saadetsa
saadetsa (üye)
İstanbul / Meraklı

Almanya’da Fotograflariniz....

Merhabalar,
Bir proje uzerinde Almanya'da bir lisede asistan ogretmenlik yapiyorum. Burada bulunusumun en onemli gerekcesi ulkemizi tanitmak, insanlarin ulkelere karsi gelistirdikleri on yargilari ortadan kaldirip, kulturler arasi iletisime katkida bulunmak. Ulkelerin yasam tarzlarini tanimak ve tanitmak. Bende bu calismalarimdan birinde Turkiye'den kareleri kullanabilirmiyim diye dusundum. Bunun icinde sizin desteginize ihtiyacim olacak. Izniniz olursa fotograflarinizdan Turkiye'yi anlatan, insanlarimizi, yasam tarzlarimizi, kulturel ozellerimizi kisacasi bizi anlatan guzel karelerinizi okulun koridorlarinda, panolarinda sizinde isminizi belirterek ogrencilere sunmak isterim. Yasal anlamlda sizin icin ne yapabilirim bilmiyorum. Fotografinizin kullanimindan dolayi size telif hakki odeyebilmem soz konusu degil. Keske oyle bir imkanim olsa. Ama bir tesekkur mektubu alabilirsiniz. He bir de karsilasirsak cikolataniz hazir olur.
Bu konuda bana ileteceginizi umdugum paylasimlariniz ve onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim.

Bu fikir beni heycanlandirdi. Umarim guzel bir sey yapabilirim.

#saadetsa' tarafından 17.02.2009 11:00:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Şubat 2009, 22:48 - İp: 134.***.**1.11
planetfoto
planetfoto (üye)
Antalya / Reklam Fotoğrafçısı

merhaba

almanyada 2 yıl ogrenim nedeniyle yasayan biri olarak sizleri desteklemekten gurur duyarım
hangi sehirde yasadagınızı yzarsanız sevinirim

fotograflarımın büyük bi kısmı almanya bazlı dır ancak tabiki burdaki arkadaşlarımla iletişim kurarak bu projenize yardımcı olabilirim

saygılarımla iyi calısmalar

 

Tarih: 17 Şubat 2009, 01:51 - İp: 213.***.**1.169
saadetsa
saadetsa (üye)
İstanbul / Meraklı

Oncelikle cok tesekkur ederim. Yardim onerinizle daha cok heycanlandim. Umarim bir birimize yakin yerlerdeyizdir. Ve guzel bir sey yapabiliriz. Mesajlariniza bakabilirseniz sevinirim.

Netphoto ailesinin bana bu konuda yardim edecegini umuyorum.

 

Tarih: 17 Şubat 2009, 09:59 - İp: 93.***.**1.137
yoksul
yoksul (Objektif)
Adana / Amatör

mesajlarınıza bakarmısınız...

 

Tarih: 17 Şubat 2009, 10:51 - İp: 88.***.**3.247
saadetsa
saadetsa (üye)
İstanbul / Meraklı

Tesekkur ederim, hemen baktim.

 

Tarih: 17 Şubat 2009, 10:59 - İp: 93.***.**1.137
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Hamburg-gs maçı şifresiz almankanalı ARD "Das Erste kanalında olacakmış.

13" hotb.. 11604 H . 12 mart

 

Tarih: 7 Mart 2009, 05:20 - İp: 85.***.**0.8
latif100
latif100 (üye)
İzmir / Amatör

Site de yeniyim. Mesjınız beni de heyecanlandırdı. Şimdiden tüm fotograflarımın kullanımı için iznim var. Ancak daha pek fotograf yükleyemedim. Belgesel anlamdamı fotograf istiyorsunuz.İsteginizi biraz açarsanız sevinirim.
Saygılarımla

 

Tarih: 20 Mart 2009, 15:23 - İp: 88.***.**8.11
saadetsa
saadetsa (üye)
İstanbul / Meraklı

Bende uzun suredir baska islerle ilgilenmek zorunda oldguum icin buraya bakamadim. Ustelik uye arkadaslarin da cok fazla onerileri gelmemeside biraz motivasyonumu etkileyece gibi olmustu. Ama son zamanda okulda yasadiklarim, ve buradaki insanlarin baktigi yerden olaya bakinca bunun gercekten bir kac ogrencinin bile fikirlerini degistirmede etkili olabilmesinin cok onemli oldugunu gordum. Tam yeniden basliga yazacakken sizin mesajinizi gordum.
Donus tarihiminde yaklasmasi nedeniyle okulun farkli yerlerinde farkli fotograflari kullanmayi dusunuyorum. Mesela bir bolumde tarihi eserle ilgili fotograflari kullanip altinda o eser ile ilgili bilglere yer vermek isitiyorum. Dogal guzelliklere ait fotograflari bir yanda, insanlarimiz ve yadam seklimiz ile ilgili fotograflari bir yerde vermek isitiyorum, kulturel ozelliklerimiz, bayramlarimiz, sevinclerimiz, eglencelerimiz yada huzunlerimiz onlarida baska bir bolumde kullanmak istiyorum.
Destelerinizi bekliyorum. Bende portfolyalariniza bakacagim ve sizlere mesaj atacagim. Sizinde kullanilabileceginizi dusundugunuz fotograflariniz varsa onerilerinizi bekliyorum.
Selamlar...

 

Tarih: 20 Mart 2009, 17:20 - İp: 134.***.**1.11
  • 1