Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı
Fotoğraf Masalı

Fotoğraf Masalı

  • İlan no : 51515
  • Yer : İstanbul, Beykoz
  • Fiyat : Teklif
  • Adet : 1
  • Eklenme : 18 Aralık 2019
  • Gösterim : 1529
  • Serkan Önder
  • Üyelik Tarihi : 12 Mart 2019
İletişim bilgilerini görüntülemek için giriş yapın

Fotoğraf Masalı

Hakkında
2003’te kurduğumuz stüdyomuz ile fotoğrafçılık sektörüne giriş yaptık ve Fotoğraf Masalı olarak o yıldan beri aynı heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Geçen yıllar içerisinde birbirinden değerli ve kıymetli pek çok insanla tanıştık ve gülümsemelerini ölümsüzleştirdik. Mesleğimizi bu denli sevmemiz ve aynı motivasyonla devam etmemizi sağlayan şey de bu gülümseyen yüzler ve olumlu geri dönüşler. Fotoğrafçılığa dair aklınıza gelebilecek her türden hizmeti bizde bulabilirsiniz. Düğün çekimleri başta olmak üzere; nişan, mezuniyet töreni, sünnet ve çocuk, kurumsal, ürün, portre ve moda çekimleri gibi önemli gün ve olayları ustalıkla kaydediyoruz.

Ofisimiz Beykoz Paşabahçe Karagözsırtı Caddesi’nde bulunuyor ve tüm bu saydığımız işlemleri gerek burada gerçekleştiriyoruz. Ancak elbette ki çekimler için farklı lokasyonlar ve dış mekânlar da kullanıyoruz. Hazır konusu açılmışken belirtelim, düğün çekimlerini çiftlerimizin isteği üzerine stüdyoda veya dış mekânlarda yapabiliyoruz. Bu konuda sınır tanımıyor ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin hemen her yerine, hatta yurt dışına dahi gidebiliyoruz. Seçimi tabii ki çiftimize bırakıyoruz ancak özel bir isteği yoksa yönlendirmelerde de bulunabiliyoruz. Tarihi ve doğal güzelliğe sahip pek çok konumda daha önce yaptığımız çekimlerin fotoğraflarını göstererek karar vermelerine yardımcı oluyoruz.

Düğünlerin herkesin hayatında genellikle bir kez yaşadığı çok önemli günler olduğunu biliyoruz ve hatıralarının yıllar geçse de unutulmak istenmediğine inanıyoruz. Bu sebeple işimizin değerinin farkındayız ve ortaya çıkan sonucun çiftimiz için önemine özen gösteriyoruz. Kaliteli ekipmanlar kullanarak dünyadaki trendleri takip ediyor ve yenilikleri vakit kaybetmeden uygulamaya geçiriyoruz. Bu bağlamda çiftimiz dilerse fotoğraf haricinde video çekimleri de yapıyoruz. Düğüm belgeseli, hikâyesi veya klibi gibi kamera çekimlerini ustalıkla yaparak kurguluyor ve o şekilde teslim ediyoruz.

Daha detaylı görüşmek için sizleri ofisimize bekliyoruz..