Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
29 Mart 2024, Cuma

» Hakan Dağdelen 'Bu Yüzeyler”

Hakan Dağdelen  'Bu Yüzeyler”Hakan Dağdelen “BU YÜZEYLER”
1 Şubat – 2 Mart 2013 // Daire Galeri


Daire Galeri, 1 Şubat – 2 Mart 2013 tarihleri arasında, Hakan Dağdelen’in “Bu Yüzeyler” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

Hakan Dağdelen, “Bu Yüzeyler” isimli fotoğraf serisinde, insan, makine, makineleşen insan, modernleşme, teknoloji gibi kavramları soyut bir biçimde ele alıyor. Fotoğraflarında organik ve inorganik formları zıtlıklar içinde kullanarak görsel imgelerini inşacı ve yapı bozumcu bir anlayışla sunuyor.
Adeta yerçekimsiz bir alanda, yeni bir zaman ve mekan algısı yaratmaya çalışırken, üretimlerinde fotoğraf, resim, heykel, yerleştirme gibi plastik sanatlar ve hareket tiyatrosu, modern dans gibi performans sanatları alanlarından yararlanıyor.
Sanatçının mekanı ve bedeni tanımlamak için kullandığı kumaşlar, kağıtlar, çeşitli organik ve inorganik nesneler, fotoğrafların durağanlığına hareket katıyor. Dağdelen, iki boyutlu fotoğraf kağıdını bir çamur, bir taş gibi işliyor ve düzenliyor -bir nevi, kendi kurgu ‘dünya’sını inşa ediyor. Kendi hazırladığı kostümlerini de, mekanla bütünleştirerek, mekanı ve bedeni dönüştürücü bir eleman olarak kullanıyor.
“Bu fotoğrafların nefesini ''ruh soğuması '' olarak tarif edebilirim.” Hakan Dağdelen

“Bu Yüzeyler”, 1 Şubat – 2 Mart 2013 tarihlerinde Salı-Cumartesi günleri 11.00 – 18.30 saatleri arasında Daire Galeri'de görülebilir.

Açılış: 1 Şubat, 18.00
Adres: Boğazkesen Caddesi No:65D
Tophane 34433 Beyoğlu / İstanbul
T: 0212 252 52 59
www.dairesanat.com
Ziyaret Gün ve Saatleri: Salı-Cumartesi 11.00-18.30 / Ücretsiz

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 8 Ocak 2013, Salı
Okunma: 2812
Kaynak: http://

Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Hdr Nedir, Nasıl Uygulanır.
omerkHigh Dynamic Range      Bir fotoğrafda karanlık yüzel ile aydınlık yüzey arasındaki ışık farkı o fotoğrafın Dinamik Kademesini belirler. SLR veya DSLR makinaların algılayabileceği ışık şiddeti belirli sınırlar içersindedir ve bu değerdeki fotoğraflar LDR ( Low Dynamic Range ) ola...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
kiracayaz, metalmilitia, burakkr7171, (3)