Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
18 Nisan 2024, Perşembe

» Arbella 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Arbella 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması
Arbella Makarna’nın düzenlediği yarışmaya katılmak için son tarih 10 Aralık 2013.

Arbella 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Dünyaca tanınan ve Türkiye dahil 100 ülkede sofraların baş köşesine kurulan Arbella Makarna’nın düzenlediği fotoğraf yarışması, profesyonel ya da amatör tüm fotoğrafseverlere AÇIK.

Arbella Makarna 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması farklı dillerde söylenip farklı biçimlerde gösterilse de, dili, dini, ırkı ve kültürü olmayan gönül dili sevginin en güzel karelerini fotoğraf sanatçılarının vizöründen topluma taşımayı hedeflemekte.

Güzel baktıkça güzelleşen dünyamızı kendi bakışıyla fotoğraf karelerinde yansıtmak isteyen herkesi evrensel alanda buluştururken çocukların evrensel lezzeti makarna ile bir dünya turuna çıkarak fotoğrafa olan ilginin artmasını ve duyguların sanat yolu ile aktarılmasının gücünü desteklemeyi hedefleyen yarışma FIAP, UPI ve TFSF gibi üç büyük, ciddi ve referans kabul edilen kuruluşlarının onayı ile düzenlenmekte. Yarışma fotoğraf çekmekten zevk alan ve dünyaya bakışını kendi vizöründen yansıtmak isteyen herkese açık. Son katılım tarihi 10 Aralık 2013 olan fotoğraf yarışması üç kategoriden oluşuyor: ‘Çocuk ve Makarna’,‘Sevgi’,’Serbest’ … Yarışmaya, dileyen herkes, her kategoride en fazla 4 farklı fotoğrafı ile katılabilecek. Ayrıca yarışmacılar, renkli ya da siyah-beyaz, geleneksel veya modern, her türlü fotoğraf tekniklerini kullanmakta özgürler.

FIAP, UPI ve TFSF gibi üç büyük, ciddi ve referans kabul edilen fotoğraf kuruluşunun onayıyla düzenlenen yarışmaya gönderilecek karelerin ise JPG formatında ve 300 dpi çözünürlükte olması gerekiyor. Yarışmacıların geleneksel ya da modern her türlü fotografik tekniği kullanabileceği eserler ödüle ya da sergilenmeye layık bulunursa, fotoğrafların büyük boy baskılarını Arbella Makarna’nın hazırlatacağı bilgisini de eklemek gerek.

Son katılım tarihinin 10 Aralık 2013 olarak belirlendiği yarışmanın seçici kurulunda da fotoğraf sanatının usta isimleri yer alıyor.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Sabit Kalfagil, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar(EFIAP), İbrahim Zaman, Reha Bilir( AFIAP, Hon. FBPS, Hon.SUPC), Doğan Alpay (AFIAP, UPI CR1 , Gifsad – Anafod Bşk.Yrd.), Erol Doğaner(AFIAP , UPI CR1 ,Hon. SSS, Gifsad Kurucu Üyesi) ve Arbella Makarna’yı da Genel Müdür Abdülkadir Külahçıoğlu temsil ediyor.

Arbella 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Ödülleri

Yarışma 3 kategoride yapılacaktır. Her kategoride 1.ye UPI ve FIAP’tan birer altın madalya ve 1000 USD, 2.ye birer gümüş madalya ve 500 USD, 3.ye birer bronz madalya ve 250 USD verilecektir. Yarışmada 36 mansiyon ödülü, toplam 30 adet sergilenme ve tüm kategorilerden 1 adet Arbella özel ödülün verilecektir. Ayrıca tüm kategorilerde en fazla derece alan fotoğrafçıya en iyi fotoğrafçı ödülü verilecektir.

ŞARTNAME için tıklayın.

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 22 Ekim 2013, Salı
Okunma: 3147
Kaynak: http://

Nisan 2024
pt sa ca pe cu ct pz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Eos 1dx Mk Iıı
mete007[youtube]u2ccu7ArwBA[(sl)youtube]      [youtube]Hxl(2t)qaWCg8[(sl)youtube]               ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
umut1993, (1)