Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
29 Mart 2024, Cuma

» "Aile Bağları" Fotoğraf Yarışması

13-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan “A i l e H a f t a s ı ” etkinlikleri kapsamında; toplumumuz için kutsal bir kurum olan ailenin ve güçlü aile bağlarının önemini vurgulamak,
fotoğraf sanatı yoluyla aile bağlarının güzel anlarının fotoğraflanarak belgelenmesi, gelecek kuşaklara aktarılması ve ödüllendirme şeklinde fotoğraf sanatına katkı sağlamaktır.

“AİLE BAĞLARI” teması altında; Tüm aile fertlerinin mutlu anlarını gösteren, birlikte ya da aile bireylerinin kendi aralarında oluşturduğu kuvvetli aile bağlarını temsil eden yaşama bağlılık, birliktelik, mutluluk, paylaşım, dayanışma v.b.
konuları ele alan fotoğraflar istenmektedir.

Kısaca; Karşıdan bakıldığında aile kavramına gönderme yapan; kardeşlik, birlik-beraberlik, dostluk, dayanışma gibi toplum bilincini oluşturan, pekiştiren fotoğraflar istenmektedir.
İnsan onuruna dokunan, onları küçük düşüren ya da belirgin olarak toplumdaki yerlerini başka bir konuma taşıyan fotoğraflar kabul edilmeyecek.


ŞARTNAME için tıklayınız.

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 8 Mayıs 2013, Çarşamba
Okunma: 3394
Kaynak: http://

Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Eos 1dx Mk Iıı
mete007[youtube]u2ccu7ArwBA[(sl)youtube]      [youtube]Hxl(2t)qaWCg8[(sl)youtube]               ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
metalmilitia, tatli, (2)