Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
19 Nisan 2024, Cuma

» Pentax Fotoğraf Makinesi Türkiye Distiribütörü Nar Teknoloji Yatırım A.Ş. Oldu

Pentax Fotoğraf Makinesi Türkiye Distiribütörü Nar Teknoloji Yatırım A.Ş. OlduDünyanın en büyük beş fotoğraf makinesi üreticisinden biri olan PENTAX, D-SLR teknolojisinin en önemli ve piyasayı yönlendiren markalarındandır. Yaklaşık 2 yıldır piyasamızda temsilcisi bulunmayan bu özel markanın Türkiye distribütörü Nar Teknoloji Yatırım A.Ş. oldu. Ocak ayından itibaren Avrupa'da satılan tüm modelleri Türkiye piyasasına sunacak olan Nar Teknoloji Yatırım A.Ş. Ürün Müdürü Serdar Ozansoy yaptığı açıklamada, " PENTAX gibi saygın ve lider bir markayı Türkiye'de temsil etmekten gurur duyuyoruz. PENTAX gibi kaliteli bir markanın, Nar Teknoloji Yatırım A.Ş. ile Türkiye pazarında hak ettiği yeri bulacağına ve kısa zamanda liderliğe oynayacağına inanıyoruz" dedi.

PENTAX modellerinin rakiplerinden farklı tasarımlarda ve her kullanıcı talebine göre geniş bir ürün yelpazesi olduğunu belirten Ozansoy, efsaneleşen D-SLR (K-7, K-x) modellerinden, günlük kullanıma uygun kompakt modellere (Optio E80, E85, M85, P80), su geçirmeyen ve şoka dayanıklı (Optio WS80, W80) modellerinden, profesyonel kesime adım atmak isteyen kullanıcılara hitap eden ve üstün yakınlaştırma özelliği olan uzman geçiş modeline (X70), fotoğrafa yeni başlayanlardan profesyonel fotoğrafçılara kadar tüm Türk kullanıcısının beğenisine sunacaklarını belirtti.

PENTAX Avrupa Satış Müdürü Sn. Andreas Middeke ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Nar Teknoloji A.Ş. ile tekrar Türkiye pazarına dönmekten memnunuz, Türkiye'de ciddi sayıda PENTAX kullanıcılarının olduğunun farkındayız. Hem mevcut kullanıcılarımıza daha iyi hizmet vermek, hem de marka bilinirliğimizi arttırarak, iş hacmimizi geliştirmek açışından Nar Teknoloji Yatırım A.Ş. nin Pentax markasını temsil etmesi bizi heyecanlandırıyor" dedi ve ekledi. "PENTAX kullanıcı odaklı bir markadır. PENTAX kullanıcılarının talepleri bizim ilgimizin merkezini teşkil eder, ne yaparsak yapalım bunun kullanıcılarımız üzerindeki etkilerini düşünürüz, en sevdikleri ve özel anlarını resimleyebilmelerini sağlamak ve tüm beklentilerini karşılamak görevimizdir. Özellikle PENTAX D-SLR'ları verimli, kullanımı kolay ve yenilikçi bir teknoloji sunarak kullanıcıların kendi yeteneklerinin üzerlerine çıkmasına olanak sağlar. Kullanıcılarımızın gerçek yaratıcı potansiyellerini ortaya çıkartmak hedefimizdir. Önemli olan kullanıcılarımıza " PENTAX'ımla herşeyi yapabilirim, o benim bir parçamdır" fikrini benimsetmektir."

 

Ekleyen: Fikret Diker
Tarih: 16 Ocak 2010, Cumartesi
Okunma: 3463
Kaynak: http://

Nisan 2024
pt sa ca pe cu ct pz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Çekim Modları (p, S, A, M)
ocaklilarP (Program) Modu:      Bu modda, perde hızı ve diyafram seçimi makineye bırakılır. Amaç, perde hızı ve diyafram değerlerine çok fazla kafa yormadan çekim yapmaktır. Genellikle, ışığın yeterli olduğu durumlarda ve/veya sözü edilen ayarları değiştirmeye zaman bulunamadığı durumlar...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
ahmetbir, (1)