Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
28 Mart 2024, Perşembe

» DTO İzmir Şubesi Fotoğraf Yarışması

DTO İzmir Şubesi Fotoğraf YarışmasıDTO (Deniz Ticaret Odası) İzmir Şubesinin Geleneksel Fotoğraf yarışmasının bu seneki konusu; “Ege Bölgesi’nde deniz ticareti, deniz tasımacılığı ve deniz temizliği” olarak belirlenmistir.

Yarışmaya tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılar davetlidir. Kazanan fotoğrafçılara çeşitli ödüller verilecek olan yarışmanın son katılım tarihi 2 Nisan 2012'dir.



YARISMA TAKVİMİ
Yarışmanın duyurusu : 2 Ocak 2012 Pazartesi
Son başvuru tarihi : 2 Nisan 2012 Pazartesi
Değerlendirme tarihi : 12 Nisan 2012 Persembe
Sonuçların duyurulması : 13 Nisan 2012 Cuma (DTO Đzmir Subesi’nin internet sitesi www.dtoizmir.org aracılığıyla duyurulacaktır. )ŞARTNAME için tıklayınız.

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 15 Ocak 2012, Pazar
Okunma: 2800
Kaynak: http://

» Fotoğrafça
Titreşim Önleme Mi Yüksek Iso Mu?
ocaklilarYüksek ISO(nv) her şartda, titreşim önleme sisteminin yerini alamayabilir. Bilindiği gibi, titreşim önleme sisteminin, konudaki hareketi dondurmaya bir etkisi yoktur, amacı da zaten bu değildir. Amaç, makinenin titretilmesi nedeniyle oluşabilecek bulanıklığı önlemektir.      ISO...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
azacemi, (1)