Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
17 Nisan 2024, Çarşamba

» Yeni PEN- Güzel fotoğraflar. Basit Kullanım

Yeni PEN- Güzel fotoğraflar. Basit KullanımOlympus PEN ailesinin son üyesi yeni ve modern tasarımı ile gözlerinize bayram ettirir. Aynı zamanda sosyal ağ nesil için ideal - Olympus'un yeni PENPAL Bluetooth ® İletişim Birimi ve özel PEN aksesuarları büyüyen yelpazesi ile uyumluluğu sayesinde. , E-PL2 fotoğraf hayranları için zahmetsizce üstün görüntü kalitesi ve sınırsız yaratıcı özgürlük sunmaktadır.

E-PL2, fotoğrafçılığınızı bir üst seviyeye çıkarır. Fotoğraf ve videolarınızda kolayca ayar yapabilmeniz için Live Guide, anlık ayarlamalar için Live Wheel özellikleri ile E-PL2, şaşırtıcı fotoğraflar çekmenize yardımcı olur. Neredeyse sınırsız yaratıcılık için Sanat Filtreleri ile yenilikçi Sanat Efektlerini yalnızca bir tuşa basarak birleştirip, parlak 3"lik ekranda hemen görüntüleyebilirsiniz.
Bütün bunlar, trend belirleyen, farklı dört çekici renkte ve nereye giderseniz yanınızda götürebileceğiniz kadar küçük PEN tasarımının içinde. Geniş aksesuar seçeneğiyle, egzotik çiçeklerin yakın çekim fotoğraflarını çekmekten, harikulade su altı manzaralarını fotoğraflamaya kadar PEN'inizi farklı alanlarda kullanabilirsiniz.

-Süper, müthiş arka plan bulanıklıkları içeren SLR kalitesinde fotoğraflar
-Dikkat çekici, simgeleşmiş görünüm
-Cebinize sığacak şık ve ince tasarım
-Gözü yormayan, muhteşem 3" 460K-dot ekran
-Kameranın temel ayarlarını kolaylıkla yapabilmeniz için yeni Live Wheel
-Şimdi daha fazla yaratıcı fotoğraf için Sanat Filtrelerini birleştirip, arttırma imkanı
-Videolarınız için Live Guide - ne çektiğinizi görün ve ayarları yapın
-Dört klasik rengi mevcuttur

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 4 Şubat 2012, Cumartesi
Okunma: 1656
Kaynak: http://

Nisan 2024
pt sa ca pe cu ct pz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Fotografçı Bencilliği
sado34Çektiği fotografın içindeki insanı, mekanı, doğayı bir obje olarak görmekten öteye gidemeyen, çektiği yeri bir başkasının çekmesini istemediği için yer bilgisi vermeyenlerin son zamanlarda daha da artması gerçekten üzücü.      Bu bencil davranışı en başta çektiği konuya, modele v...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
gibson, fdiker, (2)