Photoshopcu Ve Retoucher Aranmaktadır!
- İlan no : 54781
- Yer : Antalya, Serik
- Fiyat : Pazarlıklı
- Adet : 1
- Eklenme : 28 Şubat 2023
- Gösterim : 783

- Etc
-
-
-
- Üyelik Tarihi : 6 Ocak 2012
Photoshopcu Ve Retoucher Aranmaktadır!
Titanic Mardan Palace bünyesinde hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere Stüdyo'da yetişmiş; photoshop ve lightroom uygulamaları konusunda yetenekli, Raw Fotoğraf işleme bilgi ve yeteneği olan, Color correction konusunda uygulamalı bilgisi olan, bilgisayar dilinden anlayan, kendine özen gösteren, prezentabl, yeniliklere açık ve esnek çalışma saatlerine uyan, turizm fotoğrafçılığı konusunda tecrübeli, işyerini sahiplenebilecek sorumluluk bilinci olan çalışma arkadaşı aranmaktadır.
Lütfen maaş sormak için aramayınız. Her türlü imkanlar tarafımızca sağlanmaktadır. Yapılacak yüz yüze görüşmenin esnasında detaylar paylaşılacaktır.
0 507 705 12 12
Netfotograf.com seri ilanlar sayfası, alıcı ve satıcıları buluşturan bir platformdur. Sitemiz üzerinde yayınlanan tüm ilanların içeriğinden ilan sahipleri sorumludur. İlanlarda verilen bilgilerin doğruluğundan netfotograf.com sorumlu tutulamaz. Güvenliğiniz için satın almak istediğiniz ürünü teslim almadan ön ödeme yapmamaya, avans ya da kapora ödememeye özen gösteriniz. Taraflar arasında doğabilecek ticari anlaşmazlıklarda netfotograf.com sorumlu değildir.