Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
24 Nisan 2024, Çarşamba

» Reproset Metz Flaşlarını Türk Fotoğrafçıların Beğenisine Sunuyor

Reproset Metz Flaşlarını Türk Fotoğrafçıların Beğenisine SunuyorReproset 70 senelik Alman tecrübesi ile üretilen Metz flaşlarının Türkiye tek yetkili distribütörlüğünü aldı. Reproset bu hamle ile Türk kullanıcılarına kaliteli ve hesaplı fotoğraf ürünleri sunma misyonuna devam ediyor. Üretimi Almanya’da gerçekleştirilen Metz flaşları çok çeşitli ürün gamıyla her kesimden fotoğraf meraklısına hitap eden seçenekler sunuyor. Uzun yıllardır flaş piyasasında pazar lideri konumunda olan Metz ürünleri, 90’ın üzerinde farklı ülkeye ihraç ediliyor. Geniş ürün seçenekleri ile dünya çapında %60 pazar payı yakalayan Metz Almanya’da da uzun senelerdir pazar liderliğini kimseye bırakmıyor. Popüler tüm SLR fotoğraf makinesi markalarının analog ve dijital modellerine uygun flaşlar üreten Metz adaptasyon sorununu patentini aldığı “modele özel öğrenme modu” ile aşıyor. Takıldığı fotoğraf makinesine adapte olabilmesine olanak veren bu özellik sayesinde Metz flaşlar fotoğraf makinesiyle tam uyumluluk gösteriyor.

Yakaladığı büyük pazar payı ve geliştirdiği ürünlerin saygın kurumlarca ödüllendirilmesi firmanın ARGE laboratuarının başarısını açıklamaktadır.

Metz flaşları 2008 yılında TIPA ve EISA’dan en iyi aksesuar ve 2007 yılında Plus X’den fotoğraf alanındaki en inovatif ürün ödüllerini almıştır.




METZ HAKKINDA

1938 senesinde Paul Metz tarafından kurulan şirket, 1952 senesinde fotoğraf flaşları üretmeye başladı ve 1979 senesinde çığır açan tek SCA adaptör sistemini duyurdu. O tarihten beri Metz flaşları 90’ın üzerinde ülkeye ihraç edilmektedir. 2007 senesinde Metz tarafından üretilen dünyanın ilk USB arayüzlü flaşı “Avrupa’nın en iyi flaşı” seçildi ve 2008 senesinde TIPA ödülünü kazandı. Geçtiğimiz sene 129.000.000 € ciro yapan firmada 680 kişi çalışmaktadır. Firmanın satış, üretim ve ARGE birimleri Almanya’da kurulan 86.000 m2’lik bir komplekste faaliyet göstermektedir.

REPROSET HAKKINDA

1969 yılında kurularak ileri teknoloji görüntüleme sistemleri ithalatı, pazarlanması ve satışı üzerine odaklanan Reproset uzun bir süreden beri Agfa Gevaert, EBM, Wide, Sigma, DiCAPac ve Lensbaby gibi önemli markaların tek yetkili distribütörlüğünü yapmaktadır.

Basım, sağlık ve fotoğraf sektörlerinde faaliyet gösteren Reproset Türkiye'nin önde gelen gazetelerine, üniversitelerine, saygın sağlık kurumlarının birçoğuna, ülkenin en büyük toptancı ve perakende fotoğrafçılarına, teknoloji marketlerine, zincir marketlere ve e-ticaret sitelerine hizmet vermektedir.

Reproset faaliyet gösterdiği basım, sağlık ve fotoğraf sektörlerinde ürün portföyünü genişleterek özellikle sağlık sektöründe daha geniş bir müşterine kitlesine hitap etmeyi, fotoğraf alanında ise profesyonel lens pazarında elde ettiği başarıyı Metz fotoğraf flaşları ile tekrarlamayı hedeflemektedir.

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 17 Kasım 2008, Pazartesi
Okunma: 2941
Kaynak: http://

Nisan 2024
pt sa ca pe cu ct pz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
İyi Fotoğraf Çekimi İçin İpuçları
orh.turhanİYİ FOTOĞRAF ÇEKMEK   50 Altın İpucu      1* Bakış noktanızı iyi seçin. Bunun için fotoğrafını çekeceğiniz konuyu nasıl göstermek istediğinizi düşünün. Sabit bir konunuz varsa (bina, çeşme vs) etrafında biraz dolaştıktan sonra en iyi açısını bulmaya çalışın. Perspektif...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
vatanpolat, (1)