Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
        Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır   

Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz  

Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama.. 
Olsun, nasip  

Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır   

HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....  

patron milagro emmiye zam yapsın  

bizim gayfe entel gayfeyi geçene kadar burda yazacam patron.  
(remi duymasın) 
(anadolu gayfesi 116  entel gayfe 372) 
bu arada face de Fantastic Four u sevdiğini gördüm. sen de eski çizgiromancılardan olmayasan? 

aaaa BUX, ne ayıp... şimdi biz entel camiası olduğumuza göre, biz de buraya mı yazmayalım yane... 

kınadım seni... nerde bu kınama ikonu ??  
 şunlardan biri  galiba   

çok ayıp  

Aaaaa çok ayıp BUX sen çalışmaya çalışmaya çenen düştü senin  altın anahtar falan aldın bakıyomda cık cık cıkkkk yani  

Yaaa sen sımtafa abim ne bu ayrımcılık tüühh ne edem ben yaaa daha yeni kapadık demi o mezuyu   

Kahveye transferini  yurt dışıdan  yaptın diyemi böyle yapıyon de bakem ?????????????? 

Geldik desimle zobayı yaktık sildik süprürdük sonra ne oldu amanın yaaa göremiyorum kör oldum.. 

Şurda biz entel eşrafı olmasa kalcanız bir başınıza hemmm hııııhhhhh hadi entel eşrafım  madem öyle entel cafede böyle yapar gidelim mi entel eşrafım?? 

Yaaa desim hala kahvemiz için fizilibite raporları çıkmadımı   

yok yaw ne enteli.. 

bux şarkım için tebrik etmiş ya.. 
şarkıyla ilgili olan "dört mevsim" adlı konunun altına yazmamış, burdan tebrik edivermiş, o yüzden dediydim   

gayfemizin yeganesi o yeganesiiii..     

en büyüükk buuuxxxx, biziiimm buuuxxxx   

ver gazı  

kop evladıımmm  

Görcem ben bir kaç gün BUX gelmesin kahvenin halini o zaman sizi şikayet etcem hijyen yok kahvede diye böyle dicektim dimi Remi   

İlgili olabilecek konular
- 

Istanbul Anadolu Yakası Yerler?25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist 2237512 Eki. 2014, 14:49
 boranyildirim
- 

- 

İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi22 Şub. 2005, 13:17 gugux 81254223 Mar. 2011, 02:38
 av.ozguryilmaz
- 

- 

Anadolu Yakasında Fotoğrafçılık Derneği01 Ağu. 2010, 00:38 saksay66 3241210 Ağu. 2010, 15:54
 istanbul_f
- 

İstanbul Anadolu Yakasında Ki Kurslar11 Kas. 2009, 03:29 mussa22 0281011 Kas. 2009, 03:30
 mussa22
- 

Anadolu Yakası Fotoğrafın Merkezi11 Mar. 2008, 10:54 fonhazines 17573819 Mar. 2008, 19:36
 fonhazines
- 

- 

-