papriko
papriko (üye)
İstanbul / Amatör

En Güzel Hediyeyi Seçmek Özen İster

Sevdiklerinizi sevdiğini göstermenin en güzel yollarından biri de onlara hediyelik eşya vakitli veya vakitsiz hediye almaktır. Hediye eğer özel günlerde alınıyorsa anlamlıdır fakat hediyenin alelade bir zamanda alınması da ayrıca mutlu eder. Özel günlerde herkes sevdiklerinden hediye beklese de sıradan bir günde onları düşünerek sürpriz olarak aldığınız hediye daha bir anlamlı hale gelir. Sigara içenler için hediye alacaksanız şüphesiz en güzel hediye zippo çakmak almak olacaktır. Kalitesinden ödün vermeyen çakmak arıyorsanız sigara içen birisine verilebilecek koşulsuz en güzel hediye olacağından emin olabilirsiniz. Zippo tarihinde 1936 yılında patent alan çakmak şaşırtıcı derecede nam salmış ve popülerliği dillere destan olmayı başarmıştır.

Sigara Tabakaları Kullanım Kolaylığı Sağlıyor

Kalitesi, yanışıyla tutku haline gelen zippo modelleri yüzlerce farklı modeli ve özel orijinal kutusunda bulunmaktadır. Erkeklere ve bayanlara alınabilecek kadar farklı baskıya sahip olan modeller her detayıyla şıklığın statüsü olacaktır. Bayanların çantasından erkeklerin cebinden ayıramayacakları, tarzını yansıtacak çakmaklar her ortamda havalı duruş sergiler. Zippo çakmaklar yanı sıra alınabilecek bir diğer hediyeliklerde sigara taşıma tabakalarıdır. Genelde sigara tabakası olarak anılan aksesuarlar sigaraların özenle korunmasını sağlarken görsellik açısından da beğeni kazanır. 18-20 adet sigara alabilen kapasiteleri, içerisinde bulunan yaylı mekanizmasıyla sigaraların düzgün durmasını sağlar. Paslanmaz metal, deri kaplama tabakalar şık ve estetikliği bir arada sunar. Birbirinden güzel yüzlerce modelde bulunan tabakalar şüphesiz en güzel hediye olacaktır.

Tarih: 25 Mayıs 2017, 12:30 - İp: 91.***.**6.148
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

şu linkteki;

http://www.netfotograf.com/forum/lens/nikon-dx-lens-fx-body-66761-1.html

lensle ilgili soruya neden öyle saçma salak bir reklam yazısı iliştirdiğinizi açıklarmısınız...

#mete007' tarafından 30.05.2017 11:35:30 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 30 Mayıs 2017, 11:35 - İp: 95.***.**5.133
yemezlercici
yemezlercici (üye)
İstanbul / Meraklı

Eğer hediye alacağınız kişi bir kadınsa, şık elbise modelleri arasından birini veya kaliteli bir bayan gömlek de alabilirsiniz.

 

Tarih: 1 Haziran 2017, 13:05 - İp: 176.***.**4.25
  • 1