tacnb
tacnb (üye)
İstanbul / Amatör

İstanbul Fotograf Grubu

Grubumuz uzunca bir yoldan sonra nihayet faal. yeni katılımların burdan veya grubun haberlesme adresine uye olma yolu ile gerceklestirilebilir.


#tacnb' tarafından 19.10.2005 12:26:35 tarihinde düzenlendi.


#tacnb' tarafından 19.10.2005 12:27:06 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Şubat 2004, 17:07 - İp: yok
SWING
SWING (üye)
İstanbul / Amatör

İstanbul Avrupa olarak olabilirim.

 

Tarih: 13 Eylül 2006, 17:10 - İp: 85.***.**9.173
adem yener
adem yener (üye)
İstanbul / Amatör

ee artık neyi, bekliyoruz üyelerimiz de tamam artık
buluşma zamanı gelmiştir arkadaşlar.organizasyonu yapan arkadaşlar lütfen bilgi versin bu konuda

 

Tarih: 16 Eylül 2006, 12:00 - İp: 85.***.**3.171
ariktekin
ariktekin (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşlar, daha önce verilen http://groups.google.com.tr/group/ifg_ grup adresine kayıt oldum. Ancak daha önce google'da grup üyeliğim olmadığı için ve bu formatta bir web sayfası kullanmadığım için sistem bana çok karışık geldi. Üyeler kimdir. Bir proje, bir duyuru varmıdır, göremiyorum. Cahilliğime verin ama mesajlar ve mesajlara verilen cevapların bile format olarak anlaşılabilmesi çok zor oluyor.. Bu gurubun gerçekten bir işlevselliği var mı? Lütfen yanlış anlaşılmasın. Bunu bir tartışma veya eleştiri için yazmıyorum. Sadece bu gurubun gerçketen gerçekleştirdiği faaliyeler var mıdır? Boşu boşuna listede kalabalık yapmayayım.. teşekkürler..

 

Tarih: 16 Eylül 2006, 13:10 - İp: 81.***.**0.18
adem yener
adem yener (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili ariktekin söylediklerinize katılıyorum.
kaç gün oldu hala yazdıgıma cvp gelmedi
birşeyler olmıyacaksa bencede yer kaplamamıza gerek yok saygılar


 

Tarih: 16 Eylül 2006, 20:14 - İp: 85.***.**1.221
ariktekin
ariktekin (üye)
İstanbul / Meraklı

Sayın Adem Yener, baştan niyetimi yazayım sitede forumlarda ve yorumlarda üslubu göre göre gölgemizden korkar olduk, bir kavga ortamı yaratmak için yazmıyorum, herhangi bir bozguculuk veya muhalefet gibi algılanmasın yazdıklarım.
Benim anlayamadığım bir husus var, bu platforma üyeyiz, forumlarda yeni başlıklar açabiliyoruz, gerektiğinde kişilere özel mesaj da atılabiliyor. O zaman böyle bir gurup platformunu bu site altında neden hayata geçirmiyoruz.? Sadece merak ettiğim için kendi kendime yüksek sesle sorduğum bir soru..?
Aynı soruları soran veya buraya üye olup ta başka bir platformda buluşmanın, bilmediğim yararları varsa benimle paylaşırsanız sevinirim..
Saygılar
Sinan

 

Tarih: 16 Eylül 2006, 21:25 - İp: 81.***.**0.18
SWING
SWING (üye)
İstanbul / Amatör

Öncelikle konuya yeni dahil oldugum için özür diliyorum. Ben deneyimlerimden bazı şeyleri sizlerle paylaşmak isterim.

Yol alan,yürüyen,düzeni oturmuş bir sitede , gruplaşmak ve bu gruplaşmadan doğacak olan herhangi bir aktivasyon "göze batar"(-bilir).Hoş karşılanmaz.(-yabilir)

Gizli kapaklı diyebileceğimiz bir ibare altında yapılır.Kimisine göre yalnış ya da doğru , bunu ne yazik ki üyeler değil ortam belirler.(Buarada ben doğru yada yalnış demiyorum!!!)

Ortam a göre hareket edilir, nabız şerbet olayı yani bir nevi....

Şimdi kendi düşünceme gelecek olursak; ben de üye oldum, evet size katılıyorum...Kalabalık olunacaksa, dediğiniz gibi çıkılabilir gruptan.

Öte yandan , Canon A520 adına bir topluluk oluşturulmaya başlandı.40 üye olduk.Ufak bir sorun dağınık olmamız. ama bu da aşılabilir.

Eğer "istanbul" daki üyelerden istek gelecekse, ben bu olayın başını çekmek isterim. Ama bu oluşturulan gruba karşı yapılan bi olay değildir.Yalnış anlaşılmasın.En başta bunu bilelim.

Tabii bu dediklerim , sizlerin takdirine kalmıştır....

Saygılar...

 

Tarih: 16 Eylül 2006, 22:12 - İp: 85.***.**1.235
azya
azya (üye)
İstanbul / Meraklı

bende varım her zaman

 

Tarih: 18 Eylül 2006, 02:30 - İp: 85.***.**3.154
tacnb
tacnb (üye)
İstanbul / Amatör



#tacnb' tarafından 15.11.2007 15:32:52 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 18 Eylül 2006, 13:49 - İp: 81.***.**8.100
tacnb
tacnb (üye)
İstanbul / Amatör

tum yazım hataları için özur diliyorum. yarısı bozuk bir f klavye ile bu kadar yazabildim.

 

Tarih: 18 Eylül 2006, 13:52 - İp: 81.***.**8.100
tacnb
tacnb (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili arkadaşlar;
uzun zaman önce bir yol arkadaşı bulmak için açmış olduğum bu forum zamanla bir gruba dönüştü. grup uyelerimizin bir çoğu iş hayatında kişiler. aralarında fotograf konusunda çok yeni olanlarla birlikte uzun zamandır bu işe gönül verenlerde var. grubun mailistinden haberleşme sağlıyoruz. çok karmaşık olduğunu sanmıyorum. gmail kullanıcısı olmasanaz bile uye olmanız halinde sizlere maillerin ulaşıyor olması gerek. ayrıca aynı adrese posta atmanız halinde tüm üyelere mailiniz ulasacaktır.
grup temel amaçta birlikte fotograf çekmek, fotograf hakkında bilgi ve becerilerini geliştirmekt amacı gütmekteyidi. ama bu çok fazla mümkün olamadı. buluşmalar ne yazıkki istenen sıklık ve katılım sorunları nedeniyle başarılı olamadı.aramızda yaptığımız sohbetler ve haberleşmelerde fotografı teknik boyutunu tartışmak yerine ifade biçimi olarak fotografı secmiş olmamızdaki nedenler, dert anlatma biçimi olarak fotografı kullanma konusunda epey yol aldık. fotograf çekmekten çok fotografın kendisi ile ilgilenme yolunda ilerlemekteyiz.
en yakın dönemde fotograf bienalinin açılışında grup uyelerimizin bir kısmıyla buluştuk. yakın zaman planımız ise bienal boyunca sergilenecek projeleri dolaşmak olacak. ayrıca geçmişte ufak kelime oyunları yaparak periyodsuz konular etrafında fotograflar çekip birbirimizle konu bazlı fotograf çekimlerimizi paylaştık.
bunların dışında bana maille veya eğer kullanıcısı iseniz msn messenger vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.

hoşçakalın
hakan bulu

#tacnb' tarafından 15.11.2007 15:31:49 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 19 Eylül 2006, 15:06 - İp: 85.***.**4.121