13 Aralık 2017, Çarşamba

» Dijital Fotoğraf Rehberi

Dijital Fotoğraf RehberiArka Kapak

Teknolojiye karşı durabilir misiniz? Yada hobinizle ilgili yeni bir teknolojiyi kullanmamak için ne kadar direnç gösterebilirsiniz? Bugün halen bazı kesimlerin dijital teknolojiye karşı oluşunun temelinde, dijitalin kalitesinin film teknolojisine ulaşamadığı inancı yatmaktadır. Ancak araştırmalar bu aşamanın çoktan aşıldığını, hatta dijitalin film teknolojisinin çok önüne geçtiğini göstermektedir.

Dijital teknolojiyi kullananların unutmaması gereken noktaysa, teknolojinin her türlü fotoğraf sorununu halletmediği, sadece kimyasal süreci ortadan kaldırdığı ve fotoğrafçıya bazı kolaylıklar sağladığıdır. Çünkü yine fotoğraf makinesinin arkasında fotoğrafçı vardır ve yine fotoğrafçı, fotoğrafını tüm birikim ve duygularıyla çekecektir.

Bu kitap dijital fotoğraf makinesi kullanıcılarına yardımcı olacak ipuçlarını örnek fotoğraflarla vermekte; bunların kolay uygulanmasını sağlayacak tanımları da sizlerle paylaşmaktadır.

Yazar:Özer Kanburoğlu

Sayfa Sayısı: 344
Dili: Türkçe
Yayınevi: Say Yayınları

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 10 Aralık 2012, Pazartesi
Okunma: 1347
Kaynak: http://

Aralık 2017
pt sa ca pe cu ct pz
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
yigiterdem, sahali, eylocan, mezz, (4)