Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
29 Mart 2024, Cuma

» "Sarı Kareler" Fotoğraf Yarışması

Vakıf Emeklilik, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği “Sarı Kareler” fotoğraf yarışması ile “Hayattan Sarı Kareler”i en doğal haliyle yansıtan fotoğrafı arıyor.

Vakıf Emeklilik, amatör veya profesyonel fotoğrafçıların kendi objektiflerinden hayata ve dünyaya bakışlarını yansıtan eserlerini, toplumla paylaşmak amacıyla “Sarı Kareler” fotoğraf yarışmasının üçüncüsünü düzenliyor.

Sanata ve sanatçıya saygı çerçevesinde Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen “Hayattan Sarı Kareler” temalı yarışma, 3 Mart-3 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yarışma, Seçici Kurul ve TFSF Temsilcisi dışında konuya ilgi duyan, son başvuru tarihine kadar 18 yaşını dolduran ve üzeri yaşlardaki, tüm amatör veya profesyonel fotoğraf çeken katılımcılara açık olacak.

Yarışmada, birinciye 3.000 TL, ikinciye 2.000 TL ve üçüncüye 1.000 TL’lik para ödülü dağıtılacak. Ayrıca 3 kişiye - 2 yıllık National Geographic üyeliği verilecek. Yarışmaya katılan eserler alanlarında uzman jüri üyeleri tarafından 8 Mayıs 2015 tarihinde değerlendirilecek. Sonuçlar ise 13 Mayıs’ta açıklanacak.

Başvuru ve yarışmayla ilgili detaylara www.vakifemeklilik.com.tr ve www.sarikareler.net adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 13 Mart 2015, Cuma
Okunma: 5585
Kaynak: http://

Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Eos 1dx Mk Iıı
mete007[youtube]u2ccu7ArwBA[(sl)youtube]      [youtube]Hxl(2t)qaWCg8[(sl)youtube]               ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
mustekaslan, yusuffoto, tatli, forvfxjobs, (4)