positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

Yetkili Bayii Sorunu !!!

Mrb, AYDINLAR FOTO / Sirkeci her şeyi satıyor görünüyorlar ancak Fujifilm yetkili bayii değil. Bu makineler hangi yolla geliyor - ??!! Bu konuda lütfen aldanmayın. Hangi markanın ürününü almayı düşünüyorsanız mutlaka o markanın Türkiye sitesinden yetkili Bayii ağına bakarak kontrol edin. Yoksa Garanti konuları gerçekten sözde kalır hatta bazı durumlarda illegal alıcı olarak suçlu duruma düşebilirsiniz...

Tarih: 14 Haziran 2004, 17:34 - İp: yok
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

Tamam haklısın... senle muhattap olmak hata.
Senin doğruların buysa - benim doğrularım farklı.
Görüşüm değişmedi terbiyesizsin

 

Tarih: 14 Ekim 2005, 14:30 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

-internet dünyanın her yanında var tıpkı korede olduğu gibi
-web sitem yenileniyor orada istediğin bildileri fazlasıyla bulacaksın
-Mustafa Çankaya nın talimatı doğrultsunda istediğim parçayı lazım olduğunda temin edebiliyorum programlama cihazları bende olmayanları erkayalara sevk ediyorum.Parça fiyatı bana pahalı geldiyse dışarıdan da getirtebiliyorum.Stok tutmuyorum.
Kendimi sana ispatlama zorunluluğu hissetmiyorum.Ben ve Firmam elde ettiğimiz başarılarla bu günlere geldik.Kimsenin lütfuna ihtiyacımız yok...

Ve artık benimle ve firmamla ilgili olarak daha fazla çirkinleşme...

 

Tarih: 14 Ekim 2005, 14:37 - İp: yok
tembeleryk
tembeleryk (üye)
Samsun / Amatör

selamlar,

""""ilk başta şunu belirtmelim ki terbiyeyi senden öğrenecek değilim pozitif bey.sözlerimde hakaret içerikli bir kelime yok.işinize gelmeyince agresifleşiyorsunuz.
sinirlene ben değilim sizsiniz,ben gayet sakinim ve sizde iyi biliyorsunuz ki söylediklerim yüzde yüz doğrudur.işte bu sizi sinirlendiriyor.bugüne kadar 3-4 üye kurmuşsunuz üçgeni ,birbirinize pas atıp duruyordunuz.biri çıkıp gerçekleri dökünce ortaya zorunuza gitti.
ben hala sorumun cevabını alamadım burkay bey ,tekrar soruyorum,canon ile ilgili yedek parça stokunuz varmıdır ? web sitenizdeki tse belgenizde niçin değişiklikler yaptınız ? sizin korede olmanız gerekmiyor mu ? ( forumda öyle yazmıştınız )
BU FORUMDAN FİRMALAR ELİNİ AYAĞINI ÇEKSİN ARTIK !""""

sevgili olko1 sen hangi firmanın amatörüsün canım onu bana bi söylede senle ona göre konuşsun millet burda herkes gördüğüm kadarı ile açık kimlikleri ile kendilerini temsil ediyor senin gibi gizli saklı kişiliklerle sağa sola taş atarak değil.
sana sayı saymasını öğretecek değilim biliyosundurdu ama bu 1. siydi
başkalarının çalışma koşullarını ortamlarını ancak aciz ve beceriksiz insanlar kötümser yada kıskanır diyelim. senin o tarz bir insan olduğunu düşünmüyorum lakin öyle biri olsan bukadar yazıyı üşenipte yazmazsın dimi
adam açık açık konuşuyor beğenmediğin masalarda neler üretmişler... sen eleştireceğin yerde elindeki imkanları kullanarak neler yaptığından bahset burdakilere seni herkes takdir etsin. buda 2 oldu sanırım.
şu üstüne basarak yazdığın yazı samsung ithalatçısı harıl harıl servis arıyomuş sağda solda sanırım aramayı bırakmış ya sana vermiş yada bu işten anlayana ha bu arada söylediklerin biraz araştırma yapmama neden oldu, korede internet henüz keşvedilmemiş sordum burukay cep telefonundan gprs yoluyla yazıyomuş türk zekası işte.
sağa sola taş atmak kolay takdir etmek zordur herkes bunu beceremez bu yüzden sanada hak vermiyor değilim
istediğiniz yerden makine alabilirsiniz istediğimiz yerden makine alabiliriz istediğimiz yere tmirde ettirebiliriz bu bizim irademizde olan bir durumdur. herkesin kendi haklı nedenleri var bakalım servis bizim haklı nedenlerimizi haklı görcekmi kendi açından değilde üçüncü gözden objektif olmanı öneririm...
son olarak burada yaptırırım ettiririm tarzı racon kesilmez bişey kesilcekse oda karpuz olabilir onuda ben keserim siz yersiniz

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 10:43 - İp: yok
olko1
olko1 (üye)
İstanbul / Amatör

tembeler
canım kelimesini kullanacak kadar aramızda samimiyet olmuşmuydu ? kulağını çekerim senin ! sen söyle bakalım tembeler kekosu hangi firmasın veya burukayın 2.nick ile yazdığı üyemisin.öyle olmasan bu topic seni ilgilendirmezdi veya yolunan bir Türk tüketicisi olarak benim yanımda olurdun.yoksa seninde kapının önünde büyük kasa BMW mi yatıyor.

Kore de değilmiydin derken şunu kastetmiştim.hesapta çok yoğun ya burukay Kore de bile akşama kadar bilgisayar başında net fotografa yazı yazıyor.
kuş beyninle benimle dalga geçebileceğini sandın dimi tembeler

o kestiğin karpuzun kabuklarını da yemeyi unutma

#olko1' tarafyndan 15.10.2005 12:15:02 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 11:57 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bayagi uzun bir konusma olmus aslinda.. kacirdigim icin uzuldum..
..
"Mustafa Çankaya nın talimatı doğrultsunda istediğim parçayı lazım olduğunda temin edebiliyorum programlama cihazları bende olmayanları erkayalara sevk ediyorum.Parça fiyatı bana pahalı geldiyse dışarıdan da getirtebiliyorum.Stok tutmuyorum. "

dedin burkay.. yani disaridan ucuz oldugu icin mi aliyorsun diye sorsam?.. neden pahali olmasina ragmen erkayalar'dan almiyorsun?.. turkiye distrubutoru mudur bilemiyorum erkayalar.. yanlisim varsa duzelt lutfen.
............

ikincisi, flassv'in yazdiklarina cevabiniz nedir gercekten merak ediyorum.. eminim bircok kisi merak ediyordur..
.............


olko'nun tarzini ben de hos bulmuyorum..
" Samsung fot.makinalarını getiren mümessil harıl harıl servis arıyor diye kulağımıza geliyor" dedi.. demek ki kendisi de bir sirket.. veya en azindan bir amator degil..

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 11:58 - İp: yok
olko1
olko1 (üye)
İstanbul / Amatör

"yani disaridan ucuz oldugu icin mi aliyorsun diye sorsam?.. neden pahali olmasina ragmen erkayalar'dan almiyorsun?.. turkiye distrubutoru mudur bilemiyorum erkayalar"
ben sana anlatayım dadanagast
nedeni çok basit çünkü sadece kağıt (tse) üzerinde servis te onun için.yoksa gerçekten servis olsa kimsenin talimatına gerek olmadan istediğini alabilir.
ayrıcada ben firma sahibi değilim ama piyasanın içindeyim.burukayın anadoluda gittiği stüdyoculara neler söylediğini de iyi bilirim.
tarz meselesine gelince dadanagast bana burkayın bu sitede insanlara hakaret ettiği topic leri buldurtmayın.daha geçen hafta ceko ya salak demedi mi ? arkasından kıvırdı,şifremi çözmüşler fana diye.burkayın o kadar çok hakaret içerikli yazısı varki bu forumda.niçin aynı tepkiyi ona göstermediğini merak ediyorum.ve de senin yazılarını çok beğeniyor ve saygı duyuyorum.lütfen dadanagast seninle tartışma taraftarı değilim.




#olko1' tarafyndan 15.10.2005 12:20:16 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 12:07 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

olko benim kapimda ne bmw var ne de kimsenin, senin deyiminle yalakaligini yapiyorum.. bu sadece benim kullandigim bir nickname.. internetten de bakabilirsin.. bircok sitede uyeligim vardir.. ve kesinlikle bir amatorum..
ama burada gordugum kadariyla terbiyesizce davraniyorsun.. "keko" lafin hic de hos degil.. umarim bu yazdiklarini, site yoneticileri de gorurler..
ayrica bu kulak cekme falan.. valla korkulacak bir sahis olmalisin..
..burkay evet, koreye gidecegini soylemisti.. ama orada da internet var olko.. yani kolayca yazi yazabilir.. lutfen eger ki bir sekilde karsi cikacaksan mantikli seyler soyleyip saldir insanlara..
ben de, insanlarin eger ki yurtdisindan daha ucuza alabilecekler ise alsinlar diye soyledim durdum forumda.. bizler icin onemli olan kendi cebimizden cikan tabii.. o yuzden bu isin distrubutorlere kaldigini gormek zor degil..
eger birseyler yapmazlarsa insanlar disaridan alacaklardir, bu da gayet normal..
zaten pozitif diger konuda neden o fiyatlara satildigini da acikladi.. eminim bir buradaki gibi degildir turkiye piyasasi.. kac turk insanina karsin kac ingiliz acaba fotograf makinesi kullaniyor..ne kadar vergiler odeniyor.. ne kadar yatirimlar yapiliyor.. ne kadar calisanlar var.. yani hersey o kadar da basit degil ne yazik ki..

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 12:12 - İp: yok
olko1
olko1 (üye)
İstanbul / Amatör

dadanagast yazım tamamıyla tembeler ile ilgiliydi.seninle hiç ama hiç alakası yok

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 12:21 - İp: yok
olko1
olko1 (üye)
İstanbul / Amatör

pek tabiki koreden de yazı yazılabilir dadanagast.az öncede açıkladım bunu.netfotografa bu kadar çok yazı yazacak zamanı nasıl buluyor anlamında söyledim onu ben.hani çok yoğun ya !

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 12:25 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

ve senin amacin da burkay kazanmasin yani.. cok komik gercekten.. simdi benim aklima ilk gelen sey, sen de piyasanin icinde olan biri oldugundan, kimin kazanmasini istedigin sorusu..
eger ki burkay, bir sekilde kendisine gonderilen, emanet edilen arizali fotograf makinelerini tamir ediyorsa, hicbir sorun yoktur benim icin.. sandalyesi kirik dokuk olsa ne olur.. veya yeterli donanimi.. ama en azindan ugrasiyor.. ne diye insanlari baltalamaya calisiyorsun, bunu anlamakta zorlaniyorum olko..
..burkay bu forumda bircok insana karsiliksiz da yardimlarda bulunuyor.. hangi teknik servis acaba burkay gibi oturup da yardimlar yapiyor sorarim sana????
..burkay akilli bir insan.. burasi da bir forum.. insanlarla tanismasi ve kendini tanitmasi da yanlis degil..
.............
aslinda burada tartisip duruyoruz ama ne icin.. yok efendim yurtisindan alirim.. alsin zaten herkes.. yurtdisinda daha ucuz, onlar da garanti veriyorlar.. belki turkiyede kayitli degiller ama kendi ulkelerinde kayitlilar.. bu yeterli bir durum..
valla turkiyede su ana kadar hangi sorunu bir anda cozebilmek mumkun olmustur ki? (tabii artik bu degisiyor).. eminim distrubutorler de bunun farkindalardir.. bir onlem almazlarsa, yakinda kimse kalmayacaktir turkiyeden alan..
...flassv'in alis maliyetinin biraz uzerine satan saticilarin olmasi normal.. bu da rekabet tabii.. ama iste flassv'in gidip de distrubutorden almasi yanlis demek.. cunku alinca sadece showroom'luk yapar insanlara haliyle..
haklisin flassv.. ama ayni durum burada da var.. artik saticilar kan agliyorlarmis.. (bunlari dergilerden takip ettigim icin biliyorum bu arada, bu islerle ugrastigim icin degil..).. internet'in varolmasi cok zor oluyor dukkan sahipleri icin.. ve bunun yolu da, bana kalirsa, yerel saticilarin da internet uzerinden satis yapmalari.. o halde masraflari azalacaktir.. daha az bir karla satis yapabileceklerdir..
ingilteredeki bircok firmanin bir internet bir de dukkan fiyatlari vardir.. ayni sekilde turkiyede de bu olmali bence..

 

Tarih: 15 Ekim 2005, 12:27 - İp: yok