Fotoğrafçılık Forumları
F. B Hakkında
Fenerbahçeye 2 Ligte başarılar dileriz.
IQ kaç?
Tataremmi geçen ramazanda tanışamadı idik, bu ramazan da kim tertipleyecek acebağ Ankara iftarını.
Edit: Kim tertipleyecek değil, ne zaman tertiplenecek olacak idi.
#sansabosa' tarafından 01.08.2011 20:31:26 tarihinde düzenlendi.
Şike soruşturmasında bir kaç takımın küme düşürülecek olması tamamen koparılan gürültünün nedeniyle olacaktır. Zira bunca gürültünün ardından her hangi bir yaptırım kararının çıkmaması soruşturmanın asıl amacını ifşa eder. Bunuda malum taraf asla istemez.
Gerçi ifşa edilecek hiç bir şey olmadığı şike soruşturmasının bir linç kampanyasından öte olmadığı ortada. Fenerbahçe spor külübü şikeye karıştığı gerekçesiyle tam tekmil adliyeye taşındı kulüp başkanı Aziz Yıldırım hakkında tutuklama çıktı. Neden Şikeye karışan FB nin kulüp başkanı olduğu için bu işte birinci derecede sorumlu eyvallah....
Peki şike soruşturmasına takılan bir diğer spor kulübü olan Beşiktaş'ta kulüp yöneticisi Serdal Adalı ve kulüp antrenörü Tayfur Havutçu da cezaevine gönderilirken kulübün birinci dereceki sorumlusu olan Yıldırım Demirören soruşturmadan muaf tutulur. El insaf yahu bir kurum çatısı altında bunca gelişmenin 1 nolu ismin dışında gerçekleştirildiğini söylemenin hiç bir mantıklı yönü yok!!!
Nitekim bu operasyonun nasıl bir linç harekatı olduğunu anlamak için cezaevine gönderilen isimlere bakmak gerek!!! Kimdir bunlar Aziz Yıldırım ve Serdal Adalı bu iki isim iş çevresinde yaptıkları ortaklıklarıyla biliniyorlar. Son ortaklıklarıda savunma sanayisi ile ilgili bir ihaleye katılacak olmalarıdır. Rakip firma olarak kim var? Çalık grubu hatırlarsınız çalık grubu sabah ve atv nin emanet edildiği gruptur. Aziz Yıldırım ve Serdal Adalı'nın, Çalık Grubuna rakip olduğu savunma sanayisi ihalesinin şartnamesine göre katılımcı firmaların-sahiplerinin sicillerinin temiz olması gerekiyor. Ne oldu şimdi Aziz Yıldırım ve Serdal Adalı iddianame aşamasında olmasına rağmen ihale şartlarına uygunluklarını kaybettikleri için teklif verme şansları kalmadı böylece meydan sabah ve atv nin emanet edildiği Çalık Grubuna bırakıldı... İŞTE SİZE ŞİKE!!!
#mechul75' tarafından 02.08.2011 00:22:09 tarihinde düzenlendi.
3 kişi katılır rekor kırarsınız.
ben tek başıma iftar tertip etsem 3 kişilik yerim zati
geçen sene kalabalıkdıkdı baya. rokomet falan yoktu ama.
yav okyanus emmi senin müvekkile söle bu fantilatörlere uçak moturu takmasınlar. keza yarım sahat anca uyudum. ondada hiç durmadan aldığım fantilatörü değiştirip durdum.
valla iftar tertip işinde rokonun üstüne tanımam.
2 ay kadar önce bi uğramıştım rokonun dükkana görüştük.
o zamandan beri haberim yok.
ama ramazanda mutlaka bi uğrar foruma.
Sansabosa geçen sene yaklaşık 45 kişi idik.
Rokomet aynı gün başka bir yere iftara davetli olduğundan katılamamıştı.
Bu sene iftar organizasyonu olurmu ondan emin değilim.
İlgili olabilecek konular
-
-
Görsel Diyaloglar/türk Fotoğrafının Hali Nicedir?
07 Tem. 2025, 12:45 miratcenk
016107 Tem. 2025, 12:45
miratcenk -
Sağlık Raporu Ücreti Sorunsuz Ödeme Örnekli Full Anlatım
20 Haz. 2025, 19:54 prodersler
025820 Haz. 2025, 19:55
prodersler -
-
Görsel Diyaloglar: Fotoğrafın X Faktörü
18 Haz. 2025, 17:21 miratcenk
037718 Haz. 2025, 17:22
miratcenk -