fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotoclub - İzmir Toplantıları

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 6 Kasım 2009, 22:25 - İp: 188.***.**3.131
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

10 kişi arasına giremeyen arkadaşlar ile biz ilgileneceğiz.. portfölye inceleme konusunda en son çıkşta konuştuk..

Kadir bak konuyu sen bile anlamamışsın.. Kalan ark.ları biz eğiticez diyosun.. Ben ilk toplantıda olması gerekenin bu olmasını söledim.. Gündüz abi konuyu tekrardan buraya yazmak zorunda kaldı.. Biz o zaman boşuna toplandık konuştuk.. Bu düzeltmemi bir negatif yaklaşım olarak yorumluyorsun üstelik.. Pozitif yaklaşımdır esasında..

Etrafımdaki katılımcı ark.larında sen duymadın belki ama esas konuya dönülmesi gerektiğini söylediler sürekli.. Fikir beyan edilecek tabiki ayrıca kusura bakma ama demokrasi yapısı nedir ne değildir o durumları çoktan aşmış biriyim.. İşin laylaylom kısmıda olucak tabiki robot diiliz sonuçta.. Ama robot olmamız gereken yerler olmazsa böyle boşuna kürek çekeriz..

Pozitif katılımcı olmak ve Negatif diyaloglardan bahsediyorsun.. Ama her iki konuyada haftalardır tek kelime yazmadın.. Şuan bu oluşumu sağlayabilmek için (negatif) enerjimi haftalardır ben sarfediyorum.. Acaba bana haksızlıkmı yapıyorsun?? diyemeden geçemiyorum..







 

Tarih: 20 Kasım 2009, 13:59 - İp: 78.***.**3.147
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

@eastwood sanırım yanlış anlaşılıyorum.. Ben kararların birlikte alınmasını gerektiğini söylüyorum.. Şahsen katkınızdan çok memnunum.. Biz tabiki paylaşan, tartışan demokrasiyi sonuna kadar kullanan bir topluluk olucaz.. Ama ben farklı birşeyden bahsediyorum.. Umarım kendimi ifade edebildim..

 

Tarih: 20 Kasım 2009, 14:04 - İp: 78.***.**3.147
eastwood
eastwood (üye)
İzmir / Amatör

Neyse önemli olan bir şeyler üretmek
yüzyüze konuşmanın da güzelliği bu zaten
burada yazılan yazıları okurken jest ve mimikleri göremediğimizden sorun çıkıyor.

 

Tarih: 20 Kasım 2009, 14:12 - İp: 212.***.**5.211
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Pozitif yaklaşımınız için teşekkür ederim.. Beni anladığınız içinde.. Katkılarınızı sonuna kadar destekliyorum

 

Tarih: 20 Kasım 2009, 14:14 - İp: 78.***.**3.147
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Projenin nereden ve nasıl geldiği önemli değil.
Önemli olan içimizden herhangi bir arkadaşımızın düşünmüş, hazırlamış olması. Ben kimden gelirse gelsin, zorluk derecesi ne olursa olsun...her türlü projeye varım.
Hatta, toplantı çıkışında Kadir kardeşime...'' oylama yapılacak bile olsa, ( 1 ) olan oyumu benim adıma kullanabilirsiniz '' demiştim.
Sadece...hepimiz Netfoto dışında da fotoğrafın çeşitli kulvarlarında koştuğumuz için...kişisel organizasyonlarımızı yapabilmek adına, konuşmalarımızın toplantı masasında yapılmasından ve tüm kararların kulüp adına alınmasından yanayım.
Tüm projeler tabii ki netfoto içindir ve her arkadaşımda olduğu gibi bende de memnuniyet ve ilgi uyandırır.
Erdal kardeşimizin dediği gibi...yüz yüze konuşmak bu sorunları halleder.

 

Tarih: 20 Kasım 2009, 20:46 - İp: 195.***.**9.4
f.baykal
f.baykal (üye)
İzmir / Meraklı

İlk 10 aday listesinde bulunmak benim için çok heyecan verici gercekten. Yalnız bu Çarşamba bayram
nedeniyle aranızda olamayacagimi uzerek belirtmek isterim. malum sehir dısına yolculuk var yine dönüşte görüşmek uzere. Herkese simdiden iyi bayramlar

 

Tarih: 21 Kasım 2009, 22:05 - İp: 188.***.**8.204
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Eğitim konusuna olan ilgi ve arkadaşlarımızın ilk 10'a girme arzularını göz önüne alarak...hiç kimsenin maadur olmaması ve haklı heveslerinin kırılmaması için başlangıç programında bir değişiklik yapmak istiyorum.
- Geçen haftanın toplantısında isimlerini puskas'a yazdıran ve biraz erken ayrılarak yazdıramamış olanlar.....hatta, çarşamba toplantımıza kadar yazdırmak ve eğitim programına dahil olmak isteyen tüm arkadaşlarım ( sayı kaça kişiye ulaşmış olursa olsun ) bir hafta sonra eğitimlerine başlayacaklardır.
İlk grubun 10 kişinin üzerinde olmasının yorgunluk ve zahmeti...benim Netfoto adına seve seve katlanacağım bir durum ve istekli arkadaşlarıma karşı görevimdir.
Sonrasında herhangi bir değişiklik yoktur. Talepler doğrultusunda her 15 günde bir ( yeni liste 5 kişi ) eklenecek ve onlar içinde fotoğraf eğitimi başlamış olacaktır.
Bu hafta çarşamba toplantımızda ilk grubun çalışma programı, olması gereken ( fotoğraf ekipmanları hariç ) donanımları ve eğitim yol haritamız açıklanacaktır.
Netfotoclub-İzmir bizlerden üretim bekliyor.........lütfen, silah başı

#fotosafaripro' tarafından 24.11.2009 00:27:13 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 22 Kasım 2009, 00:50 - İp: 195.***.**6.182
orhanyldz
orhanyldz (üye)
İzmir / Amatör

hocam bize çok güzel bir haber verdiniz. çarşambayı iple çekiyorum

 

Tarih: 22 Kasım 2009, 14:44 - İp: 81.***.**8.70
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Evet gerçekten çok güzel bir haber bu.. Heves, arzu ve istek maximize olmuş durumda.. Bu çok güzel gerçekten. Eğitimleri sabırsızlıkla bekliyorum..

 

Tarih: 22 Kasım 2009, 16:13 - İp: 78.***.**6.182
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Arkadaşlar, ben her toplantıya ( + - ) 45 dakika erken gidiyor ve bir çay içimi dinleniyorum. Zamanları uygun olup, arzu edenler olursa...Netfoto ( toplantı gündemine girmeden ) havadan/sudan ve foto/muhabbet için beklerim.
Sevgili puskas...demek sen de varsın...iyi ki varsın. O halde listemizi yenileyebilirsin.
Çarşamba akşamı toplantı sonuna kadar yeni gelecek kişileri ekle ve lütfen listemizi kapat, sonra da Sayın Fikret beye teslim et.
Bizler de, yapacaklarımızı, donanım listemizi ve yol haritamızı konuşarak...stratejimizi belirleyelim ve 1 aylık faaliyet raporumuzu yönetime bildirelim/teslim edelim.
Eğitime katılacak arkadaşlar ;
- Bundan sonra her toplantımıza lütfen notlarınızı alacak şekilde hazırlıklı geliniz.
- Çarşamba...geleneksel toplantılarımıza fotoğraf ekipmanı getirmeyiniz.
- Bir fotoğraf çekim günü sonunda toplantıya geliyorsanız...lütfen, makinelerinizi çantasından çıkarmayınız.
Sizler, fotoğrafçı adaylarısınız. Kulüp gündemi, alınan kararlar ve karara bağlanan uygulamalar.....ilk önceleri sizi ilgilendirmiyor gibi bir izlenim yaratabilir.
Ama, unutmayınız. Siz de bu kulübün aktif üyelerisiniz. Bu gün alınacak kararlara uyacak...yarın da tüm kararları siz alacak, uygulatacak ve her yönü ile söz sahibi olacaksınız.
Bu nedenle ; Toplantılarımızda her şeyi can kulağı ile dinleyen kulüp üyeleri, gezilerimizde ise zehir gibi fotoğrafçılar olmalıyız.
Sizler A dan Z ye...( fotoğraf sanatına ilk olarak giriş yapacağınız için ).......
- Toplantılarımızda,
- Çalışmalarımızda,
- Söyleşi ve panellerde,
- Sergilerde,
- Gezilerimizde ve her türlü aktivitelerimizde, verimi maximum seviyeye çıkarabilmenin yolları/uygulamaları öğretilecektir.
Tüm bunlar, fotografik bilgilerin dışında, fotoğrafçı davranışının ve ekipman kullanım bilgilerinin dışında....alt yapı bilgileri, fotoğraf sanatına uyum bilgileridir.
Makine getirmeme veya benzri ricalarıma uymanızın...sanatçı kimliğimizi olgunlaştırma konusunda önemleri ve faydaları vardır.
Amacım, 15 günlük temel eğitim semineri vererek sizleri göndermek değil...
Bu işi, arzu edenler ile sonuna kadar götürmek.....profesyonel fotoğrafçılar yetiştirmek ve sizleri Netfoto ailesine/kulübüne kazandırmaktır.
Anlayışınız için teşekkür eder...başarılar dilerim.

 

Tarih: 23 Kasım 2009, 00:53 - İp: 195.***.**2.112