Fotoğrafçılık Forumları
Sergiden Enstantaneler.. :)
        sergiden fotoğraflar..  

#nedimy' tarafından 16.09.2007 16:32:14 tarihinde düzenlendi. 

görmemişin bir sergida bir fotografı olmuş, sökmüş geri almış fotografını.  

Amma uzattınız kardeşim. Vay enymiş gaijin bekledigimiz gibi cıkmamışmış. Hepiniz hedef sasırtıyosunuz. kendinize yorum yapılmamaması icin bir iki gunah kecisi yaratıyosunuz.  

Gaijin desteğim sana.   

bu arada bende gelmeden önce gaijini tom cruise bellerdim  Ama adam tom ve jerry çıktı napalım.
 Ama adam tom ve jerry çıktı napalım.  

bende lamazikoyu erkek sanıyordum.  

Ayrıca pazarbeyi adam sanıyordum  

Zarazara iyi bir insan. Gosterdigi yakınlıktan dolayı tesk ederim  bir kez daha.  

Lazutu kacırdık yetişemedik. Tanısmak isterdim.  

Benim gelmemle birlikte sergiye ilgi azaldı. Herkes bana odaklandır filan. Ondan sorraaacımaa .... 

Velhasıl guzeldi. Emine de iyi bir insan  nctenk de iyi. Mandy gelmedi gelse iyi olurdu. Severiz onu.
 nctenk de iyi. Mandy gelmedi gelse iyi olurdu. Severiz onu.  

En cokda taraya şaşırdım . Sebebini bilmiyorum.  

Acemkızı serginin maskotuydu adeta. Aliş de iyi biri  Daha onceden tandıgım insanları yazmaya gerek duymadım.
 Daha onceden tandıgım insanları yazmaya gerek duymadım.  

Kısacası iyiydi. tek eksigim fotograf makinası olmasıydı.                                    

kontrast seninle tanışmadım bile neyime şaşırdın?
        ona şaşırdım işte. Tanışamadık bile. herkesle tanıştın benle tanışmadın.   

I. gün zaten yoktun. Siteden olan olmayan herkesi ogün tanıdım. II. gün masamızda yoktun, gözüme de ilişmedin. Muhtemelen ya içerde muhattap olmadığım şahısların yanındaydın ya da ben tren garına gittiğim sırada gelip gittin. Rastlamadım çünkü tanımadık kimseye   Neyse Kayseri-Ankara yakın
 Neyse Kayseri-Ankara yakın   Ankara'da bir sergi ve gelen fikir üzerine rehberliğini yapacağım gezimsi bir organizasyon düşünüyorum. Onlarda tanışırız artık
 Ankara'da bir sergi ve gelen fikir üzerine rehberliğini yapacağım gezimsi bir organizasyon düşünüyorum. Onlarda tanışırız artık   

ne sergiymiş be kardesim kac yerde topik acılmıs ??? hangini takip edeceğiz sasırdık valla burayı yeni görüyorum.. 

cuma ve cumartesi aksamları geldım görebıldigim tum dostlarla tanıstık kısacası memnun ayrıldık ıstanbuldan  
ıslerımız olmasaydı tum zamanı orda gecırmek ısterdık tabıı 

çok keyifli ve neseli gecti 

fotografları takıp ederek o gunu tekrar yasamak guzel..hepinize tesekkur ederım 

bır dahaki sergide daha fazla katılımların olması dileğimizdir 

iyi akşamlar güzel yurdumun güzel insanları ben burda forumda bir daglı gördüm sanki  

sahi biz tanıştıkmı kontrsat 
demek öle sanıyodun   

şanssızlık işte tara.  
Demekki hep oyle denk gelmiş. Tam sen bakacakken ben ayakkabımın bagcıklarını baglamak icin eğilmişim. Tam sen masaya geldiginde ben garnımı doyurmaya gitmişim. Olmamış kısmet değilmiş. Nasip. Hayırlısı.. Ne diyelim.. Bisey demeyelim.  

Şimdi korkuyorum ankara gezisine gelmeye. Şİmdi farkedemessin filan. Gidip geldiğimiz yanımıza kar kalır. 25 erde 50 ytl yol parası gider.                                    

lamaziko biz tanışmadık. Cunku ben seni erkek zannetigim icin onurla filan tanıştım. Olmadı dagliyla tanıştım. Şabanersanla tanıştım ama tutturamadım.
İlgili olabilecek konular
- 

Drivestyle: Arabada Dinlenecek En İyi Bass'lı Yabancı Parçal11 Nis. 2025, 22:35 ebede 060011 Nis. 2025, 22:36
 ebede
- 

Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 0530 Oca. 2025, 14:37 miratcenk 0109930 Oca. 2025, 14:37
 miratcenk
- 

Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 0306 Oca. 2025, 11:41 miratcenk 087106 Oca. 2025, 11:42
 miratcenk
- 

- 

Fotoğrafın Geleceği: Bugünüm Var mı Ki, Yarınım Olsun!04 Ara. 2023, 21:07 miratcenk 0119304 Ara. 2023, 21:08
 miratcenk
- 

- 

Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk 2199415 Mar. 2023, 10:41
 miratcenk
- 

Mustafa Kemal: Savaşta Ve Barışta Devrim19 Şub. 2023, 21:31 serdar102 078919 Şub. 2023, 21:31
 serdar102
- 

Yapay Zeka: Yoksa Teknoloji İtekliyor...03 Oca. 2023, 19:52 miratcenk 0126303 Oca. 2023, 19:53
 miratcenk
-