Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
27 Nisan 2024, Cumartesi

» Olympus E 3 Ödüle Doymuyor..

Olympus E 3 Ödüle Doymuyor..Olympus E-3: "Avrupa Gelişmiş Fotoğraf Makinesi 2008-2009" Ödülü

EISA jürisi en iyi "Avrupa Gelişmiş Fotoğraf Makinesi 2008-2009" ödülünü Olympus E-3'e verirken hiç argüman eksikliği çekmedi. Jüri, Olympus'un en üst D-SLR modelinden açıkça etkilenmişti: "Çok etkin fotoğraf sabitleme, toz giderme ve net LCD ekranında bir Live View fonksiyonu sunuyor, fakat hepsinden önemlisi resim kalitesi ve kullanım kolaylığı çok etkileyici" diyor EISA ve fotoğraf makinesinin sağlamlığını ve sıçrayan su geçirmezlik özelliklerini de övüyor.
Jüri sözlerini şöyle özetliyor: "Olympus E-3 profesyonellerin gereksinimleri için kusursuz uygunluktadır".

EISA (European Imaging & Sound Association) 20 Avrupa ükesinin ses, görüntü, ev görüntü sistemleri, mobil elektronik ve fotoğraf alanında öncü 50 dergininin ortalığı ile kurulmuştur.Her yıl yeni içıkan ürünleri özellikleri,kalitesi ve genel kullanım şekilleri ile değerlendirip ödüllendirmektedirler .

E-3 Altın DIWA Ödülünü Aldı

DIWA jürisi, "dünyanın en hızlı otomatik netlemesi (SWD lenslerle), çoklu açılı monitörle birlikte Live View, 10MP görüntü çözünürlüğü ve dahili kaydırmalı görüntü dengeleyicisi dahil olmak üzere, E-3'ün yenilemez özelliklerinin kombinasyonuyla kazanıldı. Övgülere devam ederken hakemler şunları belirttiler: "Mükemmel kullanım ve ergonomi özellikleri, yüksek görüntü kalitesi ve uyumluluktan güçlü, fakat kompakt ZUIKO DIGITAL lens gamına kadar birçok nokta çeşitli DIWA testlerinde büyük takdir gördü ve Olympus E-3 bir DIWA Altın Ödülüne layık görüldü."

Bu en yeni Olympus E-System fotoğraf makinesi, öncü Four Thirds System tabanlı Olympus E-1'nin uzun süredir beklenen takipçisidir. Dijital SLR fotoğrafçılığının özel gereksinimlerine göre tasarlanmış olan E-3, profesyonel fotoğrafçılar için en yüksek kalitede sonuçlar vermek üzere hiçbir ödün kabul etmez. Özetle, DIWA test müdürü Kai Thon E-3'ün kesinlikle "beklemeye değdiğini" belirtmiştir.

E3 Pixelmania Ödülü

E-3, Hollandalı dijital fotoğraf sitesi Pixelmania.nl’de büyük ödülün sahibi oldu. Olympus’un en yeni profesyonel ürünü D-SLR, tüketici testlerinde en yüksek skoru elde eden markalara verilen Pixelmania Ödülü’nü alarak evine götürdü. Teste katılanlar yaptıkları açıklamalarda “... E-3‘ün gerçekten de muhteşem Top Pro Zuiko merceklerinin potansiyelini sonuna kadar sunduğunu” belirttiler.

Örnek çekimlerin fotoğraf kalitesinden özellikle etkilenerek bunların bugüne dek gördükleri arasında en iyileri olduğunu söylediler. Hollandalı uzmanlar, ayrıca, ISO 3200 seviyesinde olan E-3’ün renk tercihleri grafiğini Canon 40D ile kıyaslayarak yüksek ISO’larda bile E-3’ün 40D ile eşit derecede düşük görüntü gürültüsü verdiği sonucuna vardılar.

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 26 Ekim 2008, Pazar
Okunma: 2840
Kaynak: http://www.olympus.com.tr/consumer/dslr_E-3_-_E-3_Awards.htm

Nisan 2024
pt sa ca pe cu ct pz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
» Fotoğrafça
Site Yöneticileri Uyuyor Mu?
adminMerhaba Arkadaşlar,      Sürekli eleştiriliyoruz. Taktir edilsek de genel de bu niye yok, şu niye eksik, onay niye geç gibi bir dolu sorunun muhatabı oluyoruz. Siteyle ilgili olarak bir çok konu açıldığı gibi birçok da e-mail alıyoruz. Bunların bir kısmına cevap verdiğimiz gibi b...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
birgaripdino, (1)