Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
23 Nisan 2024, Salı

» Düğünlerde Yeni Fotoğraf Anlayışı..

Düğünlerde Yeni Fotoğraf Anlayışı..Düğün fotoğrafları deyince akla gelen klişe fotoğrafların yerini artık konsept çalışmalarla, enteresan fotoğraflar ve eğlenceli videolar alıyor. Dünyada hızla yayılan sinematik düğün klipleri ve fotoğrafları Türkiye'de de popülerleşiyor.

Amerika'da, Uzak Doğu’da ve Rusya’da trend haline gelen, fakat çekim ve montaj tecrübesi gerektirdiği için Türkiye'de pek fazla rastlanmayan sinematik düğün klipleri artık Türkiye'de de çekiliyor.

Ulaşımı ve kullanımı kolaylaşmış profesyonel seviyede ekipmana sahip olan ekipler video ve fotoğraf çekimini üç aşamada gerçekleştiriyorlar.

Çekimlerin hazırlık aşamasında makyaj, saç yapımı, duvak takılması, damadın hazırlanması gibi süreçler takip edilip, fotoğraf ve video görüntüleri alınıyor.

Hazırlık aşamasının ardından düğün ve nikaha kadar evlenen çifte eşlik ediliyor ve ilk danslarının görüntüsü alınıyor. Böylelikle birinci aşama da son buluyor.

Son aşamada ise daha önceden çekilmiş fotoğraf ve videolar kurgulanıyor. Üç haftalık bir süreci kapsayan bu aşama sonucunda tüm video ve fotoğraflar işlenerek video hazır hale getiriliyor.

Çiftlerin merakını gidermek için videonun hazırlanmadan önce günün en özel anlarının yer aldığı fragmanlar yayınlanıyor.

 

Ekleyen: Net Fotograf
Tarih: 23 Ağustos 2011, Salı
Okunma: 3334
Kaynak: http://

Nisan 2024
pt sa ca pe cu ct pz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Mf Lensleri Kullanmak - Lens Conver
fm19[B]Lens Converter nedir?[/B]      Her SLR ve DSLR makine kendisi için uygun bayonetli lensleri kullanabilir. Farklı bir lensi takabilmek için mutlaka dönüştürücü (converter) kullanmanız gerekmektedir. Bunun için metalden imal edilmiş özel aparatlara Lens Converter denilmektedir. ...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
tatli, (1)