catafalq
catafalq (üye)
Ankara / Amatör

Fotoğrafçı Arkadaşlar Bir Sorum Var

Merhabalar.. Yazın düğünüm olacak ve kendi davetiyemi hazırlamak istiyorum. Photoshop bilgim orta seviyede ama size esas sorum şu ; Psd formatında davetiyemi hazırlasam baskıyı nasıl yaptırabilirim? Sizce fotoğraf şeklinde davetiye acayip mi olur?? Ya da fotoğraf şeklinde değil de kartona nerde baskı yaptırabilirim Ankarada? Ya da arkadaşlar basabilirim diyen var mı aranızdan? 700civarı bastırmalıyım. Fikir ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler...

Tarih: 17 Mayıs 2007, 18:45 - İp: 85.***.**9.232
DigitalArt
DigitalArt (üye)
Ankara / Stüdyo Fotoğrafçısı

Ben Sana Çırak Arıyorum Demedim Zaten Canım arkadaşım Ben Sana Doğru OLanı anLatmaya ÇaLışdım Sadece Sana DeğiL Açmış Olduğun Konu İçeriğine Girip BakanLara..

PayLaşımı Çok Görseydim Sana AkıL Vermezdim.. Düğün Dediğin Bir Kez Yapılır İstisnaLar Hariç.. Yapacaksan Bi İşi Adam AkıLLI Yaptır Ki Sonradan Pişman Olma Diye... Sen Ne Kadar Doğru ne Kadar YanLış AnLarsın Sana KaLmış.. Allah Mesut Bahtiyar Etsin Gerisi ÖnemLi DeğiL.. Bundan Sonraki Hayatında MutLULUklar DiLerim.

En GüzeL PayLaşım Doğru PayLaşımdır...!

 

Tarih: 19 Mayıs 2007, 09:26 - İp: 88.***.**1.208
digiworld
digiworld (üye)
Giresun / Stüdyo Fotoğrafçısı

catafalq adam gibi yardımcı olmaya çalıştık sordun bizde soledik nedir bu ya forumda bu kadar seviyesizlik arkadaşlar ne oluyo yeni üseyin 1 konu açmışsın tahmini ilk konunda bu tutupda yok be kardeşim yok maliyet önemli değil diyorsun maliyet önemli değilse git bi fotoğrafcıya orda tasarlasınlar sende izle biz paylaşım yardımcı olalım dedikçe git gide seviyemizi düşürüyoruz farkında olmadan kusura bakman... üzerine alınma günde 10 kişi geliyo yanıma ben photosop biliyorum sen onu neden ole yapıyon yok bura niye bole sen benim yerimde ol harıl harıl çalışırken dam gelsin artislik yapsın sen ne edersin o adamı... ben yaklaşık 6 yıldır photosopla uğrasıyorum ve bilmediğim şeyler var orta seviyedeyim sen hangi seviyede olduğunu anla saygılar kardeşim allah mesut etsin ağır konustuysam özürdilerim saygılar

 

Tarih: 19 Mayıs 2007, 10:41 - İp: 88.***.**8.236
catafalq
catafalq (üye)
Ankara / Amatör

Arkadaşlar sen git borsanı oyna demiş birisi.. Birisi mesleği ayaklar altına almaktan bahsetmiş, Bir düğeri tek mesaj yazmışsın o da bu demiş.. Ben hiç bir şey söylemiyorum.. Sadece açtığım postu tekrar okumaya davet ediyorum bu kişileri..

Alıntı

"Ya da fotoğraf şeklinde değil de kartona nerde baskı yaptırabilirim Ankarada? Ya da arkadaşlar basabilirim diyen var mı aranızdan? 700civarı bastırmalıyım. Fikir ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler..."

Benim istediğim herşeyi kendim yapmak değildi zaten. Öyle olsaydı yukardaki şekilde yazmazdım. Sadece kendi zevkime göre birşeyler yaparım diye düşünmüştüm. Para önemli değil dediysem hiç önemi yok da demedim. Elbette çok da pahalı olmamalı.. Ya neyse arkadaşlar yalnızca şunu söyleyebilirim bu tavırlarınıza çok üzüldüm. Başka da birşey yazmıyacağım siteyede birdaha girmem. Gider bir ajansta seçer bastırırım davetiyeyi de.. Sağlıkla kalın..

 

Tarih: 19 Mayıs 2007, 13:57 - İp: 88.***.**8.142
realbiker
realbiker (üye)
İzmir / Amatör




Üyelik İptal Edilmiştir.

 

Tarih: 11 Haziran 2007, 10:28 - İp: 81.***.**9.204
akuma
akuma (üye)
İstanbul / Stüdyo Fotoğrafçısı

catafalq ekenomist olabilirsin ama senin iyi derecede 3ds max ve maya bildiğine inanmıyorum nedeni ise şu bu iki programda photoshop a ihtiyaç duyar hemde iyi bir şekilde bilmen gerekir maddi durumun iyi olabilir . 26 yaşında iki programı biliyorum diyorsun ama onlarda daha basit olan bir programı orta seviye biliyorum diyosun şip şak ın dediği o kadar kötü bi cümle yok sadece fikrini belirtmiş bu arada her kez 3d ci olmuş haberimiz yok iki bina yapan ben biliyorum diyo buda komik geliyo kusura bakma ama senin o kadar iyi bildiğini dediğim gibi düşünmüyorum bazen mekanların uwn unvarp larını hazırlarken photoshop kulanıldığını organikte bu işlem sırasında yüze rütüş ve efect uygulandığını unutuyorsun senin gibi 3d kulanıcılarına genel olarak acemi diyoruz ve tavrında çok ukalaca Ayrıca (photoshop bilgim orta seviyede dediysem 3dstmax ve maya bilgimden bahsetmedim.) gibi sana yardım etmeye çalışanlara böyle teşekür ediyorsun heralde genel olarak

 

Tarih: 21 Şubat 2008, 18:53 - İp: 88.***.**8.203