esoes
esoes (üye)
İçel / Stüdyo Fotoğrafçısı

Doğada Katolog

arkadaşlar doğada katolog olayı fotografcılığa nasıl yansır yalnız bunu doğallık bakımından değil.her yönüyle yorumlarsak iii olur mesela ışık gölde poz olarak veya fotografcılık dahada mı basitleşir.daha mı çok rağbet görür.?

Tarih: 11 Ağustos 2006, 05:22 - İp: 88.***.**7.162
mete007
mete007 (üye)
Kocaeli / Doğa Fotoğrafçısı

Daha iyi olacağını düşünüyorum...

Mümkünse eğer, her tarafından tarih fışkıran memleketimizi, iyi değerlendirmeli.. Antik tiyatro'dan göl kenarına varana kadar.. Kendimize iyi bir rota belirleyip.. vs..

İmkanı olan meslekdaşlarımızın, bunu yapması iyi olacaktır...

İyi çalışmalar dilerim..

 

Tarih: 11 Ağustos 2006, 10:39 - İp: 85.***.**7.80
foto16
foto16 (üye)
Bursa / Stüdyo Fotoğrafçısı

eline makineyi alip gidenler basitlestiriyor evet ama ben bu ise daha ciddi yaklasiyorum en azindan 3-flas ve 2-yansiticiyla yapmaya çalisiyorum ama fiyat yüksek gelince talep az oluyor çüknü makinayi omzuna alan isik gölge takmiyor paraya bakiyor genelde o tip çekimlerde fotografta detay yok gelinlik belli bile degil ama bizim ziyniyetimiz kimde daha ucuzsa olunca bizide sallama isler yapmaya zorluyorlar....selamlar...

 

Tarih: 11 Ağustos 2006, 12:19 - İp: 88.***.**5.78
white
white (üye)
Bursa / Amatör

slm abiler.ben aslımnda bu işi ilk önce internet üzerinden gördüm yabancilar cekmişti.ve onu topladm.ben genelde düğün çekimlerine giderken gezi cekimlerm olur.düğünden öcne tur atilir ve bende giderm beraberinde.ilk önce studio cekimimi yaparim ve geziye baslarz bu arada camerada cekerim.ve güzel dogal yerler var.cekici.manzaralara götürürüm.orda 10 pozu gecik resim cekerim.sadece gelin damat.ve dogal oldugu icin müsterlerim cok begeniyor.ışık ve gölgeye gelince artk onu sizin güneşe bakarak ve gölgesine bakarak.kendiniz uyum sağlayarak cekmeniz lazm.bence bu işe biraz uyum saglasak cok iyi olur Photosopta sanal bişeler yapip ugraşmayız.bazen ugraşiriz ama gerektiği kadar uğraşiriz.uzun süreli değil.bence bu tür cekimleri artk herkesin yapmasi lazim.adi üstünde sanal olmayan resim ortaya cikiyor.neyse abiler cok konuştum herkese tavsiye ederim bu tür çekimleri.herkese bol kazanç hayirli işler.

 

Tarih: 13 Ağustos 2006, 11:06 - İp: 85.***.**7.217
  • 1