fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Netfotoclub - İzmir Toplantıları

Uyarı

  1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 6 Kasım 2009, 22:25 - İp: 188.***.**3.131
apsaras
apsaras (üye)
İzmir / Amatör

Dün akşamki buluşmamız hem çok keyifli hem de öğreticiydi. Gündüz Bey ve Fikret Bey, sizlere yakınlığınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Bir sonraki çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum

 

Tarih: 12 Kasım 2009, 09:44 - İp: 188.***.**6.169
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Yakın zamanda başlayacak olan kursumdan dolayı saatler çakışıyor... Gün ve saati değiştirmenizi de bekleyemem.. Perşembe gündüz saatlerinde olursa ancak gelebilirim.. Yeni katılan ark.larlada bi şekilde tanışırız.. Eğitim ve toplantılarda olmasamda etkinliklerde olmaya çalışıcam.. Benim durumum bu şekilde..

 

Tarih: 12 Kasım 2009, 22:23 - İp: 78.***.**5.182
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Fikret Bey yaptığım bannerı konuya eklerseniz güzel olur sanırım..



 

Tarih: 12 Kasım 2009, 22:31 - İp: 78.***.**5.182
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Teşekkürler @puskas, işin açıkçası uzunca bi süre senden ses çıkmayınca ümidi kesmiştim. Bizim oluşumumuzda öncelikle tabiiki hayatın idamesi ile ilgili faaliyetler, fotoğraf ile ilgili oluşumlarda Çarşamba'ları olmazsa, hafta sonu gezilerde buluşuruz.

Tüm İzmir'li üyelere göndermek üzere mail hazırladım bu akşamdan itibaren gönderime başlayacağım. Banner için teşekkür ederim.

Bu vesileyle bi hatırlatmada bulunmak istiyorum. Gerek özelden, gerekse mail adresime bu oluşumla ilgili fazlasıyla mesaj alıyorum. Genellikle, fotografik anlamda bir geçmişi olmayan arkadaşların katılımcılık anlamında çekinceleri olduğu yönünde. Gündüz beyin bu oluşumun "abi"si rolünü üstlenmesi anlamında verdiği "sınırsız destek" sözüne de istinaden, fotoğrafa ilgi duyan, makinesi olan-olmayan tüm fotoğraf tutkunları katılabilirler

 

Tarih: 13 Kasım 2009, 15:40 - İp: 78.***.**9.84
ibrahimerol
ibrahimerol (üye)
İzmir / Amatör

Merhabalar, sabırsızlıkla beklediğim bu buluşmayı dikkatsizliğim sonucu kaçırdım ne yazık ki. Pek foruma giremedim ve girdiğimde eski başlığa bakıp çıktım. Meğer yeni başlık açılmış ve neler neler oluyormuş da haberim yokmuş.

Birşeyler oluşmaya başladığı için mutluyum, eminim güzel şeyler paylaşmışsınızdır. Bir başka buluşmada (bu sefer kaçırmazsam) görüşmek üzere.

Benim de ne yazık ki Çarşamba 18:00-20:30 saatleri arası kursum var, buluşmalarda belki son dakikalara yetişebilirim. En olmadı haftasonu sizlerleyim.

Görüşmek üzere
İbrahim

 

Tarih: 13 Kasım 2009, 20:08 - İp: 94.***.**5.235
puskas
puskas (üye)
İzmir / Amatör

Rica ederim Fikret.. Desteğimi elimden geldiği kadarıyla vermeye çalışacam.. Kursun saatlerini de bir şekilde ayarlayabilirsem toplantılara mutlaka katılmak istiyorum.. Demek benden ümidi kesmiştim..

Şimdi herkes eline bir meşale almalı.. Yolumuz aydın olsun

 

Tarih: 14 Kasım 2009, 00:48 - İp: 78.***.**1.213
muytlu
muytlu (üye)
İzmir / Meraklı

bende dıger yenı baslayan ama meraklı arkadaslar gıbı carsamba gecelerı katılmak isterim. sanırım gruba katılmak ıcın bılgı bırıkımı ıstenmıyor bu konuda cok sevındım. meslegım ogretmenlık ve fotografcılıga cok ılgım var umarım bu heyecan hıc bıtmez.. tesekkurler carsamba aksamı gorüşmek dileğiyle.. sevgılerimle...

 

Tarih: 14 Kasım 2009, 20:56 - İp: 78.***.**3.121
fotosafaripro
fotosafaripro (üye)
İzmir / Reklam Fotoğrafçısı

Sn. muytlu...aramıza hoş geldiniz.
Evet, grubumuza katılabilmeniz için bilgi birikiminizin olması/olmaması veya bilginiz varsa seviyesi önemli değil.
Bu yeni oluşum bildiğiniz gibi Netfotograf çatısı altında toplanarak tüm fotoğraf gönüllüleri ile ve oluşmuş veya oluşacak fotoğraf dostlukları ile...el ele, gönül gönüle yürütmeyi amaçladığımız bir oluşum.
Site sahibi ve kulüp başkanımız Sayın Fikret Diker'in bizlere sağlamış olduğu tüm olanakları hep birlikte masaya yatıracak ve İzmir fotoğrafçılığını el birliği ile daha iyi günlere taşıyacağız.
Bu yapılanmayı iki hafta önca...fotoğrafa gönül vermiş dostlarımız ile toplanarak başlattık ve sizler gibi değerli dostlarımızın da katılımı ile daha da güçlenerek sürdüreceğiz.
Bu bilgileri sizin ve sizin gibi aynı duygular içinde olan tüm fotoğraf sevdalısı arkadaşlarımızın bir ön bilgi olarak algılamaları ve gönül rahatlığı içinde gelebilmeleri düşüncesi ile bir defa daha tekrar etmek istiyorum.
- NetfotoClub-İzmir yeni bir oluşumdur ve her fotoğraf gönüllüsüne açıktır.
- Fotoğraf bilgi seviyesi ne olursa olsun, dileyen herkes katılabilir, etkinliklerimizin içinde olabilir ve görev alabilir.
- Fotoğraf ekipmanları ne olursa olsun...olsun ya da olmasın, yine katılarak eğitim alabilir.
- Grubumuza/toplantılarımıza katılan arkadaşlarımız....arzu ederlerse hiç eğitim almadan kulüp üyeliğine devam edebilir.
- Grubumuza/Toplantılarımıza katılan arkadaşlarımız...arzu ederlerse temel fotoğraf eğitimi alabilir.
- Grubumuza/Toplantılarımıza katılan arkadaşlarımız...arzu ederlerse, temel eğitimlerini başarı ile tamamladıktan sonra...ileri düzey fotoğrafçılık eğitimi alabilir.
Burada amaç, tüm fotoğraf gönüllüsü arkadaşlarımız ile arzu ettikleri seviyelerde çalışmalar yapmak, müşterek uygulamalar ve daha ileri araştırmalar ile.....sitemizde ve sergilerde Netfotograf adını en iyi şekilde temsil edebilmektir.
Ben de, Sayın Fikret Beyin vermiş olduğu görevi...siz değerli fotoğraf dostlarım ile birlikte en iyi şekilde başaracağıma inanıyorum.
*Eğitim almasanız da...sıkı fotoğraf dostlukları,
*Bazen yorucu, bazen eylenceli fotoğraf eğitimi,
*Neşeli, huzurlu ve son derece verimli fotoğraf gezileri bizleri bekliyor.
Bizlere bu olanakları hazırladığı için Sayın Fikret beye sonsuz teşekkürler.
Çarşamba saat 19.00 da Alsancak Filika cafe'de görüşmek üzere...saygı ve sevgiler.

#fotosafaripro' tarafından 14.11.2009 22:16:19 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 14 Kasım 2009, 22:12 - İp: 195.***.**2.73
wh1sky
wh1sky (üye)
İzmir / Amatör

Gelmeyi çok isterdim maalesef mail bugün geldi.Bundan sonra takip edicez artık

 

Tarih: 14 Kasım 2009, 22:39 - İp: 78.***.**4.173
tayfuntuna
tayfuntuna (üye)
İzmir / Amatör

Böyle bir oluşum çok harika bir fikir olmuş. Öncelikle tebrik ederim. Kış da geliyor gerçi, yazın çok daha güzel olur bu buluşmalar. Bu aralar pek müsait değilim ama elbet bir gün beni de aranızda görebilirsiniz, özellikle fotoğraf gezilerine hevesliyim

 

Tarih: 14 Kasım 2009, 23:27 - İp: 78.***.**8.98