Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
28 Mart 2024, Perşembe

» Arbella Makarna Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı.

Arbella Makarna Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı.Arbella Makarna’nın bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Uluslar arası nitelik taşıyan yarışmaya ‘Toprak ve İnsan’,’Makarnalı Yaşam’ ve ‘Serbest’ kategorilerinde 22 farklı ülkeden 670 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı katıldı.4504 fotoğrafın gönderildiği yarışmada birbirinden özel fotoğraflar seçkin jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.

Damakların evrensel lezzeti makarna ile yaşamın evrensel dili sanatı birleştirerek fotoğrafa olan ilginin artmasını ve duyguların sanat yolu ile aktarılmasının gücünü desteklemeyi hedefleyen Arbella Makarna Uluslar arası fotoğraf yarışması; FIAP, UPI ve TFSF gibi üç büyük, ciddi ve referans kabul edilen kuruluşun onayı ile düzenlendi. 17 Eylül 2012 tarihinde başlayan yarışma 27 Kasım 2012 tarihinde sona erdi.

Tarladaki hasattan mutlu ailelerin sofralarına, toprağın bereketinden çiftçilerin alın terine, emeğin, üretimin ve hayatın tadının en güzel karelerinin fotoğraf sanatçılarının vizöründen topluma taşındığı yarışmaya Vietnam, Hindistan, Tayvan, Rusya, Çin ve Polonya gibi 22 farklı ülkeden katılım gerçekleşti. Sanatçıların çabalarını ödüllendirerek fotoğraf sanatına duyulan ilgiyi canlı tutmayı hedefleyen yarışmada para ödüllerinin yanı sıra FIAP ve UPI’den toplam altışar altın, gümüş ve bronz madalya, 36 mansiyon ve 30 sergileme ödülü verildi. Arbella temsilcisi tarafından seçilen bir eser sahibine ‘Arbella Özel Ödülü’ , FIAP tarafından yarışmada en fazla derece alan sanatçıya ‘En İyi Fotoğrafçı Ödülü’ nün de verildiği yarışmada ödüle ve sergilemeye hak kazanan fotoğrafların büyük boy baskıları Arbella Makarna tarafından yaptırılacak.

Altın Madalya Kazanan Yarışmacılar;

A Kategorisi: Toprak ve İnsan
FIAP Altın Madalya MAHMUT ÖZDEMİR(Türkiye)
UPI Altın Madalya SEYİT KONYALI(Türkiye)


B Kategorisi:Serbest
FIAP Altın Madalya LİAO XİAOXİ(Hong Kong)
UPI Altın Madalya SYED JAVAİD ABBAS KAZİ (Pakistan)

C Kategorisi : Makarnalı Yaşam
FIAP Altın Madalya ŞERİFE KESER(Türkiye)
UPI Altın Madalya FENG- LİN CHEN(Tayvan)

FIAP En İyi Fotoğrafçı Ödülü
FENG-LİN CHEN (Tayvan)

Arbella Özel Ödülü
CHAU DAO LE(Vietnam)

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 6 Aralık 2012, Perşembe
Okunma: 3065
Kaynak: http://

Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Eos 1dx Mk Iıı
mete007[youtube]u2ccu7ArwBA[(sl)youtube]      [youtube]Hxl(2t)qaWCg8[(sl)youtube]               ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
(0)