.
yok mu abi oturduğun mahallenin muhabbetçi teyzesi, annesi, ninesi... her mahallede olsa gerek... söyle ona o buşsun.. olmadı tanımıyorum dersen altın günlerine falan git kesin bulursun 1-2 teyze sonra işin kolay..
Hepsini denicez gari Gürhan. Hayırlısı bakalım
girgin kardeş istersen bende iki tane fazladan kız msn si var. Bi konus tanıs belki kafanız uyar. Uymassa www.boyuboyuna.com var abi. Ayda 10 ytl verip sınırsız mesaj atma hakkı elde ediyorsun. Göz kırpma ise bedava zaten.. Sen şimdilik göz kırp bakalımda üye oılunca iletletirsin..
Kontras ta müzmin bekarlarımızdandır gali. Onuda evermelide. Böyle kıllı bir yaratıkla kim evlenir sorunsalı var.
Mgirgin evvela şu keçi illetinden kurtulman lazım. Kime söylesem ya keçi ya ben dedi.
İlgili olabilecek konular
-
Portekiz'de 5. Piri Reis Kongre Kitabında Hikayelerim Çıktı
13 May. 2025, 18:32 serdar102
01513 May. 2025, 18:32
serdar102 -
-
Sayın Arkadaşlar. Çok Yeniyim Yardıma İhtiyacım Var
03 May. 2025, 18:10 aslls
015403 May. 2025, 18:10
aslls -
-