|
|
|
|
| 25 Mayıs 2012, Cuma |
|
|
|
|
|
» Tokina Lenslerin Türkiye Distribütörü Reproset Oldu! |
Tokina Teknolojisi Görülebilir Farkı Yaratır
Kurulusundan bu yana alanında uzmanlasmıs markaları Türk tüketicilerine sunmayı hedefleyen Reproset bünyesine dünya çapında optik kalitesi ve saglam yapısı ile tanınan Tokina SLR lensleri katarak fotografçılara kaliteli ürünleri fiyat avantajı ile sunmayı amaçlıyor.
Ürün gamı içinde full-frame ve APS-C boyutunda sensöre sahip makineler için farklı alternatifler sunan Tokina ülkemizin önde gelen fotograf magazalarında ve e-ticaret sitelerinde satısa sunulmus olup önümüzdeki günlerde bayi agını hızla genisletmeyi planlıyor.
Tokina ürünleri ve satıs noktaları hakkında detaylı bilgiye www.reproset.com.tr/tokina adresinden ulasabilirsiniz.
TOKINA HAKKINDA
1950 senesinde o zamanlar nadir bulunan yüksek kalite zoom lens tasarlamak için Nikon firmasından ayrılan mühendislerin kurdugu Tokina, önceleri OEM üretim yaparken 1970'lerin basında Tokina markasını kullanmaya baslamıstır. Tokina, ana cam tedarikçisi Hoya'nın 2007 senesinde Pentax ile birlesmesinin ardından lens dizaynı konusunda Pentax ile ortak çalısmalar yürütmeye baslamıstır.
Halen AT-X (Advanced Technology Extra) teknolojisi ile üretim yapan Tokina lenslerinin gövdesinde "armalite" (Tokina'nın gelistirdigi özel bir metal alasımı) malzemesini kullanmakta ve üretim sonrasında mikron seviyesinde toleransla kalite testleri yapmaktadır.
Parçaları dahil tüm üretimini Japonya'da gerçeklestiren Tokina, Canon ve Nikon uyumlu hem Full Frame (FX ve D Serisi) hem de APS-C sensöre (DX serisi) sahip makinelerde kullanılabilen lensler üretmektedir. Son olarak Subat 2010 tarihinde Sony bayonet için üretim yapma kararı almıs ve ilk olarak 11-16mm F2.8 AT-X PRO DX lensi Sony Alpha serisi makinelere uyumlu olarak piyasaya çıkarmıstır.
REPROSET HAKKINDA
1969 yılında kurularak ileri teknoloji görüntüleme sistemleri ithalatı, pazarlanması ve satısı üzerine odaklanan Reproset uzun bir süreden beri medikal alanında Agfa Healthcare, , EBM, Planmed ve Wide , fotograf ve elektronikte Bushnell, Tasco, Vivitar, Sakar, Pandigital, Bookeen, DiCAPac, Lensbaby, grafik alanında ise Krause ve Baranchee gibi alanında fark yaratan markaların Türkiye distribütörlügünü yapmaktadır.
Grafik, Medikal ve Fotograf sektörlerinde faaliyet gösteren Reproset Türkiye'nin önde gelen gazetelerine, üniversitelerine, saygın saglık kurumlarının birçoguna, ülkenin en büyük toptancı ve perakende fotografçılarına, teknoloji marketlerine, zincir marketlere ve e-ticaret sitelerine hizmet vermektedir.
Reproset faaliyet gösterdigi sektörlerinde ürün portföyünü genisleterek daha genis bir müsterine kitlesine hitap etmeyi ve mevcut markaları ile elde ettigi basarıyı Tokina lensleri ile tekrarlamayı hedeflemektedir.
|
|
|
|
Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 28 Nisan 2011, Perşembe
Okunma: 1811
Kaynak: http://www.reproset.com |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| » Fotoğrafça | Net Fotoğraflar İçin İp Uçları
| Yeni başlayanlar ve amatör fotoğrafçıların sorunu olan net fotoğraf çekimi ile ilgili bir iki noktayı maddeler halinde sıralamak istiyorum. Aslında okuduğum farklı yazılarından özetleme yapacağım ve bir ikide kişisel tecrübe.Umarım faydalı olur. 1- Mutlaka sağlam kaliteli bi... | | Devamı>>> |
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
Aktif Üye / Ziyaretçi
denizdirik,
senolyilmaz,
akhisarli,
mugeb21,
zafertekin,
foto67,
orhan05,
kenant,
yslmturan,
rodopi,
serkan.ceri,
puskas,
seka,
srdrgozen,
monaro,
k.etkisi,
cicero35,
harabe35,
photoant,
kurat,
abdsanli,
radresnes,
serrdar,
(23)
|
|
|
|
|
|
|
|
|