Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
20 Nisan 2024, Cumartesi

» Sanral'de Bir Gün Yarışması Sonuçlandı.

Sanral'de Bir Gün Yarışması Sonuçlandı.Adıgüzel Eğitim Kurumu öğrencileri İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen "Santral'de Bir Gün" fotoğraf yarışmasından birincilik ve ikincilik ile döndüler!
.
Türkiye'nin alanında ilk ve tek olan Özel Bilişim Anadolu Teknik Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi'ni bünyesinde bulunduran Adıgüzel Eğitim Kurumları öğrencileri bir başarıya daha imza attı. İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "Santral'de bir gün" fotoğraf yarışmasında ıslak konulu fotoğrafları ile birinciliği Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi'nden Koral Sagular alırken, ikinciliği Adıgüzel Bilişim Anadolu Teknik Lisesi'nden Emre Türkmen aldı!

Yarışma zorluydu, başarı kesin!
Refik Anadol, Muhsin Akgün, Orhan Cem Çetin, Eren Sulamacı ve Onur Şafak'ın seçici komiteyi oluşturduğu yarışma hayli çekişmeli geçti. İstanbul'da bulunan liselerden katılımcıların 1 günlerini Santral'de geçirmelerine dayanan ve bu deneyimlerini aktardıkları bir karenin yer aldığı yarışmada başvurular 1 Nisan - 15 Nisan arasında yapıldı. Yarışmayı değerlendiren Adıgüzel Eğitim Kurumları Kurucu Üyesi Ebru Adıgüzel "Bilişim ya da güzel sanatlar alanında kariyer yapmayı seçerek okullarımızda yer alan öğrencilerimiz güncel ve yoğun bir mesleki eğitim alıyorlar. Bu eğitimlerini gerek sektörün önemli isimlerini bünyemizde barındırarak gerek ise sektörün bir çok alanında yer almalarının önünü açacak programlarımız ile destekliyoruz. Katıldıkları yarışmalardan aldıkları başarılar ise bizleri çok mutlu ediyor. Bilgi Üniversitesi'nin gerçekleştirdiği Santral'de Bir Gün yarışmasında bir çok lise öğrencisini arkalarında bırakarak birincilik ve ikincilik alan öğrencilerimizi tebrik ediyor, onlarla gurur duyuyoruz." dedi.

 

Ekleyen: Behice Sayat
Tarih: 20 Nisan 2012, Cuma
Okunma: 2351
Kaynak: http://

Nisan 2024
pt sa ca pe cu ct pz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Titreşim Önleme Sistemi Yararlı Mı?
ocaklilarAşağıda görülen her iki fotoğraf da, aynı ortamada ve aynı değerler ile çekilmiştir. (Yetersiz ışık şartları, Perde Hızı: 1/8, Diyafram: 2.8, ISO 50)      Makinenin, yetersiz ışık şartları nedeniyle ISO yu yükseltememesi ve her iki fotoğrafta da aynı perde hızı ve diyafram değerl...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
(0)