Reklam | SSS | İletişim
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Tozlaşmalar Zamanı.... - Fotoğraf: Şerafettin Çalışır DOKUNMA - Fotoğraf: Ali Tuzcu KapıdaKiler - Fotoğraf: Cemal Sepici Duel 2 - Fotoğraf: Erol Özdemir Ufkumda batmayan güneş - Fotoğraf: Bekir Karaca
20 Nisan 2024, Cumartesi

» Düzce Aktif Fotoğraf amatörleri Derneği Kuruldu.

Düzce Aktif Fotoğraf amatörleri Derneği Kuruldu.SONUNDA, amatör ve profesyonel fotoğrafçılar ile fotoğrafseverlerin bir arada olabileceği gözle görülür bir derneğe kavuştuk. Düzce'mizin değerli fotoğraf üstadı Lütfü Şimşek ağabeyimiz önderliğinde kurulan (DAFAD) Düzce Aktif Fotoğraf Amatörleri Derneği ilimize hayırlı, uğurlu olsun!

Böyle bir derneğin yedi kişilik kurucu üyesi arasında yer almaktan da son derece onur duyuyorum.

Düzce'de fotoğraf sanatı adına çok şeyler yapılıyor. Ama bu çalışmalar daha çok farklı grupların internet üzerinden düzenledikleri etkinliklerle ortaya koyulduğu için, doğal olarak şimdiye kadar kamuoyundan istenilen ilgiyi pek görmüyordu.

Çünkü bu gruplar resmi bir statüye sahip olmadığından birçok kesim tarafından da ciddiye alınmamıştı. Ama artık her şey çok farklı! Yepyeni ve genç bir ekiple birlikte Düzce'de fotoğraf sanatını icra etmek artık daha da anlamlı hale gelecek!

Düzce Aktif Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin amacı öncelikle fotoğraf sanatının öğrenilmesini, yaygınlaşmasını ve gelişmesini sağlamaktır. Fotoğraf çalışanları arasında yakınlaşma ve dayanışmayı oluşturmak, kişiliklerin ve becerilerin geliştirilebileceği kültür ve sanat ortamını hazırlamaktır.

Kısaca Düzce'de fotoğrafla iç içe olan herkesin bu çorbada tuzunun olabileceği bir çatı oluşturmaktır.

DAFAD kurulduğu günden itibaren turistik gezilerine de büyük bir heyecanla devam edecek. Hatta dernek olarak ilk gezisini DFG - Düzce Fotoğraf Gönülleri facebook grubu ile birlikte 12 Şubat'ta Top Tepe'de kahvaltı etkinliği eşliğinde Efteni Gölü ve Güzeldere Şelalesinde fotosafari yaparak gerçekleştirecek.

Şimdiden değerli kurucu üyelerimiz Sayın Lütfü Şimşek, Mine Yalçın, Özel Çelik, Fatih Yiğit, Ömer Başer,harun Agah Altay ve Elif Varol arkadaşlarımıza çok çok teşekkürler!

Bu vesileyle, genç ve dinamik bir ekiple uzun soluklu bir yola çıkan dernek, üye kayıtlarını da almaya başlamıştır. Bu bağlamda, genç ve değerli fotoğraf sanatçısı Anıl Özer derneğin ilk üyesi olmakla yeni üyelerin de yolunu açmıştır.

Bu değerli ekibin gerek Düzce'ye, gerekse fotoğraf sanatına katkı yapabilmek amacıyla çıktıkları bu yolda, heyecanlarını ilk günkü gibi koruyarak yılmadan, usanmadan hak ettikleri başarıya ulaşmalarını diliyor ve kendilerine destek olacak tüm Düzceli fotoğrafsever dostlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum!

 

Ekleyen: Özel Çelik
Tarih: 10 Şubat 2012, Cuma
Okunma: 2770
Kaynak: http://www.duzcepostasi.com/makale.asp?id=4410#ixzz1lwHN6JVG

Nisan 2024
pt sa ca pe cu ct pz
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Düğün Hikayesi
» Fotoğrafça
Kötüye Kötü Demeyi Öğrenmek
harmanciMerhabalar;   Fotoğrafçılıkta belli teknik standartlar olduğu su götürmez bir gerçek olsa gerek.Bu anlamda bir fotoğrafın belli standartları yakalamış olması kaliteye ve iyiye doğru giden yolun anahtarıdır demek pek de yanlış olmayacaktır.   Buna paralel olarak kötüye kötü demeyi...
Devamı »
» Bizi Takip Edin!
Aktif Üye / Ziyaretçi
mustekaslan, okan 2, (2)