Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
29 Mart 2024, Cuma

» 24. Şinasi Barutçu Kupası Fotoğraf Sergisi

24. Şinasi Barutçu Kupası Fotoğraf SergisiFOTOGEN Fotoğraf Sanatı Derneği tarafından bu yıl 24.sü gerçekleştirilen “ŞİNASİ BARUTÇU KUPASI FOTOĞRAF SERGİSİ” 15 Aralık 2012 Cumartesi saat 18.00 de FOTOGRAEVİ’inde bir kokteyl ile açılacaktır. Açılış töreninde kupa almaya hak kazanan katılımcıların kupaları ve diğer katılımcılarında katılım sertifikaları verilecektir. Sergi, Türk Fotoğraf Sanatı’na pek çok emeği geçmiş olan Şinasi BARUTÇU’nun anısına düzenlenmektedir. Bu sergi ile fotoğraf çalışanlarını tek fotoğrafın raslantısallığından uzaklaştırarak, bütünü düşünmeye yöneltmek ve yüksek düzeyde bir sergi oluşturulması amaçlanmaktadır. Sergiye daha önceki çalışmaları göz önünde bulundurularak, tüm yurt genelinde geniş bir tarama ile, FOTOGEN Yönetim Kurulu’nca belirlenen 12 katılımcı davet edilmekte ve 6 şar fotoğraf baskısı ile katılmaları istenmektedir. Çalışmaları seçici kurul tarafından 3 yıl üst üste başarılı bulunan katılımcılar “ŞİNASİ BARUTÇU KUPASI“nı almaya hak kazanmaktadırlar. Bu yıl seçici kurul, Nadir EDE, İbrahim GÖKSUNGUR, Cengiz KARLIOVA, Halim KULAKSIZ, ve İbrahim ZAMAN ’dan oluşmaktadır.

3. turda bulunan Ali Fuat ALTIN, Banu KAPLANCALI, Arif Tanju KORKMAZ, A.Beyhan ÖZDEMİR ve İsmail TÜTÜN, “ŞİNASİ BARUTÇU KUPASI “ adayı olarak katılmaktadır.
2. turda M.Veysi BORAN, A.Kadir EKİNCİ ve Muzaffer SÜTLÜOĞLU bulunmaktadır. 2012 yılında ilk tura çağrılan katılımcılar ise, Gülnaz ÇOLAK, Barbaros
ODABAŞ, Abdulla SERT ve Feryal ULUDAĞ’dır. FOTOGRAFEVİ GALERİ’de açılacak olan sergi 15 Aralık 2012- 30 Aralık 2012 tarihleri arasında açık kalacakır.

Adres:
FOTOGRAFEVİ
Şehit Muhtar Bey Caddesi No:22
Kat:2 Taksim Beyoğlu
0212 2490202
www.fotogen.org.tr

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 12 Aralık 2012, Çarşamba
Okunma: 2046
Kaynak: http://

» Fotoğrafça
Eos 1dx Mk Iıı
mete007[youtube]u2ccu7ArwBA[(sl)youtube]      [youtube]Hxl(2t)qaWCg8[(sl)youtube]               ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
(0)