kader1990
kader1990 (üye)
İzmir / Amatör

İzmirde Fotoğraf Kursu Önerii

selam arkadaşlar İzmirde bir fotoğraf atölyesine gittim ve çok memnun kaldım gitmek isteyenler için şiddetle tavsiye ederim.SİYAHBEYAZ FOTOĞRAF ATÖLYELERİ Kıbrıs şehitleri caddesinde yeni açılmış bir atölye eğitmenlerinin hepsi kendi alanlarından ve Mimar Sinan üniv. mezunu bazı eğitmenler öğretim görevlisi olarak ünivde derste veriyor anlayacağınız kadrosu çok sağlam.bundan önce başka bir yerden de ders almıştım ama memnun kalmadım onun için baya bir araştırma yaptım ve siyahbeyaz ı tercih ettim. kurs bitiminde bu sefer çok iyi bir tercih yaptığımı anladım fotoğrafa bakış açımı tamamen değiştirdiler diyebilirim artık rahatlıkla fotoğraf okuyabiliyorum ve fotoğrafın sadece görünen kısımdan ibaret olmadığını fotoğrafın bir felsefesi olduğunu anladım ve diğer atölyede görmediğim birçok şeyi öğrettiler benim en çok dikkatimi çeken gösterge bilim hakkındakiler di herkese tavsiye ederim iyi akşamlar..

Tarih: 4 Eylül 2013, 21:43 - İp: 46.***.**6.107
mustafa_ozdag
mustafa_ozdag (üye)
Antalya / Meraklı

Affınıza sığınarak, 04 Eylül 2013 tarihinde üye olmuşsunuz ve hemen ilk mesajınızı da yazmışsınız foruma.Ve bu ilk mesajınızda bir kursun reklamını yapmışsınız.

 

Tarih: 5 Eylül 2013, 02:20 - İp: 176.***.**3.116
kader1990
kader1990 (üye)
İzmir / Amatör

biraz aceleci davranmış olabilirim. Bende affınıza sığınarak insanlara bir öneride bulunmak istedim. yanlış anlaşılmak istemem, reklam yapmak değil amacım. örneğin öz manisalı kebap restorantın kebaplarıda çok güzeldir gerçekten. üstelik iskender kebapta şu aralar indirim var. . İyi bir hizmetle karşılaşınca çevremdeki insanlara bunu söylemek isterim. Anlayışınız ve uyarınız için teşekkürler.

 

Tarih: 5 Eylül 2013, 21:37 - İp: 46.***.**6.107
  • 1