kharon
kharon (üye)
İstanbul / Amatör

Canon İmage Gateway

canon cu arkadaşlar..canonda my camera diye bi bolum var orda makineyi sesle goruntulerle kişiselleştirebiliyorsun..işte bu kişiselleştirme temalarını internetten yükleyecek ve 100 MBda online foto albumu oluşturacak bir ozellik CANON iMAGE GATEWAY ...resmi sitede yazdığına göre zoom browser EX programında internet menüsünün altından buraya ulaşabiliyormuşuz..ben bulamadım ayar oldum..
bilen kullanan var mı??

Tarih: 25 Temmuz 2004, 11:34 - İp: yok
ohara
ohara (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

Dostum My Camera içindeki resim ve sesleri değiştirmen için bir internet sitesine ihtiyacın yok. Tek yapman gereken, makineni PC'ye usb girişinden bağlamak ardından Zoom EX Browser programını çalıştırmak ve "Camera" menüsü altında "My Camera Settings" bölümüne girmek. Burda çeşitli themler var. İstersen topluca yeni bir them yükleyebilir veya teker teker ayrı ses ve resim ekleyebilirsin.

Ama internetten yeni themler indirmek istiyosan bu biraz zor gözüküyor çünkü Zoom Browser EX programında "internet" başlıklı bölümde sadece email ile resim gönderme seçeneği var. Anlaşılan erkayaların CD'inden çıkan kurulum programında bu özellik es geçilmiş. Ben bu programın international versiyonunu bulup indiricem bakalım farklı bişey olacakmı.

Herşeyden önce bu programı email adresi verip register etmek lazım ama register bölümü bile yok. Canon ne zaman türkiyeye önem verecek acaba? 3-5 milyonluk küçük avrupa ülkelerine önem veriliyor ama türkiyeye verilmiyor.

#ohara' tarafından 25.07.2004 23:51:37 tarihinde düzenlendi.

 

Tarih: 25 Temmuz 2004, 22:11 - İp: yok
ohara
ohara (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

bu image gateway sadece türkiyenin aralarında bulunmadığı 15 avrupa ülkesinda kullanılabiliyor. öyle bir sistem yapmışlarki her ülkede satılan makinlerin seri numarası belli, o yüzden bu ülke dışında bir yerden aldığınız makine ile image gateway sistemine üye olamıyosun.

 

Tarih: 26 Temmuz 2004, 20:18 - İp: yok
ohara
ohara (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

artık canon makinelerinizin seri numarasını girerek bu siteye üye olabiliyorsunuz.

 

Tarih: 27 Ocak 2005, 23:05 - İp: yok
  • 1