Fotoğrafçılık Forumları
Anadolu Gayfe..
        Entel cafe denen yere muhalif olarak açılmıştır   

Anadolu ruhu taşıyan her türk vatandaşını gayfemize bekliyoruz  

Forum müdavimlerinin pek ortada görünmediği ve forumun bu durgun günlerinde, bu gayfeyi açmak akıl karı değil belki ama.. 
Olsun, nasip  

Anadolu'ya dair herşey, her düşünce, her uygulama müessesemizde geçerli olup, entel hareket ve girişimler yassahtır   

HOŞ GELDİNİİİZZZZZZZ....  

#milagro' tarafından 17.02.2011 21:31:32 tarihinde düzenlendi. 

bugün yürüyüşe çıktımdı MİLİ MİLİ, bi yürümüşüm bi yürümüşüm.. "duramıyorum, duramıyorum" diye diye zor bela evi buldum.  

Çok yorulmuşum tabi... uyukluyordum... şimdi geldim... 

Portakal çilek  
 başka yerim mi var gidecek   demi ama...
 demi ama... 

-------------- 
 KÖROĞLU, bıkmık, çıkmık olmuş....

Yok arkadaşlar buradayım'da.. 
İlgimi çeken birkaç yazı bulmuştum;baya sürükleyici geldi  

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29088.0 
Böyle bir sayfayı merak edip okumak;sanırım epey bir saat alıyor + dışarı çıkıp hava alım dedim baktım benim atın yemi bitmiş(gaz)şööyle bir benzinciye kadar turladım geldim  

Ne olur ne olmaz;arkadaşlar hadi offroad derler  koşarım hemen
 koşarım hemen  

Neyse;hanım köpüklü gayfe getirdi  fotoğraflardım ama
 fotoğraflardım ama  makinam arabada kaldı iş yerinde..
 makinam arabada kaldı iş yerinde.. 
hepimize afiyet olsun.. 
hüüüpph  

köroğlu emmi benim bir ortak var karavan olayına ciddi takık vaziyette. 

parası var ama yatrım yapma arefesinde olduğumuz için şuan içim alım yapamıyor. ama fena takık karavan olayına. 

hayatında karavana binmişlii yoktur ama nerden geldiyse ona bir özgürlük şeysi geldi. adam karavanda karavan der başka bişey demez.  

iyimi kötü mü bilemedim şimdi  

ben de kendime yaptım, köpüklü... oohhh iyi zamanlama ,yoksa çok kıskanırdım  

bu arada verdiğiniz link tam REMİ 'ye göre... bi ara ortağıyla takmış idi karavan'a 

remi emmi;bu iş sakat  hastalık bir sardımı kötü..
 hastalık bir sardımı kötü.. 
Ben offroad takılıyom  ama karavanlardanda gözümü alamıyom;piyangod almıyom ama sırf bunun için alacam
 ama karavanlardanda gözümü alamıyom;piyangod almıyom ama sırf bunun için alacam  

Afiyet olsun ;desi  

Hadi afiyet olsun bakem bende yaptım içiyorum ve çikolata ile..ne güzel kahvedaş olduk.. 

Remi yakın bir arkadaşımın babası yeni aldı yani yaptırdılar babası yeni emekli olduda  15 bin liraya herey var içinde pek güzel   

Yaw bende klasik isiyorum bir tane   

Tek kapı bir 56 off offf
 Tek kapı bir 56 off offf   

offroad pek güzel oluyor ben tatile gititğimde çıktık pek iyi olduydu.. 

Bursada var ben giitim arkdaşlarımla  seni bir daha götürmeyiz dediler ne yaa seni kollamaktan bişey olcak diye hiç bir atraksiyon yapamadık dediler... 

ve son  oldu.. 

Bende aman bende gelmem dedim terk ettim onları  kaya tırmanışına gittim bu sene... 

offroad out 
Kaya tırmanışı in   

Ama gönlüm klasik arabalrda drag yarışlarında   

İlgili olabilecek konular
- 

Istanbul Anadolu Yakası Yerler?25 Tem. 2014, 17:13 schwarzqeist 2237612 Eki. 2014, 14:49
 boranyildirim
- 

- 

İst. Anadolu Yakası Fot. Eğitimi22 Şub. 2005, 13:17 gugux 81254223 Mar. 2011, 02:38
 av.ozguryilmaz
- 

- 

Anadolu Yakasında Fotoğrafçılık Derneği01 Ağu. 2010, 00:38 saksay66 3241210 Ağu. 2010, 15:54
 istanbul_f
- 

İstanbul Anadolu Yakasında Ki Kurslar11 Kas. 2009, 03:29 mussa22 0281011 Kas. 2009, 03:30
 mussa22
- 

Anadolu Yakası Fotoğrafın Merkezi11 Mar. 2008, 10:54 fonhazines 17573819 Mar. 2008, 19:36
 fonhazines
- 

- 

-