Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
28 Mart 2024, Perşembe

» Olta balıkçıları derneği ve Ankara Fotoğraf Grubu Fotoğraf Yarışması

Olta balıkçıları derneği ve Ankara Fotoğraf Grubu  Fotoğraf YarışmasıOLTACILARDER 5. GELENEKSEL TURNA BALIĞI YAKALAMA YARIŞMALARI ŞENLİĞİ
esnasında yapılacak Fotoğraf Yarışmasına Davetlisiniz.

yarışma hakkında detaylı bilgi :


FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ


1. Yarışmanın Konusu ve Amacı:

Yarışmanın Konusu: Balık, Amatör Balıkçılık ve Doğa

Yarışmanın Amacı : “OLTACILARDER 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği” kapsamında organizasyona katılan misafirlerimiz arasında fotoğraf paylaşımı ve fotoğraf çekimini teşvik etmek.

Yarışma; ANKARA FOTOĞRAF GRUBU destekleriyle düzenlenmektedir.

2. Genel Katılım Koşulları:

Yarışma, tüm katılımcılara açıktır. Yarışmaya; Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) ve Ankara Fotoğraf Gurubu (AFG) yönetimi, seçici kurul üyeleri ve birinci dereceden yakınları hariç, şartnamedeki koşulları taşıyan herkes katılabilecektir. Yarışmaya katılacak eserler, T.C. Kanunlarına ve Genel Ahlak Kurallarına aykırı olmayacaktır. Bu tür eserler, doğrudan ve haber verilmeksizin değerlendirme dışı bırakılacak ve gereği görüldüğünde yasal takip gerçekleştirilmesi için ilgili kurumlara bildirilecektir.

Fotoğraf yarışmasına katılanlar, fotoğrafların kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılacaklardır. Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) ve Ankara Fotoğraf Gurubu (AFG), yarışmaya gönderilen eserlerin içeriği ile ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmemektedir. Yarışmaya katılan bütün fotoğraflar derece alsın veya almasın, Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER)’ ne ait tüm yazılı ve görsel medya ile internet üzerinde web sitesinde yayınlanabilir. Fotoğraflarda bulunan canlı ve/veya cansız obje ile ilgili her türlü telif, izin vb. taleplerden doğacak sorumluluk, fotoğrafı çeken ve/veya fotoğrafı yarışmaya teslim eden kişiye aittir. Bu konuda oluşabilecek ihtilaflarda Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) ve Ankara Fotoğraf Gurubu (AFG) kesinlikle sorumluluk kabul etmez. Dernek ve/veya seçici kurul tarafından, herhangi bir başvurunun kurallara aykırı olduğunun tespit edilmesi durumunda fotoğraf sahibine bilgi vermeksizin başvuruyu geri çevirme ya da değerlendirme dışı tutma yetkisine sahiptir. Şartname koşullarını taşımadığı halde değerlendirmeye alınmış hatta ödül kazanmış olan fotoğrafların derece ve ödülleri geçersiz sayılacak ve verilen ödüller geri alınacaktır. Yarışmaya katılacak fotoğraflar çekildiği haliyle, üzerlerinde herhangi bir düzenleme yapılmadan fotoğraf kabul masasına teslim tutanağı karşılığı teslim edilecektir. Bir yarışmacı en fazla 3 adet fotoğraf ile yarışmaya katılabilecektir.

Yarışmaya katılacak fotoğraflar, dijital fotoğraf makinesi (DSLR, DSLR-Like veya Kompakt) ile çekilmiş olmalıdır. Cep telefonu ile çekilen fotoğraflar yarışmaya kabul edilmeyecektir.

Yarışmaya katılan fotoğraflar, herhangi bir haksızlığa neden olmaması için yarışma saatleri içerinde organizasyon alanında çekilmiş olmalıdır. Yarışma Sekretaryası ve/veya Seçici Kurul tarafından yapılacak kontrollerde bu duruma uymadığı tespit edilen fotoğraflar, fotoğraf sahibine bilgi verilmeksizin değerlendirme dışı tutulacaktır.

3. Fotoğraf Yarışması Başlangıç-Bitiş Saatleri, Fotoğrafların Teslim Edilmesi, Fotoğrafların Değerlendirilmesi ve Sonuçların Açıklanması

Fotoğraf Yarışması, saat 06:00’ da başlar ve saat 11:00’ da sona erer. Sürenin dolması ile fotoğraflar organizasyon alanındaki Fotoğraf Teslim ve Kayıt Masası’ nda yarışma sekretaryasına imza karşılığı teslim edilecektir. Teslim süresinin dolmasından sonra seçici kurul tarafından fotoğrafların değerlendirilmesi yapılacaktır.

Değerlendirme sonunda ilk üçe giren fotoğraf belirlenerek, OLTACILARDER 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları ödül töreninde açıklanacak, dereceye giren yarışmacılara dernek adına plaket, katılım belgesi ve sponsor firmalarımız tarafından çeşitli hediyeler verilecektir.

4. Seçici Kurul

Fotoğraf Yarışması Seçici Kurulu aşağıda isimleri yazılan kişilerden oluşur:

1. Tacettin TEYMUR, Fotoğraf Sanatçısı, AFG Kurucusu
2. İbrahim AKALIN, Doğa Fotoğrafçısı
3. Tuncay BAL, Doğa Fotoğrafçısı




FOTOĞRAF TESLİM EDENİN

ADI SOYADI :

İMZA :




S.NO RUMUZ FOTOĞRAF ADI AÇIKLAMA
1
2
3

 

Ekleyen: Erkan Vural
Tarih: 28 Mayıs 2012, Pazartesi
Okunma: 2589
Kaynak: http://

» Fotoğrafça
Eos 1dx Mk Iıı
mete007[youtube]u2ccu7ArwBA[(sl)youtube]      [youtube]Hxl(2t)qaWCg8[(sl)youtube]               ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
exile, (1)