Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
16 Nisan 2024, Salı

» Nilüfer'e Fotoğraf Müzesi Kuruluyor

Nilüfer'e Fotoğraf Müzesi KuruluyorNilüfer Belediyesi, 'Fotoğraf Müzesi' kurulması için önemli bir adım attı.

Nilüfer Belediyesi, 'Fotoğraf Müzesi' kurulması için önemli bir adım attı.

Nilüfer Belediyesi ile Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) imzalanan protokolle Fotoğraf Müzesi'nin kurulması sürecini resmen başlattı. BUFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Utku Kaynar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, müzenin şu anda Akkılıç Kütüphanesi olarak hizmet veren Magazin Alışveriş Merkezi'ndeki 800 metrekarelik alanda faaliyete geçirileceğini belirtirken, hedeflenen zamanı da 2012'nin ikinci yarısı olarak belirtti.

Akkılıç Kütüphanesi'nin yeni yerine taşınmasının kurulacak olan 'Fotoğraf Müzesi'nin önemli bir gereksinimi karşılayacağını, Basın Müzesi'yle yan yana olmalarının da anlamlı olduğunu kaydeden Bozbey, BUFSAD Başkanı Kaynar'dan kuruluş sürecinde benzer müzelerin incelenmesini istedi. Kaynar, bu yöndeki incelemelerini sürdürdüklerini anlattı.

BUFSAD fotoğraf koleksiyonunun bağışlanmasıyla kurulacak olan müzede, yapılacak satın almalar ve bağışlarla sergilenecek eserlerin artırılması hedefleniliyor.

 

Ekleyen: Nevin Şimşeker
Tarih: 21 Ağustos 2011, Pazar
Okunma: 1845
Kaynak: http://

Nisan 2024
pt sa ca pe cu ct pz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Fotografçı Bencilliği
sado34Çektiği fotografın içindeki insanı, mekanı, doğayı bir obje olarak görmekten öteye gidemeyen, çektiği yeri bir başkasının çekmesini istemediği için yer bilgisi vermeyenlerin son zamanlarda daha da artması gerçekten üzücü.      Bu bencil davranışı en başta çektiği konuya, modele v...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
(0)