Fotoğrafçılık Forumları
Deli Topiği
        Şöyle 4/4 lük bir polemik bulsam 

Milleti birbirine kırdırsam  

Canım sıkılıyor…

aklıma gelen her şeyi denedim görevliler değişiyor ama akibet hep aynı. 

kronikleşmiş damlayan çay bardağı sendromu. 

mesela diyelim 15 kişiye birden çay getirsin ve bir tanesinin tabağına çay dökülsün diğerleri temiz olsun döner dolaşır o tabak ile ben mutlaka buluşuruz. 

diğerlerine gitme şansı %0 bana denk gelme şansı %100 dür. 

bünye meselesi bi yerde...                                    

çayı suratına fırlatımsı fışkırt 
bardağı kafasına at 
gömleği çıkar boynuna dola 
pantolonu ellerini kollarını bağlamak için kullanmayı düşünürken çıkartmaya başladığında hala oradaysa mangal gibi yürek vardır o ablamda.. sen kendini at pencereden..  
bütün bunları yaptığın halde hala damlalıklı çay geliyorsa sana çay servisini ben yapacam. 

şiir gibi olmadı ama idari heyet.                                    

her türlü tavsiyeye açık pirezentable, kendine güvenen dis-kiyonu düzgün, toplum içersinde sevilen, sayılan, sosyal bir insanım  

yarın deli toplayıcı gelecekmiş...
        prezantable ne demek 
ingilişçesi piresenteybıl 
yani piresentasyonlu.. 
piresentasyon ne demek.. 
sunmak mı 

ben sunum gücü yüksek biriyim ama pirezentasyonlumuyum bilmiyorum. 

kirli sakal beyaz göynek kot pantolon ve sandaletle pirezentasyonu yüksek biri olabilme ihtimalim yüzde kaç.. 
yüzde kaç çabuk 
yüzmeyi bilmiyorsan saatte kaç..  yani kaçarkenki yaptığın sürat saaatte kaç. 
yani kafam karışık bilmiyorum çalışmalımıyım..                                    

"futuristik" kelimesini kullanmak için uygun bir cümle arıyorum
        Benim deli gömleğim daraldı. 

fazla göyneği olan varmı...                                    

"fu" sunu fırlat at, 

geriye kalan "turistik" kısmını istediğin cümlede kullanabilirsin malum yaz sezonu   

görece kavramı ne güzeldir. 

a treni 10 km/s hızla batıya gitmektedir. 
b treni 25 km/d hızla doğuya gitmektedir. 
a treninin b trenine göre hızı günde kaç metredir.                                    

bana bak bakiim gözünün üstünde kaşınmı var senin?
İlgili olabilecek konular
- 

Gel Ayşe'm Allah'a Edelim Dua Hüseyin Ceyhan12 Eki. 2024, 16:15 prodersler 063812 Eki. 2024, 16:16
 prodersler
- 

Listede Olmayan Fotoğraf Makine Modeli.12 May. 2024, 23:54 mr.mehmet 0117012 May. 2024, 23:55
 mr.mehmet
- 

Pinhole, İğne Deliği Fotoğrafçılığı04 Tem. 2008, 15:07 oguzhanman 6802806 Ara. 2021, 12:07
 maho99
- 

- 

Selma Geçer Başımdaki Sevda Yeli Bazen Arsız Bazen Deli05 Tem. 2021, 13:25 prodersler 0151105 Tem. 2021, 13:26
 prodersler
- 

Karagöz İle Hacivat: Tuzsuz Deli Bekir26 Mar. 2021, 19:07 serdar102 1181926 Mar. 2021, 19:10
 serdar102
- 

- 

Yeni Başlayan Birine Hangi Modeli Önerirsiniz ?21 May. 2016, 13:32 anyas 1270521 May. 2016, 14:08
 ercan43
- 

-