oğuzhan
oğuzhan (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

Sony Hdv 1000 E İçin Genış Açı Lens

mrb arkadaşlar bende 2 adet sony 1000 e var bunlarla düğün salonlaroında çekım yapıyorum fakat çok dar açısı var bunlara nasıl bır lens kullanabılırım kullanan arkadaşlardan bılgısı olan varsa burada paylaşırsanız sevınırım

Tarih: 21 Ağustos 2009, 11:36 - İp: 88.***.**6.154
mertkaratas
mertkaratas (üye)
Karabük / Firma

kenkop marka 35mm lik lensler var arkadaşım gittigidiyorda olması gerekiyor

 

Tarih: 21 Ağustos 2009, 12:59 - İp: 78.***.**5.66
ego37
ego37 (üye)
Kastamonu / Özel Gün Fotoğrafçısı

sony Wide Conversion Lens sony VCL-HG0737C orjınal kullan

 

Tarih: 22 Ağustos 2009, 18:49 - İp: 88.***.**4.86
ego37
ego37 (üye)
Kastamonu / Özel Gün Fotoğrafçısı

Dijital HD Video Kamera
The HVR-HD1000E has been created to meet the growing demand from users who are looking for an entry-level professional shoulder mount design with full 1080i HDV recording as well as retaining DV capabilities. The HVR-HD1000E tam HDV 1080i kayıt de DV yeteneklerini koruyarak olarak dizayn monte eden bir giriş arayan kullanıcılara düzey profesyonel omuz gelen artan talebi karşılamak üzere oluşturuldu.

The HVR-HD1000E's shoulder-mount design and black matte body is similar to that of other professional camcorders; making it perfect for weddings, corporate communications and sporting events where appearance can make a big difference. The HVR-HD1000E's omuz tasarım ve siyah mat gövde monte diğer profesyonel kameralar için benzer; bu düğün, kurumsal iletişim ve sportif etkinlikler için nereye görünümünü büyük bir fark yaratabilir mükemmel yapmak. The ergonomically balanced shoulder mount design also reduces operator fatigue on long shoots where a tripod might not be practical. En ergonomik dengeli omuz da uzun vurursa olduğu bir tripod pratik olmayabilir operatör yorgunluğu azaltır tasarım montaj.

As well as offering high definition HDV 1080i recording, the HVR-HD1000E features a built-in down converter to output DV content - ideal for standard DVD productions. Yanı sıra yüksek tanımlı HDV 1080i kayıt imkanı sunan ve HVR-HD1000E standart DVD yapımları için bir çevirici aşağı çıkış DV content inşa - ideal özellikler. It can also record natively in DV, including a Long Play DV mode for maximum flexibility. Ayrıca yerel DV olarak, maksimum esneklik için bir Long Play DV modu dahil olmak üzere kaydedebilirsiniz.

For multi-tasking videographers, the HVR-HD1000E also features three special still photo modes - ideal for producing DVD cases and even making wedding photo albums. Çok-işlemli videographers, the HVR-HD1000E da ve DVD durumlarda üretim bile düğün fotoğraf albümleri için üç özel hala fotoğraf modları - ideal özellikler.
1/2.9-inch ClearVid CMOS SensorTM
The next generation of Sony imaging sensor, the ClearVid CMOS Sensor is quite unique and different from current CMOS technology. Sony görüntüleme sensörü bir sonraki nesil, bu ClearVid CMOS Sensör oldukça benzersiz ve geçerli CMOS teknolojisinden farklı.

The ClearVid CMOS Sensor uses a unique pixel layout rotated 45 degrees to provide high resolution and high sensitivity. Bu ClearVid CMOS Sensör benzersiz bir piksel düzeni kullanır yüksek çözünürlük ve yüksek duyarlılık sağlamak için 45 derece döndürülebilir. This pixel layout technology is also used in higher end professional camcorders. Bu piksel düzeni teknoloji de yüksek sonunda profesyonel kameralar kullanılır.

The ClearVid CMOS Sensor, coupled with an Enhanced Imaging ProcessorTM (EIP), generates stunning images. Bu ClearVid CMOS Sensör, bir Gelişmiş Görüntüleme ProcessorTM (ÇYP) birleştiğinde, çarpıcı görüntüler oluşturur. Moreover, thanks to the CMOS technology, bright objects do not cause vertical smear. Ayrıca, CMOS teknolojisi sayesinde parlak nesneleri dikey karalama neden olmaz.
Optical 10x zoom with Carl Zeiss Vario-Sonner T* lens Optik 10x Carl Zeiss Vario ile zoom Sonner T * objektifi
The HVR-HD1000E camcorder can adapt to a wide range of shooting situations thanks to a Carl Zeiss Vario-Sonner T* lens with 10x optical zoom, as featured on higher end professional HDV camcorders. The HVR-HD1000E kameranızda bir Carl Zeiss Vario durumlar için teşekkürler çekim çok çeşitli-Sonner T 10x zoom gibi yüksek ucunda özellikli profesyonel HDV kameralar optik ile * objektif uyum edebilirsiniz. The T* lens coating suppresses unwanted reflections and faithfully reproduces colours for professional-looking results. * Objektif kaplama ve istenmeyen yansımaları bastırır kati profesyonel görünümlü sonuçlar için renkler üretir T.
Super SteadyShotTM (Optical) Image Stabilizer Süper SteadyShotTM (Optik) Görüntü Stabilize
An active optical lens system avoids any deterioration in image quality. Etkin bir optik objektif sistemi görüntü kalitesinde herhangi bir bozulma önler. The lens itself shifts vertically and horizontally to compensate for the polarized light axis in real time. Objektif kendisi dikey ve yatay geçiş gerçek zamanlı olarak polarize ışık ekseni telafi etmek için.
Wide Clear Photo LCD plusTM Monitor on Viewfinder Geniş Clear Photo LCD plusTM Monitör Vizör üzerinde
A large, freely rotating 2.7-inch type LCD screen is located on the top of the viewfinder unit to provide easy viewing when the HVR-HD1000E camcorder is in a low-level position or on a tripod. Bir büyük, serbestçe vizör biriminin üzerine bir HVR-HD1000E Kameranızı düşük düzey konumda veya sehpa üzerinde kolay görüntüleme için located 2.7-inch tip LCD ekran dönem. This also makes it easy for a director or client to see what the camera operator is shooting. Bu için de kolay bir yönetici veya müşteri kamera operatörü ne çekim olup olmadığını görmek için yapar. The 211,200 dot widescreen Clear Photo LCD plus device provides proper brightness and a high level of colour reproduction. Bu 211.200 genişekran sifresiz Photo LCD Plus cihaza uygun parlaklık ve renk yüksek düzeyde bir nokta sağlar.
Camera Control Ring Kamera Kontrol Halkası
A special camera control ring is located on the lens unit of the HVR-HD1000E camcorder. Özel bir kamera kontrol yüzüğü HVR bir lens birimi HD1000E kameranızda bulunmaktadır. Any one of the following functions can be assigned to the ring for easy adjustment: Aşağıdaki işlevleri biri kolay uyum için halka atanabilir:

* Focus (default) * Odak (varsayılan)
* Zoom * Zoom
* Brightness * Parlaklık
* Shutter * Perde
* Video: 1/4~1/10000 sec * Video: 1 / 4 ~ 1 / 10000 sn
* Photo: 1/4~1/500 sec. * Fotoğraf: 1 / 4 ~ 1 / 500 sn.
* AE Shift * AE KAYDIRMA
* WB Shift * WB KAYDIRMA
Ergonomically Designed Handle Ergonomik Saplı Tasarım
The ergonomically designed handle contains a convenient record button and zoom control, essential for low position shooting. Bu ele ergonomik tasarlanmış bir kayıt düğmesine içeren ve düşük konumda çekim için gerekli kontrol Zoom. There are also two cold shoes on the front and rear of the handle where you can attach accessories like the HVL-LBP Battery Video Light and HVR-DR60 Hard Disk Recording Unit. Ayrıca ön ve burada size HVL gibi aksesuarlar-LBP Pil Video Işık ve HVR-DR60 Sabit Disk Kayıt Birimi ekleyebilirsiniz ele arka iki soğuk ayakkabısı vardır.
Long Operating Time With infoLITHIUMTM L Series Battery Uzun Çalışma Süresi infoLITHIUMTM L Serisi Pil ile
The HVR-HD1000E camcorder uses standard infoLITHIUM L series batteries, like the DSR-PD170P, HVR-Z1E, and HVR-V1E. The HVR-HD1000E video kamera, bir DSR gibi standart InfoLITHIUM L serisi pil kullanır PD170P, HVR-Z1E ve HVR-V1E. With the NP-F970, a maximum operating time of approximately 10 hours can be achieved thanks to the power management system and low power consumption of the ClearVid CMOS Sensor. NP ile F970, yaklaşık 10 saatlik azami çalışma süresi, güç yönetim sistemi ve ClearVid CMOS Sensör düşük güç tüketimi sayesinde ulaşılabilir.
Smooth Slow Record Pürüzsüz Yavaş Kayıt
The Smooth Slow Record function enables slow-motion playback by capturing images at four times faster than the normal field rate (200 fields/s). Sorunsuz Yavaş Kayıt işlevi dört kat daha hızlı normal alanı oranı daha (200 alanları / fotoğraf çekimi ile yavaş devinim çalma sağlar lar). In this mode, quad-speed images are captured for three seconds, stored in the built-in buffer memory, and then recorded to tape (in either HDV or DV format) as slow-motion pictures lasting 12 seconds.* Bu modda, dört hız görüntülerin üç saniye, saklanan yakalanır tampon bellek, dahili ve ardından da HDV ya da DV formatında () yavaş hareket fotoğraf kalıcı 12 saniye gibi .* kasete kaydedilmiş

* When using this function, the resolution of the camera image is decreased. * Ne zaman, kamera görüntü çözünürlüğü azalmıştır bu fonksiyonu kullanarak. Sound can not be recorded while shooting in this mode. Bu modda çekim Ses kaydedilemez.
Super NightShotTM Süper NightShotTM
The Super NightShot function uses a built-in infrared light emitter that allows you to record an object in zero lux light levels. Super NightShot özelliğini kullanan bir kızılötesi ışık yayan-ki sıfır lüks ışık düzeyde bir nesne kaydetmenize olanak sağlayan dahili. It also enables night-time monitoring and surveillance. Ayrıca gece sağlar zamanlı izleme ve gözetleme.
Photo Mode Fotoğraf Modu
In Photo mode you can take high quality 6.1-megapixel, 2848 x 2136-quality, 4:3-aspect images. Fotoğraf modunda yüksek kaliteli 6,1 alabilir megapiksel, 2848 x 2136 kaliteli, 4:3-boy resimler.
Dual Record Stills & Video Çift Kayıt Stills & Video
You can take 4.6-megapixel (16:9-aspect) photos while you are shooting HDV video simply by pressing the photo button. Siz sadece fotoğrafı düğmesine basarak HDV Video çekim olup olmadığını alabilir 4,6 (16:9-boy) fotoğrafları megapiksel.
Capturing stills from recorded video Kaydedilmiş video sabit yakalama
In case you missed the perfect timing for your still photo while videotaping, you can capture and save still frames from recorded video by simply pressing the photo button of the HVR-HD1000E camcorder during playback. Ise, size yakalayabilir videoya ve hala sadece çalma sırasında HVR bir fotoğraf düğmesini HD1000E kameranızda basarak kaydedilen video kare kaydetmek Eğer, hala fotoğraf için mükemmel zamanlama özledim. HDV footage will give you a 1.2-megapixel, 1440 x 810 pixel still image of that magic moment. HDV görüntüleri bir 1,2 megapiksel, 1440 x 810 piksel hala sihirli an görüntü verecektir.
Kayıt HD ucuz MiniDV kaset üzerine
Video and television technology, as well as viewer preferences, are moving from standard definition (SD) to high definition (HD) - just like black and white television moved to colour in the past. Video ve televizyon teknolojisinin yanı sıra, izleyici tercihleri, standart tanımlı (SD) yüksek tanımlı (HD) geçiyorsunuz - Televizyonlu sadece siyah ve beyaz gibi geçmişte renk taşındı.

HD has almost twice the number of scanning lines available than SD. HD satırları SD daha mevcut tarama neredeyse iki katı bulunur. This means you can see much sharper detail and finer image quality when your work is viewed on a HD display monitor. Bu, ne zaman iş bir HD ekran monitörde görüntülenen daha keskin ve ince detay görüntü kalitesini görmek anlamına gelir. The HVR-HD1000E adopts the popular HDV format for HD recording. The HVR-HD1000E HD kayıt için popüler HDV formatında kabul etti. The HDV format allows you to shoot approximate 63 minutes of HD video on a miniDV cassette tape.* HDV formatında bir MiniDV kaset üzerine .* HD video yaklaşık 63 dakika çekim sağlar

There are two standards of HDV format. İşte HDV formatı iki standartları vardır. One is HDV720p and the other is HDV1080i, which has 1,080 scanning lines and is used by most broadcasters already using HD. Bir HDV720p ve diğer HDV1080i olan ve 1080 tarama çizgileri vardır en yayın zaten HD ile kullanılan bir dildir. Sony has adopted the HDV1080i standard for all its HDV products. Sony tüm HDV ürünleri için HDV1080i standart benimsemiştir.

* When the PHDVM-63DM miniDV cassette tape is used. * Zaman PHDVM-63DM MiniDV kaset kullanılır. The PHDVM-63DV is recommended for the HDV recording mode. Bu PHDVM-63DV HDV kayıt modu için önerilir. The recording data rate of HDV1080i format is almost the same as that of DV format. HDV1080i biçiminin Kayıt veri hızı neredeyse bu DV formatında olarak aynıdır.
Full Compatibility with your Current DV System Mevcut DV Sistemi ile Tam Uyumluluk
If you don't want to upgrade your existing NLE system to HD, or simply want the option to work in DV, the HVR-HD1000E has a down-conversion feature that outputs converted DV signals through the i.LINK connector* to your current DV non-linear editing system, while also retaining a HD master on the tape for future use. Eğer HD, için varolan NLE sistemi yükseltme veya istemiyorum sadece seçenek DV çalışmak istiyorsanız, HVR-HD1000E bu çıkışları i.LINK konektörü * Mevcut kadar DV sinyallerine dönüştürülür-dönüşüm özelliği bir yere sahiptir DV doğrusal olmayan düzenleme sistemi, süre de ileride kullanmak üzere bandı bir HD ana koruyarak.

Furthermore, the HVR-HD1000E offers a DV recording mode (4:3 or 16:9**), which can provide a recording time of approximately 120 minutes in LP mode.*** Ayrıca, HVR-HD1000E bir DV kayıt modu sunuyor (4:3 veya 16:9 **), which .*** LP modunda yaklaşık olarak 120 dakikalık bir kayıt süresi sağlar

* i.LINK is a trademark of Sony used only to designate that a product contains an IEEE 1394 connector. * I.LINK, Sony bir marka sadece bir ürünün IEEE 1394 konektörü içeren belirtmek için kullanılır. Not all products with an i.LINK connector will necessarily communicate with each other. I.LINK konektörü ile tüm ürünleri mutlaka birbirleriyle iletişim olacaktır. For information on compatibility, operating conditions, and proper connection, please refer to the documentation supplied with any device with an i.LINK connector. Uyumluluğu hakkında bilgi için, çalışma koşulları ve düzgün bağlantı, lütfen dokümantasyon herhangi bir cihaz ile bir i.LINK konektörü ile birlikte bakın. For information on devices that include an i.LINK connection, please contact your nearest Sony office. Bir i.LINK bağlantısı, lütfen size en yakın Sony ofis iletişim dahil cihazlar hakkında bilgi için.

** Squeezed recording. ** Sıkışmış kayıt.

*** When a DVM80PRL standard miniDV cassette tape is used. *** Bir DVM80PRL standart MiniDV kaset kullanılır. If you record in LP mode, pictures may appear mosaic-like or sound may be interrupted when you play back the tape on other camcorders or VCRs which do not support Sony LP mode. LP modunda kayıt Eğer, mozaik benzeri bir parazit görülebilir veya ses başka bir kamerada veya Sony LP modunda destek yok 'lar üzerinde kaset çalma kesilebilir.
Nonlinear acquisition with HVR-DR60 HVR ile Nonlinear kazanım-DR60
The optional external HVR-DR60 Hard Disk Recording Unit gives you a hybrid operation, where video and audio is recorded simultaneously to hard disk drive (HDD) and tape. İsteğe bağlı harici HVR-DR60 Sabit Disk Kayıt Birimi bir melez operasyonu, burada video ve ses aynı anda sabit disk sürücüye (HDD) ve kasete kaydedilir verir. The HDV or DV images are recorded as movie files in the HDD for quick nonlinear editing, enabling the operator to archive the source tape as soon as the shoot is finished. HDV ya da DV görüntüler hızlı doğrusal olmayan düzenleme için HDD olarak film dosyaları gibi, kısa sürede operatör için arşiv kaynak bandı olarak çekim bittikten etkinleştirdikten kaydedilmektedir.
Easy to use Kolay kullanım
The shoulder-mount design of the HVR-HD1000E is lightweight and easy to use even for beginners, it allows for easy balance and stable operation. Omuz ve HVR tasarımı-HD1000E hafif olduğunu ve hatta yeni başlayanlar için kullanımı kolay montaj, kolay denge ve kararlı çalışmasını sağlar.
Capture stills and video Çekim sabit ve video
To further enhance the multi-tasking of hard-working videographers, the HVR-HD1000E offers three still mode options that could be used to capture images for a DVD cover or even wedding album; Daha çok geliştirmek için çok çalışıyoruz videographers ve işlemli, the HVR-HD1000E bir DVD kapak hatta düğün albümü için fotoğraf çekmek için kullanılan olabilir üç hala modu seçeneği sunar;

- 1.2-megapixel 1440x810 pixel images taken from playback of standard HDV footage - 1.2 megapiksel 1440x810 piksel fotoğraf standart HDV video oynatma alınan

- 4.6 megapixel 16:9 aspect photos captured while simultaneously shooting HDV Aynı anda HDV çekim - 4,6 megapiksel 16:9 görüntü fotoğrafları çekilen

- 6.1 megapixel 2838x2136 4:3 aspect images shot when not recording video footage. - 6,1 megapiksel 2838x2136 4:3 en-boy resimleri zaman video kayıt değil vurdu.

Please see Features section for more information. Daha fazla bilgi için lütfen bölüm Özellikler bakın.
eknik Özellikler
Please be aware that the features/specifications can differ from country to country Lütfen özelliklerini / özellikleri ülkeden ülkeye farklı olabilir unutmayın
Collapse all Tümünü daralt
--Camera section-- - Kamera bölüm --
Lens Lens Carl Zeiss Vario-Sonnar T* zoom lens, 10x (optical), f = 5.4 to 54 mm, filter diameter: 37 mm Carl Zeiss Vario-Sonnar T, 10x (optik), f zoom objektif * = 5,4 54 mm filtre çapı: 37 mm
Focal length Odak uzaklığı 16:9 video mode 16:9 video modu
40 to 400mm 40 400mm için

4:3 video mode 4:3 video modu
49 to 490mm 49 490mm için

16:9 photo mode 16:9 fotoğraf modunda
40 to 400mm 40 400mm için

4:3 photo mode 4:3 fotoğraf modunda
37 to 370mm 37 370mm için
Focus System Odak Sistemi Auto, manual (Ring/Panel) Otomatik, manuel (Ring / Paneli)
Imaging system Görüntüleme sistemi 1/2.9-inch, ClearVid CMOS Sensor system 1/2.9-inch, ClearVid CMOS Sensör sistem
Maximum still image recording Maksimum hareketsiz görüntü kaydı MAX. MAX. 6.1M (2848 x 2136) (4:3) 6,1 M (2848 x 2136) (4:3)
Gross pixels Brüt piksel Approx. Yaklaşık. 3200K pixels 3200 piksel
Effective pixels Etkili piksel 16:9 video mode 16:9 video modu
Approx. Yaklaşık. 2280K pixels 2280K piksel

4:3 video mode 4:3 video modu
Approx. Yaklaşık. 1710K pixels 1710K piksel

16:9 photo mode 16:9 fotoğraf modunda
Approx. Yaklaşık. 2280K pixels 2280K piksel

4:3 photo mode 4:3 fotoğraf modunda
Approx. Yaklaşık. 3040K pixels 3040K piksel
Shutter Speed Perde Hızı Auto Slow Shutter ON 1/25-1/215 Otomatik Slow Shutter ON 1/25-1/215
Auto Slow Shutter OFF 1/50-1/215 Otomatik Yavaş Deklanşör KAPALI 1/50-1/215
Manual 1/3-1/10000 (Still Image: 1/3-1/425) Manuel 1/3-1/10000 (Fotoğraf: 1/3-1/425)
Scene Selection 1/2-1/425 Sahne Seçimi 1/2-1/425
Super NightShot 1/3-1/100 Super NightShot 1/3-1/100
Colour Slow Shutter 1/2-1/215 Renkli Yavaş Deklanşör 1/2-1/215
Smooth Slow Rec 1/200-1/800 Pürüzsüz Yavaş Kyt 1/200-1/800
Minimum illumination Minimum aydınlatma Auto Slow Shutter ON 5 lux(1/25 Shutter Speed) Otomatik Yavaş Deklanşör 5 lüks ON (1 / 25 Perde Hızı)
Auto Slow Shutter OFF 11 lux(1/25 Shutter Speed) Otomatik Yavaş Deklanşör KAPALI 11 lüks (1 / 25 Perde Hızı)
--VTR section-- - VTR bölüm --
Recording format Kayıt formatı HDV1080/50i, DV/DV(LP)576/50i (PAL) HDV1080/50i, DV / DV (LP) 576/50i (PAL)
Play out/Down conversion format Play dönüşüm formatını / Down HDV1080/50i, DV/DV(LP)576/50i (PAL) HDV1080/50i, DV / DV (LP) 576/50i (PAL)
Playback/Recording time İzleme / Kayıt süresi HDV/DV SP Max. HDV / DV SP Max. 63 min with PHDVM-63DM cassette PHDVM ile 63 dk-63DM kaset
DV LP Max. DV LP Max. 94.5 min with PHDVM-63DM cassette PHDVM ile 94,5 dk-63DM kaset
--Connectors-- - Konnektörler --
Component video output Komponent video çıkışı RCA Pin x3 RCA Pin x3
Composite video output Kompozit video çıkışı RCA Pin x1 RCA Pin x1
S-Video output S-Video çıkışı mini-DIN 4-pin x1 mini-DIN 4-pin x1
HDMI output HDMI çıkış HDMI connector HDMI konektörü
HDV/DV input/output HDV / DV giriş / çıkış i.LINK interface (IEEE 1394, 4-pin connector) i.LINK arayüzü (IEEE 1394, 4-pin konnektör)
Audio output Ses çıkışı RCA Pin x2 (L,R) RCA Pin x2 (L, R)
Audio input Ses girişi Stereo mini jack (3.5 mm diameter), ECM-PS1 external shot-gun stereo microphone is supplied. Stereo Mini jakı (3,5 mm çapında), ECM-PS1 dış çekim-gun stereo mikrofon verilir.
Headphone Kulaklık Stereo mini jack (3.5 mm diameter) Stereo Mini jakı (3,5 mm çapında)
LANC LANC Stereo mini-mini jack (2.5 mm diameter) Stereo Mini-mini jak (2.5 mm çap)
USB USB TYPE B connector TİP B
DC Input DC giriş AC-L100 AC adaptor is supplied. AC-L100 AC adaptör verilir.
--Others-- - Diğer --
LCD viewfinder LCD vizör 0.27-inch type, approx. 0,27-inch tip, yaklaşık. 123,200 dots, 16:9 aspect ratio 123.200 piksel, 16:9 en-boy oranı
LCD monitor LCD monitör 2.7-inch type, Clear Photo LCD plus, approx. 2.7-inch tip, Clear Photo LCD Plus, yaklaşık. 211,200 dots, hybrid type, 16:9 aspect ratio, touchscreen 211200 nokta, hibrid türü, 16:9 görüntü oranı, dokunmatik ekran
Speaker Hoparlör 16mm diameter 16mm çap
--General-- - Genel --
Mass (w/o Tape,Battery,etc) Ağırlık (w / o Teyp, pil, vb) 2.7Kg (6 lb 0 oz) 2.7Kg (6 £ 0 oz)
Mass (w/Battery) Ağırlık (w / Pil) NP-F570 3.0Kg (6 lb 10 oz) NP-F570 3.0Kg (6 £ 10 oz)
NP-F770 3.1Kg (6 lb 13 oz) NP-F770 3.1Kg (6 £ 13 oz)
NP-F970 3.2Kg (7 lb 1 oz) NP-F970 3.2Kg (7 £ 1 oz)
Power Requirements (AC adaptor/Battery) Güç Gereksinimi (AC Adaptör / Pil) 8.4V / 7.2V 8.4V / 7.2V
Power Consumption (VF/VF+LCD) Güç Tüketimi (VF / VF + LCD) HDV 4.4W / 4.8W DV 4.2W / 4.6W HDV 4.4W / 4.8W DV 4.2W / 4.6W
Operating temperature Çalışma sıcaklığı 0 to 40°C (32 to 104°F) 0 ila 40 ° C (32 ila 104 ° F)
Storage temperature Depolama sıcaklığı -20 to +60°C (-4 to 140°F) -20 Ile 60 ° C (-4 140 ° F)
Aksesuarlar
Select an accessory section Bir aksesuar bölümü
Camera Adaptors Kamera adaptörler
Remote Controls Uzaktan kumanda
Tripods Tripodlar
Batteries and Power Supplies Pil ve Güç Kaynakları
HDV HDV
Camera Adaptors Kamera adaptörler

HVL-LBPA HVL-LBPA
LED Battery Video Light Pil LED video ışığı
VCL-HG0737C VCL-HG0737C
Wide Conversion Lens Geniş Dönüşüm Lens
View Product Ürün Görüntüle
View Product Ürün Görüntüle


VCL-HG1737C VCL-HG1737C
Tele Conversion Lens Tele Conversion Lens
View Product Ürün Görüntüle

Remote Controls Uzaktan kumanda

RM-1BP RM-1BP
Remote Commander Uzaktan Kumanda
View Product Ürün Görüntüle

Tripods Tripodlar

VCT-PG11RMB VCT-PG11RMB
Tripod Tripot
View Product Ürün Görüntüle

Batteries and Power Supplies Pil ve Güç Kaynakları

2NP-F970/B 2NP-F970 / B
Rechargeable Battery Pack (2 Batteries) Şarj Edilebilir Pil (2 pil)
NP-F570 NP-F570
InfoLITHIUM Rechargeable Battery Pack InfoLITHIUM Şarj edilebilir Pil
View Product Ürün Görüntüle
View Product Ürün Görüntüle


NP-F770 NP-F770
InfoLITHIUM Rechargeable Battery Pack InfoLITHIUM Şarj edilebilir Pil
NP-F970 NP-F970
InfoLITHIUM Rechargeable Battery Pack InfoLITHIUM Şarj edilebilir Pil
View Product Ürün Görüntüle
View Product Ürün Görüntüle


AC-VQL1BP AC-VQL1BP
Intelligent Quad Battery Charger and Dual AC adaptor Akıllı Dört Şarj ve Çift AC adaptör
View Product Ürün Görüntüle

HDV HDV

HVR-MRC1K HVR-MRC1K
Compact Flash Memory Recording Unit Compact Flash Bellek Kayıt Birimi

 

Tarih: 22 Ağustos 2009, 19:04 - İp: 88.***.**4.86
ego37
ego37 (üye)
Kastamonu / Özel Gün Fotoğrafçısı



#ego37' tarafından 22.08.2009 23:37:09 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 22 Ağustos 2009, 23:35 - İp: 88.***.**4.224
ego37
ego37 (üye)
Kastamonu / Özel Gün Fotoğrafçısı
kurab_canavari
kurab_canavari (üye)
Aydın / Amatör

ego37ye katılıyorum.
bence orjinal parça almanızda yarar vardır.

 

Tarih: 23 Ağustos 2009, 02:23 - İp: 88.***.**0.178
oğuzhan
oğuzhan (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

arkadaşlar yorumlarınız için tşkl ben şunu merak edıyorum orjınalla yan sanayı arasındakı fark nedır

 

Tarih: 23 Ağustos 2009, 10:09 - İp: 88.***.**6.154
ego37
ego37 (üye)
Kastamonu / Özel Gün Fotoğrafçısı

oguzhan , adı üzerinde orjınal . sony hvr-hd 1000 e,nin orjınal geniş acı lensı duruken yan sanayi yani taklitini niye alasınki.ucuz diye başka ürün alma derim memnun kalmazsın. orjınali al yıllarca kullanırsın.ne olursa olsun tüm ürünlerde yan sanayi orjinal ürünü tutmaz işçilikten ürünün malzemesinden ucuz yapacagım diye ucuz kalitesiz mal üretir.ama netice alamazsın bunu belirmek isterim.saygılarımla.ben şahsen elektronik ürünlerde daima JAPON VE ORJINAL ÜRÜNLERİ tercih etmişimdir.

 

Tarih: 23 Ağustos 2009, 12:18 - İp: 88.***.**3.80
haydar_akkaya
haydar_akkaya (üye)
İstanbul / Özel Gün Fotoğrafçısı

selam.ben kenko digital 0.5xsgw-05 marka model geniş açı kullanıyorum.çok memnununö görüntüyü hiç bozmadan 1 e 1 kalitede genişletiyor.sirkecide yalçınların karşısındaki sokakta hemen sağdaki kamera malzemeleri satan dükkandan 75 tl ye aldım.tavsiye ederim.

 

Tarih: 23 Nisan 2010, 23:25 - İp: 78.***.**4.85
mutlu st81
mutlu st81 (üye)
Trabzon / Stüdyo Fotoğrafçısı

OCAK ELEKTRONİK www.ocak.com.tr yada [email protected] ben aldım sony orjinal lens 80 ytl yardımı olabildiysem ne mutlu mutluya

 

Tarih: 12 Mayıs 2010, 08:43 - İp: 85.***.**9.53