Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
29 Mart 2024, Cuma

» Arbella Makarna 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Arbella Makarna 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması

Evrensel Lezzet Makarna Deklanşörün Ustaları İle Dünya Turuna Çıkıyor

Çocuk, Makarna ve Sevgi Evrensel Alanda Ölümsüzleşiyor


Farklı Ülkelerin Kadrajından Gönül Dolusu Sevgi


Arbella Makarna’nın düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması bu yıl üçüncü kez makarna tutkunlarını buluşturacak. Son katılım tarihi 10 Aralık 2013 olan Arbella Makarna 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması üç kategoriden oluşuyor: ‘Çocuk ve Makarna, ’Sevgi’ ,‘Serbest’. . Yarışmaya, dileyen herkes, her kategoride en fazla 4 farklı fotoğrafı ile katılabilecek.


Arbella Makarna, her yıl olduğu gibi bu yıl da fotoğrafla ilgilenen herkese kucak açıyor. Arbella Makarna 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışması güzel baktıkça güzelleşen dünyamızı kendi bakışıyla fotoğraf karelerine taşımak isteyen herkesi evrensel alanda bir araya getirmeyi hedefliyor. Yarışma; farklı dillerde söylenip farklı biçimlerde gösterilse de gönül dili olan sevgiyi çocukların evrensel lezzeti makarna ile bir dünya turuna çıkarak fotoğraf sanatçılarının karelerinde buluşturuyor.

HERKES KATILABİLECEK

Son katılım tarihi 10 Aralık 2013 olan fotoğraf yarışması üç kategoriden oluşuyor: ‘Çocuk ve Makarna, ’Sevgi’ ,‘Serbest’...Yarışmaya, dileyen herkes, her kategoride en fazla 4 farklı fotoğrafı ile katılabilecek. Ayrıca yarışmacılar, renkli ya da siyah-beyaz, geleneksel veya modern, her türlü fotoğraf tekniklerini kullanmakta özgürler.


ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Sanatçıların çabalarını ödüllendirerek fotoğraf sanatına duyulan ilgiyi canlı tutmayı hedefleyen yarışmada para ödüllerinin yanı sıra FIAP ve UPI’den toplam altışar altın, gümüş ve bronz madalya, 36 mansiyon ve 30 sergileme ödülü verilecek. Arbella temsilcisi tarafından seçilecek tüm kategorilerden bir eser sahibine ‘Arbella Özel Ödülü’ , FIAP tarafından yarışmada en fazla derece alan sanatçıya ‘En İyi Fotoğrafçı Ödülü’ nün de verileceği yarışma ile ilgili tüm detaylara, teknik bilgilere ve başvuru formlarına www.arbella.tv adresinden ulaşmak mümkün.

USTALARI BULUŞTURACAK
Son katılım tarihinin 10 Aralık 2013 olarak belirlendiği yarışmanın seçici kurulunda da fotoğraf sanatının usta isimleri yer alıyor. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi’Prof. Sabit Kalfagil, Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Zaman, İzzet Kehribar, Erol Doğaner, Reha Bilir ve Doğan Alpay’ın yer aldığı kurulda, Arbella Makarna’yı da Genel Müdür Abdülkadir Külahçıoğlu temsil ediyor.


 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 1 Ağustos 2013, Perşembe
Okunma: 3908
Kaynak: http://

Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Eos 1dx Mk Iıı
mete007[youtube]u2ccu7ArwBA[(sl)youtube]      [youtube]Hxl(2t)qaWCg8[(sl)youtube]               ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
semfoto45, azacemi, ozlmphotoshop, (3)