positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

Yetkili Bayii Sorunu !!!

Mrb, AYDINLAR FOTO / Sirkeci her şeyi satıyor görünüyorlar ancak Fujifilm yetkili bayii değil. Bu makineler hangi yolla geliyor - ??!! Bu konuda lütfen aldanmayın. Hangi markanın ürününü almayı düşünüyorsanız mutlaka o markanın Türkiye sitesinden yetkili Bayii ağına bakarak kontrol edin. Yoksa Garanti konuları gerçekten sözde kalır hatta bazı durumlarda illegal alıcı olarak suçlu duruma düşebilirsiniz...

Tarih: 14 Haziran 2004, 17:34 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

biliyorum bana soylemedin olko.. ama burasi bir forum, acilan konuya isteyen dahil olabilir.. bu sekildeki suclamalarla insanlarin karsisina gelmeni ben tasvip etmiyorum ve o yuzden de yazmak istedim.. yoksa beni ilgilendiren bir konu da degil aslinda.. ben zaten turkiye fiyatlarinin altinda alabiliyorum.. ustelik benim icin disaridan da degil.. ama iste bir forumda bulunmayi karsilikli yardimlasma olarak gordugum icin neden daha dusuk fiyatlarla satmadiklarini sorguluyor, ayrica insanlara bakin yurtdisinda su kadara var gibi yol da gosteriyorum.. cunku sanirim kimse %50-100 artik ne kadarsa fazladan verip almak istemez..
..olko belli bir konusma uslubu vardir karsidakilerle.. essek kadar adamlariz.. bunu belirtmek gerekmez..
sana ayni sekilde yazilsaydi, sen ne cevap verirdin acaba?
sana keko denseydi ne yapardin? nasil karsilik verirdin? ayrica bu kulak cekmeler falan.. magara devrinde mi yasiyoruz allahaskina? kimin kulagini cekiyorsun??? nasil bir tehdittir bu boyle.. kolay midir kulak cekmek..!!!
yalaka dense ne yapadin?..
lutfen aklini basina alip da yaz olko..

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 12:44 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

haklisin olko, gecen hafta ceko'ya salak dedi.. benim dusunceme gore de kendisi dedi aslinda.. ben bir baskasinin falan sifresini tahmin edip de sadece bir yere yazacagini hic zannetmiyorum, daha dogrusu keriz degilim.. eminim kimse de keriz degil.. neden acaba sifre sahibi sahis, bir konu acip, hepinizin anasini.... demedi?.. madem burkayi kucuk dusurmek istiyordu.. kimin kime ne dedigini gordu herkes..
ayrica gormussundur ki, ben de kinadigimi yazdim kendisine.. kimsenin kimseye salak deme gibi bir hakki olamaz..
tabii su da var, bazi insanlar kendilerini denetleyemeyip bir anda agizlarindan cikani yazmis bulunabilirler..
fakat iste muhim olan, o insanin hatasini gordukten sonra bir sekilde ozur dilemesidir.. burkayin o durumda ozur dilemesi bile durumu cozmeyecekti.. cunku kabahat buyuk..
o yuzden de birileri benim sifremi ele gecirmisler dedi veya diyebildi.. ki baska bir caresi de yoktu.. ama dogru olani yapti..
.............

uamrim sen de bir sure sonra sifrenin calindigini anlayip, forumda, bir tembeleryk'den ozur dilersin diyorum.. cunku keko lafi bana kalirsa bir salak demekten yuz kere daha kotu bir laf..

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 12:52 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

olko ben de seninle tartisma taraftari degilim.. inan bu konu disindaki konularda yine seninle eskisi gibi konusacagim.. cunku bu olay burada kalir..
ben sadece tarzinin yanlis oldugunu gostermek istedim.. kimsenin kimseye keko deme hakki olamaz diye yine belirtiyorum..
..
burkayin bazi konularda cok yanlis konustugunu ben de goruyorum dogrusu.. ama burkayi yaklasik bir senedir de taniyorum forumdan.. ve tanidigim kadariyla, bu sadece benim kisisel gorusumdur, kendisi iyi bir insandir.. ha ama turkiyeden alinma konusunda israr eder durur, bunun da bazi nedenleri vardir.. bence yanlis olan zaten, firma sahiplerinin, servislerin, calisanlarinin tarafli davranarak forumda akil vermeye calismalari..
burada tuketiciler yani biz uyeler birileriyle dertlesmek icin bulunuyoruz.. karsilikli, ayni merakin olmasi yuzunden, bilgi ve fikir alisverisi kolaylikla paylasiliyor.. ama saticidan akil istesek, zaten hepimizin akli oldugu icin foruma hic ugramamiza gerek kalmaz, direk dukkanlara gider sorardik.. veya internet siteleri olanlarin online help hatlarindaki musteri temsilcileri ile konusurduk.. eminim o kisiler de bircok seyleri biliyorlardir..
burada birbirimize yardimci olmak icin variz.. lutfen kimse kimseye tarafli cevaplar vermesin.. cunku herkesin akli karmakarisik oluyor ve bazen insanlar bu durumlari elestirirlerken kontrollerini kaybedebiliyorlar..

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 13:04 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

tabii su da var aslinda.. o da, eger ki firma olan insanlar burada firma olduklarini belirtiyorlarsa, suclu da sayilamazlar.. cunku firma olduklarini zaten soyluyorlar..
uzucu olan firma olup da firmayim demeyenlerin akil vermesi..

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 13:09 - İp: yok
ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

Şimdi bir dakika,Murat Özdemir'i biz iyi tanırız.İşini iyi yapmaya çalışan,kimseye zararı olmayan,çok iyi misavirperver bir kişidir.İnsan olarak iyi bir insandır.Sebebi ne olursa olsun üstelik bu sayfalardan hakaret edilmesi hoş olmuyor.Sanıyorum olkonun derdi başka birileriydi arada Murat Özdemir kaldı.Çünkü bizim tanıdığımız Murat beyin Bmw arabası yok.Son 1-2 ayda aldıysa bilemeyiz...
Murat abi Kore den gelirken bir Hyundai alır artık.Oralarda daha ucuz olur




#ozgur foto' tarafyndan 15.10.2005 15:12:29 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 14:58 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

"""tembeler
canım kelimesini kullanacak kadar aramızda samimiyet olmuşmuydu ? kulağını çekerim senin ! sen söyle bakalım tembeler kekosu hangi firmasın veya burukayın 2.nick ile yazdığı üyemisin.öyle olmasan bu topic seni ilgilendirmezdi veya yolunan bir Türk tüketicisi olarak benim yanımda olurdun.yoksa seninde kapının önünde büyük kasa BMW mi yatıyor.

Kore de değilmiydin derken şunu kastetmiştim.hesapta çok yoğun ya burukay Kore de bile akşama kadar bilgisayar başında net fotografa yazı yazıyor.
kuş beyninle benimle dalga geçebileceğini sandın dimi tembeler

o kestiğin karpuzun kabuklarını da yemeyi unutma """

olko1

1. kapımın önünde bmw yok ama olur inşallah.
2. ben burkayın ikinci nici felan değilim + senin gibi 2 günlük üyede değilim 1 yılı aşkın süredir bu forumdayım geçmiş mesajlarımı irdeleyebilcek kapasitede olsaydın şayet benim daha önceleri burkay ile geçen tartışmalarımı okurdun ama nerde hala sağa sola sataşıyorsun
3. seviyene inip topicin beni ilgilendirip ilgilendirmediği seni ilgilendirmez şeklinde düşük bir cümle kurduğum için senden özür dilerim
4. evet aslında haksız sayılmazsın senin gibi biriyle mantık çerçevesinde tartışmak yerine sadece dalga geçilebilirdi bende onu yaptım zaten en azından senin gibi hakaret etmiyorum

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 15:01 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

evet ozgur foto, burkay gercekten de herkese yardim etmeye calisan birisi.. burada, bazen, bazi yazilarda burkayi hedef alindigini goruyorum ve cok uzuluyorum dogrusu.. ben de kendisi ile cok atistim zamaninda, ki hala daha atisiyoruz ama burkay, kanimca bu kadar saldiriyi hic haketmeyen birisi..
neredeyse aglayacagim simdi, hungur hungur.. ama oyle gercekten de..
neyse..
tembeleryk, sen de az degilsin hani.. dalga gecmek de hic hos degil.. burada, kimse kimseyi tanimiyor, kimsenin kimseyle dalga gecmesi de normal karsilanamaz.. birbirimize olan saygimizi kaybetmemeliyiz.. cunku dalga gecersen sayet insanlarin asabi da haliyle bozulacaktir..
..saygi ile acilmayacak kapi yok..
hem seneye bulusacagiz falan diyoruz.. valla millet birbirine dusman kesilirse, fotograf cekmekten cok kavga ederiz bulusmada..

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 15:18 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

dadanagast haklısın burda firmalar en azından benim gördüklerim, kendini açıkça ifade edebiliyorlar gizleme ihtiyacıda duymuyorlar. ya firma olupta başkalarını karalamaya çalışanlar çalışma koşullarını eleştirenler yaptığı işleri yok sayıp konuşanlara ne demeli eleman hala diyorki sen neden karıştın?neden öyle bir yasakmı var bütün firmalar burada bir tüketici olarak sadece senmi konuşma hakkına sahipsin... dadanagast bu olaya nasıl kayıtsız kalamayıp yazdıysa aynı durum benim içinde geçerli... işte insan cevap veremeyince sağa sola saldırmaya hakaretler etmeye başlıyor ben bunun bilincinde olduğum için önemsemiyorum sadece acıyorum... atalarımız ne güzel söylemiştirki eşşeğe altın semerde vursan eşşek gine eşşektir...

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 15:20 - İp: yok
ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

sevgili ilker ne zaman buluşuluyor ?

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 15:22 - İp: yok
ozgur foto
ozgur foto (üye)
İstanbul / Firma

buluşacağız dediğine göre Türkiye ye geleceksin o zaman.Gelirsen seninle mutlaka tanışmak isterim.
Kulağımı çekmezsin herhalde




#ozgur foto' tarafyndan 15.10.2005 17:25:48 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 15:24 - İp: yok