netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Recep, kardaki ayak izleri iki sevgili bir süre beraber yürümğşler sonra da küsüp ayrı yönlere gitmişler gibi çok anlamlı olmuş. Fotoğraflara hikaye yazılır. Müracaat Camoka.

Kadir işlerin bitimini Cuma'ya denk getirip Ct.Pz. kal İstanbul'da gideriz bir yerlere.

Fatih kardeşim biz teke zortlatmasını biliyorduk da sayende araç zortlatmasını da öğrendik. Her yerden kesildiklerinde yakalamışsın maşallah. Tüm karelerin gayet net ve çok güzel.
Komiser'i panlamışsın oldukça da iyi çıkmış ama fotoğrafçı pan'ı konusunda biraz çalışmamız lazım. Çünkü bu fotoğrafçı ele avuca sığmıyor.

Serkan Abant'tan son bombayı da patlatmışsın. Gerçekten mükemmel kare. Yer, gökyüzü, uzun gölgeler muhteşem olmuş. Bu karede lens içi parlama da olmamış. Benim bu saatlerde çektiğim karelerin hepsinde polorize filtre nedeniyle yansımalar olmuş. Deneye yanıla öğreniyoruz işte.

Sevgili Erhan merak etmeye başlamıştım. Değerli yorumlarından hepimiz çokça faydalanıyoruz. Yüklediğin kareler de muhteşem. Tıpkı öncekiler gibi.

Tarih: 28 Ocak 2008, 10:42 - İp: 85.***.**4.66
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Rally den enfes kareler çıkartmışsınız... Tebrikler

Tarih: 28 Ocak 2008, 11:04 - İp: 85.***.**5.89
slavezero
slavezero (üye)
İstanbul / Meraklı

acaba banda nasip olcakmı şöyle karlara uzanıpta resim çekmek

ksımet ne diimm

Tarih: 28 Ocak 2008, 11:24 - İp: 212.***.**1.130
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Yarış pistine birilerinin yaprak atması nedeniyle pist'in doğal yapısı bozulduğundan yarış sonuçları iptal olmuş. Piste yaprak atanlar da aranıyormuş.

Tarih: 28 Ocak 2008, 12:09 - İp: 85.***.**4.66
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Şüphelilerin fotoğrafı aşağıdadır.

Tarih: 28 Ocak 2008, 12:21 - İp: 85.***.**4.66
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi, harikasın... nefis yakalamışssın, birde arkalarda yeşil montolu birisi var

Tarih: 28 Ocak 2008, 12:29 - İp: 85.***.**5.89
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

F22 / 6sn.

abilerim arkadaşlarım bu fotodaki yalnışlık ne.?derinliği artırmak için diyaframı olduğunca kapadım..güzel olduğunu zannettim..ama bilg. ekranında görünce şaşkına uğradım..ağacın en üst dalları neydeyse görünmüyo bile..burda netleme problemi mi var veya başka bişey mi.? renklerde oldukça kötü.. derdi ne bu fotonun..bana bi yardımcı olun lütfen...

Tarih: 28 Ocak 2008, 12:50 - İp: 78.***.**9.153
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

6sn. gibi uzun pozlama yapınca o süredeki harekette konuya yansır ve yakın çekimlerde bu bulanık durum oluşabilir... tabi üstadlar daha derinlemesine yorumlar yapacaklardır...

Tarih: 28 Ocak 2008, 12:55 - İp: 85.***.**5.89
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Serkan ,kadrajda belli olmak için hep sarı mont ile dolaşmış.
yarış pistinde bayağı bir tehlike arzetmişsiniz.

Selahattin Abi,siz haftalık planları açıklayın katılım çok olacaktır.

Erhan Abi,fotolarımızı mükemmel yorumluyorsunuz.tek tek not almışsınız.üstadlık böyle bir şey herhalde.

smlzl,akşam karanlığındamı çektin fotoyu,gündüz çekip photoshopta gece havası verebilirsin.çok uzun pozlamışsın.dallar,yapraklar mutlaka sallanmıştır.

Bu arada üst banda çıkmışım,çok şaşırdım
photoshop sağolsun

Tarih: 28 Ocak 2008, 13:23 - İp: 85.***.**9.67
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

hmm uzun pozlamadan oldu galiba..bide biraz rüzgar vardı sanırım bundan kaynaklanıyo..

Tarih: 28 Ocak 2008, 13:46 - İp: 78.***.**9.153