alp3r
alp3r (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Ps De Vesikalık Boyut Ayarları.....

selam arkadaşlar ev yapımı vesikalıklarımı ps de kesip biçip hangi boyutta + nasıl yapacam ) ayrıntıları yazarsanız sevinirim.....

Tarih: 18 Şubat 2005, 15:37 - İp: yok
daggulu
daggulu (üye)
Tekirdağ / Stüdyo Fotoğrafçısı

esos bu mesajım sana kardeşim dikkatimi çekti nedense her seferinde insanlar tasaruf yapmaya çalıştıkça sen onlara şiddetle karşı çıkıyorsun paragözlülük yapıyorsun düşünüyorumda acaba sen alışverişlerinde ne yapıyorsun söylenen ilk fiyatı veriyormusun.insanlar sen para kazanasın diye hayata gelmedi senin için çalışmıyorlar bunu unutma birazdaha ılımlı konuşmaya çalış bu insanlara karşı.

 

Tarih: 18 Nisan 2006, 14:04 - İp: 81.***.**6.149
doli2300
doli2300 (üye)
Yozgat / Stüdyo Fotoğrafçısı

Arkadaşlar sizlere katılmamak mümkün degil. Evde vesikalık evde fotoğraf basacağım vs. vs. Kardeşim bunu yapacaksan yap ama bari bize sorma. Çünkü diğer arkadaşlarımında dedigi gibi bu bizim ekmek kapımız. Başka bir kazancımız gelirimiz yok. kontrast kardeş sana sonuna kadar katılıyorum. biz meslege yıllarımızı vermişiz. sağdan soldan iki tane terim yada bilgi kırıntısı duyan müşteri başımıza profesyonel kesiliyor. Bize akıl vermeye kalkıyor.

 

Tarih: 18 Nisan 2006, 15:48 - İp: 85.***.**2.168
fotovenusa
fotovenusa (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

fotoğrafçılık ustası olup bu işten hayatını kazanan arkadaşlar lütfen kendinizi geliştirin,yeniliklere açık olun.arada bu işe heveslenen arkadaşlara tavsiyem,her işin bir çıraklık aşaması vardır bunu iyi bilin.bir anda en üst basamağa çıkılmayacağnı çok iyi bilin.yoksa yüksekte başınız döner alimallah düşersiniz sonra.arkadaşlar hevesi olanların hevesini lütfen kursaklarında bırakmayalım.merak işte idare ediverin ve yetrince bilgi verin!!!!!!!!

 

Tarih: 1 Mayıs 2006, 20:22 - İp: 85.***.**6.182
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

fotovenusa arkadaşım... selam..

yazdığım cevap sayısına bakarsanız, amatör arkadaşlara biraz yardımcı olduğumu tahmin edersiniz... bu soruya hiç yanıt vermedim.. ama sözlerinize aynen katılıyorum.. bu, değerli yazınızı görmezden gelemezdim... saygılarımla.. Mete..

 

Tarih: 2 Mayıs 2006, 19:11 - İp: 85.***.**9.52
batuhan19b
batuhan19b (üye)
Çorum / Stüdyo Fotoğrafçısı

kardeş işte bizim çekincelerimizde bu yoksa yardımcı olmak çok güzel bişey ama bir müddet sonra kendimiz zarar görüyoruz şimdi her evde bir bilgisayar var 80 ytl ye de bir yazıcı herkes ihtiyacını karşılarsa biz ne yapacaz biliyorsunuz bizim iş her gün lazım olan bişey deyil senede bir resim ya lazım olur yada olmaz onuda bizim karşılamamız lazım amatör arkadaşlar belki bize kızar ama sonuçta bir ihtiyaç karşılıyoruz adam çalıştırıyoruz ev geçindiriyoruz bizi anlamanız dilegiyle hoşçakalın

 

Tarih: 13 Eylül 2006, 17:42 - İp: 85.***.**8.8
denizdemirbas
denizdemirbas (üye)
Yalova / Reklam Fotoğrafçısı

bukadar da olmaz yani alp
reklam fotografcısı degılsın sen yutturdugun arkdaslar yardımcı oluyor sana burası kurs yerı degıl paylasmak bellı bır yere kadar sana ders vercek degılız.

 

Tarih: 15 Eylül 2006, 18:21 - İp: 85.***.**8.3
denizdemirbas
denizdemirbas (üye)
Yalova / Reklam Fotoğrafçısı

arkdaslar lutfen bırdaha karsınızdakının kım olduguna dıkkat edın.reklam forografcısı evt oyle ınandım bende.
gercekcı bulmuyorum alp senın reklam forografcısı olduguna




#temur21' tarafyndan 15.09.2006 18:30:29 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 15 Eylül 2006, 18:27 - İp: 85.***.**8.3
hudemirtas
hudemirtas (üye)
Bursa / Meraklı

lovex arkadaşın formuda var


http://www.ephotozine.com/techniques/viewtechnique.cfm?recid=252

yıkla yeter

 

Tarih: 8 Ekim 2006, 02:34 - İp: 88.***.**0.186
trabzonspr
trabzonspr (üye)
Trabzon / Amatör

çelik tenecrelerin çımasıyla kalaycılık vebakır işlemeciliği, arabaların çıkmasıyla semercilik ve nalbantlık....vs. gibi pek çok önemli meslek çağa ayak uyduramayarak yok olmuşken sizin mesleğinizin de belki zamanla değşime uğraöası kaçınılmazdır. bunda endişeli olmanız doğal ancak itilaf olmanın da iltifat etmenin de bir üslubu vardır. insanlara bu işi güzellikle anlatmak yerine terslemeniz sizlere hiç yakışmayan bir davranış. fotoğrafçılar birer sanatkardır. topluma örnek olması gereken insanlardır. yukarıdaki gibi çirkin ve uygun olmayan sözleri saredenlerin gerçek birer fotoğrafçı olduğuna inanmıyorum.

elbett eherkes ekmek parasını kazanacak ama elde imkan varken sırf sen ekmek parası kazan diye birisinin kendisinin ekmek parasını sana vermesini bekleymezsin. imkanları ölçüsünde herkes geçimini sürdürme telaşında. masrafsız olarak günü kurtarma çabasında olan arkadaşlara saygı gösterelim lütfen..1 ytl baskı maliyeti olan bir fotoğrafı 15 ytl den sattığınızda kimse size saygısızlık yapmıyor. şimdi tek masraf baskı maliyeti mi diyeceksiniz eminim ancak bütün ticari işyerleri için bu böyledir... hayırlı çalışmalar, bol kazançlar

 

Tarih: 7 Ekim 2007, 16:28 - İp: 88.***.**1.104