Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
29 Mart 2024, Cuma

» Arbella Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Arbella Uluslararası Fotoğraf Yarışması SonuçlandıArbella Makarna’nın, kurumsal kimliğini sosyal sorumluluk ve sanatsal projelerle de pekiştirmek üzere düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışması sonuçlandı. Bu sene uluslararası nitelik taşıyan yarışmaya 15 farklı ülkeden 164 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı katıldı. 906 fotoğrafın gönderildiği yarışmada birbirinden özel fotoğraflar seçkin jüri üyeleri tarafından değerlendirildi.

Arbella Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın seçici kurulunda fotoğraf sanatının usta isimleri yer aldı. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Ana Sanat Dalı Başkanı Prof.Sabit Kalfagil, Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Zaman, Tahir Özgür, Erol Doğaner ve Reha Bilir’in yanı sıra Fotoğraf Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Serkan Bakır’ın da yer aldığı kurulda, Arbella Makarna’yı da Genel Müdür Abdülkadir Külahçıoğlu temsil etti.

“Afiyetle, Birlikte Yemek”, “Beslenme ve Makarna ile Yaşam”, “Hayatı Süzgeçten Geçirme Konusuna Seri Fotoğrafla Yaklaşım” başlıklı üç farklı kategoride düzenlenen yarışmaya Macaristan, Almanya, Hindistan, Vietnam gibi 15 farklı ülkeden katılım gerçekleşti. Her kategoride FIAP ve UPI’den toplam altışar altın, gümüş ve bronz madalya verilen yarışmada onbeş mansiyon ve doksan sergileme ödülü verildi.

Altın Madalya Kazanan Yarışmacılar;

A Kategorisi: Afiyetle, Birlikte Yemek
FIAP Altın Madalya AYŞE YALÇIN
UPI Altın Madalya HASAN YAŞAR

B Kategorisi:Beslenme ve Makarna İle Yaşam
FIAP Altın Madalya ÖZLEM GÜN BİNGÖL
UPI Altın Madalya ÖZLEM GÜN BİNGÖL

C Kategorisi : Hayatı Süzgeçten Geçir
FIAP Altın Madalya NURİ ÇORBACIOĞLU
UPI Altın Madalya OSMAN ARSAL

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 19 Ocak 2012, Perşembe
Okunma: 2050
Kaynak: http://

» Fotoğrafça
Eos 1dx Mk Iıı
mete007[youtube]u2ccu7ArwBA[(sl)youtube]      [youtube]Hxl(2t)qaWCg8[(sl)youtube]               ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
burakkr7171, eygt, (2)