Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
29 Mart 2024, Cuma

» Aklın Nerede Kaldı? Fotoğraf Yarışması

Aklın Nerede Kaldı? Fotoğraf  YarışmasıBu bir yarışma. Katılımı ücretsiz. Yarışmanın konusu; Aklın Nerede Kaldı? Kazanırsan interraille Avrupa’yı dolaşabilir, dilersen uluslararası gönüllü çalışma kamplarına katılabilirsin. Yeter ki daha önce gittiğin, gezdiğin yerlerde bol bol fotoğraf çekmiş ol.

Bu yarışma, Kültürlerarası öğrenmeye inanan ve bu amaçla faaliyet gösteren GENÇTUR’un gezginliği teşvik etmek amacıyla düzenlediği, gezi konulu bir fotoğraf yarışmasıdır.

Sergilenmek üzere seçilen fotoğraflar ”GENÇTUR GEZGİNLERİNİ ARIYOR” Fotoğraf Yarışması kapsamında yarışma amaçları doğrultusunda çeşitli alanlarda fotoğrafçının ismi belirtilerek kullanılabilir. Katılım formundaki GENÇTUR’un görsel arşivinde yer alması ve kullanım hakkı verme seçeneği işaretlenirse, yine fotoğrafçının ismi belirtilerek GENÇTUR tarafından kullanılabilir.

Yarışma Takvimi

Katılım Başlama Tarihi : 11 Mart 2012
Son Katılım Tarihi : 10 Nisan 2012 17:00
Oylama Tarihi : 16-30 Nisan 2012
Sonuçların açıklanması ve Parti Tarihi : 5 Mayıs 2012

Başvuru Formu için TIKLAYINIZ

 

Ekleyen: Burcu Kiriş
Tarih: 20 Mart 2012, Salı
Okunma: 2675
Kaynak: http://www.genctur.com/yarisma

» Fotoğrafça
Eos 1dx Mk Iıı
mete007[youtube]u2ccu7ArwBA[(sl)youtube]      [youtube]Hxl(2t)qaWCg8[(sl)youtube]               ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
semfoto45, azacemi, ozlmphotoshop, (3)