Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
29 Mart 2024, Cuma

» MEFOK 3. Fotoğraf Sergisini Açıyor

MEFOK 3. Fotoğraf Sergisini AçıyorMEFOK 3. Fotoğraf Sergisini Açıyor

Boydak Holding Grup Şirketlerinden Merkez Çelik Aş'de sosyal etkinlikler çerçevesinde 2007’de kurulan Merkez Çelik Fotoğraf Kulübü (MEFOK) 3. Fotoğraf Sergisini açıyor.

14-16 Aralık tarihlerinde Kayseri Park’ta izlenecek sergide, yurtiçi ve yurtdışından 47 fotoğraf sergilenecek. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Merkez Çelik AŞ Genel Müdürü Namık Kemal Ulusoy, Fotoğraf Sanatçısı Çerkes Karadağ , Mefok Başkanı Hüseyin Taşkın ve çok sayıda davetlinin katılacağı fotoğraf sergisinin açılışı 14 Aralık’ta Saat 16:00’da gerçekleşecek.

Kurulduğu günden bu yana fotoğraf sergileri, şehiriçi ve şehir dışı gezileri, eğitim faaliyetleri, slayt gösterileri ve fotoğraf söyleşileri gerçekleştiren MEFOK’un aynı zamanda www.mefok.com isimli fotoğraf paylaşım sitesi bulunuyor. Sitede fotoğraf ve yorum paylaşımının yanısıra günün fotoğrafı, haftanın fotoğrafçısı gibi uygulamalarda bulunuyor.

Ayrıca her yıl olduğu gibi, fotoğraf sergisinde Merkez Çelik Fotoğraf Kulübü tarafından özenle hazırlanılmış MEFOK 2013 takvimi’de ziyaretçilerle paylaşılacak.

MEFOK 3. Fotoğraf Sergisi Kayseri Park’ta sergilendikten sonra
19-21 Aralık tarihleri arasında Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin sergi salonunda fotoğrafseverlerle buluşacak.

 

Ekleyen: Kontrast Kontrast
Tarih: 13 Aralık 2012, Perşembe
Okunma: 2550
Kaynak: http://ww.mefok.com

Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Eos 1dx Mk Iıı
mete007[youtube]u2ccu7ArwBA[(sl)youtube]      [youtube]Hxl(2t)qaWCg8[(sl)youtube]               ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
tatli, ozzi07, (2)