buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

Crack,serial

Çok ciddi bir suç olduğunu belirtmeye gerek yok.
O alenen paylaştığınız programların Türkiye'de bir temsilcisi varsa ve yasal işlem yaparlarsa çok ciddi canınız yanar.Forumda nick kullanmanız, gerçek isminizi gizlemeniz önemli değil. Size ulaşmaları bir kaç saatlerini almıyor adli makamların , haberiniz olsun.Yeter ki istesinler.

Başka bir boyut; 2. sınıf forum sitesi demeye dilim varmıyor, çünkü onlarda bile pm yoluyla dahi paylaşım halinde üye süresiz banlanıyor.

Başka bir boyut; burası bir sanat galerisi ve de teknik bir forum. Bunlardan öte bir okul burası.Yönetim görülmemeiş derecede demokratik. Suistimal etmeye gerek yok. MÜYAP geçen sene yüzlerce siteyi mahkeme kararıyla kapattırdı. Bunların arasında dev download siteleri de var. Tek günahları kazaa,ares gibi programlara da arşivlerinde yer vermeleri. Günün birinde sizin yüzünüzden site kapanırsa vicdan azabı duyar mısınız?

Daha başka bir boyut; Programın linki, rar şifresi için aşağıya adınızı yazın....Bu mudur yani? Hayatta yapabildiğiniz maksimum üretim bu mudur?

Son olarak ,torent var,emule var. Akla hayale gelmeyecek programlar var. Yani en gelişmiş programa ulaşmak 2 dakikanızı almıyor. İndiriyorsanız indirin, bunları burada paylaşmak neden?

Tarih: 14 Ocak 2008, 22:33 - İp: 85.***.**5.71
ysrulutas
ysrulutas (üye)
Sivas / Amatör

Haklısın hemde çok haklısın. Bu aynı zamanda kul hakkı. Lakin ne yapalım şimdi. Kullandığımız tüm programlara para versek evin yolunu bulamayız. Ya eve bilgisayar almayacağız yada bu haceti hiç kullanmayacağız. Ya da yazılım geliştiriciler yazılımı ucuza satacak. XP den örnek vereyim ben orjinal kullanıyorum ama 155$, peki çin deki gibi olsa nasıl olurdu 5-10$ gibi

 

Tarih: 21 Ocak 2008, 22:43 - İp: 78.***.**5.252
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

kullanmayın demek haddim değil , herkesin tercihi farklı olabilir ve haklısınız da...
ama bu tip başlıkları fotoğraf forumunda uluorta başlık açıp paylaşmanın anlamı da yok bence.

 

Tarih: 22 Ocak 2008, 14:57 - İp: 81.***.**7.49