sancar_
sancar_ (üye)
Kayseri / Firma

Adobe Photoshop Lightroom 1. 0 Final

(not:alıntıdır)
Adobe, profesyonel fotoğraçılar için yepyeni bir yazılım hazırladı. Büyük yazılım devinin geliştirdiği yeni Photoshop Lightroom yazılımı ile kullanıcılar yüksek boyutlu fotoğraflarını bilgisayar ve lensler karşısında daha az zaman harcayarak düzenleyebilecek ve kısa bir sürede birinci sınıf fotoğraflar haline getirebilecekler

Profesyonel fotoğraçılar, büyük yazılım devi Adobe'nin geliştirdiği yeni Adobe Photoshop Lightroom yazılımı ile, yüksek boyutlu fotoğraflarını bilgisayar ve lensler karşısında daha az zaman harcayarak düzenleyebilecek. Profesyonel fotoğrafçılar için özel olarak tasarlanan Adobe Photoshop Lightroom'un zarif ve dağıtılmamış arayüzü, dikkatle seçilmiş araç ve özellikleri ile kullanıcılar fotoğraflarını kısa bir sürede birinci sınıf fotoğraflar haline getirmeye imkan sağlıyor.

İş Akışını Hızlandırıyor:
Adobe Photoshop Lightroom, fotoğraf çekiminden, müşteri sunumuna kadar, iş akışının her adımında fotoğrafçılara en hızlı yardımı sunuyor. Fotoğrafçılar, Adobe Photoshop Lightroom'un esnek araçları sayesinde, büyük yer kaplayan fotoğraflarını toplu olarak gruplayabilir, yeni isimler verebilir ve ihtiyaçlarına göre meta etiketleme yapılabilirler. Üzerinde değişiklik yapılan fotoğraflar, çok kolay bir şekilde export edilebiliyor yada yüksek kalitede çıktı alınabiliyor.

Ayrıca, fotoğrafçılar, Adobe Photoshop Lightroom ile çevirim içi Web galerileri oluşturabilir, müşterileri için slide show sunumları hazırlayabilir, History paneli sayesinde fotoğraflar üzerinde yapılan değişiklikleri izleyebilirler. Adobe Photoshop Lightroom ile bu değişikliklerden farklı alternatifler elde etmek de mümkün.

Kullanıcının donanımına adapte olabiliyor:
Adobe Photoshop Lightroom açık standartları sayesinde kullanıcıların çalışma yöntemlerine ve donanımlarına göre adapte olabiliyor. Hem Mac'de hem de Windows'ta çalışabilen Adobe Photoshop Lightroom ile ister doğrudan desteklenen 140'ın üzerinde farklı Raw dosya formatı ile hiç bir resim kalitesi kayıbına uğramadan DNG formatı üzerinde, istenirse de JPEG veya Tiff ile çalışılabiliyor. Kullanıcılar resimlerini Adobe Photoshop Lightroom'un galerisinde çevrim dışı medialarda olsalar bile saklayabiliyorlar. Detaylı değişiklikler yapmak istenildiğinde ise ayrıca satılan Adobe Photoshop'u kullanıp, istenilen değişiklikler yapılabiliyor. Adobe Photoshop Lightroom yapılan bu değişiklikleri otomatik olarak algılıyor ve kendi kütüphanesini düzenliyor.


Profesyonel fotoğrafçılar istedi Adobe yaptı:
Adobe, Lightroom'un gelişiminde, birçok profosyonelin bu yazılıma katkıda bulunmasını sağlamak amacı ile büyük bir Public Beta Test programı yürüttü. Bu sayede imaj görüntülenmesinden, zaman kazanımı için kullanılan tüm araçlara kadar herşey, bu programa katılan profosyonel fotoğrafçıların ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda şekillendi. Profesyonel fotoğraçıların istekleri doğrultusunda hazırlanan Adobe Photoshop Lightroom'un sağladığı faydaları şöyle özetlemek mümkün:

• Büyük iş akışı desteği.
• Geridönülebilen düzenleme
• Evrensel düzenlemeler yapabilmek için kullanılabilen profesyonel düzenleme araçları
• İmaj önizleme, sıkıştırma ve değerlendirme
• Zarif ve karmaşık olmayan kullanıcı arayüzü
• Hızlı ve yüksek kaliteli çıktı alma
• Düzgün şekilde ayarlanmış siyah-beyaz kompozisyonları
• Becerikli sunum özelliği
• Otomatik değişiklik arama
http://rapidshare.com/files/17552095/Adobe_Photoshop_Lightroom_1.0_Final.rar

#sancar_' tarafından 23.02.2007 11:33:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Şubat 2007, 11:32 - İp: 81.***.**4.164
qawsed58
qawsed58 (üye)
Sivas / Meraklı

kardes senin actigin konunun aynisini ben de 5 gun once acmistim ben de alinti yapmistim silindi demekki sen ben den once actin o yuzden silindi neyse yinede tesekkurler guzel bi program isteyen faydalansin....

 

Tarih: 23 Şubat 2007, 16:40 - İp: 195.***.**2.112
photodesng
photodesng (üye)
Antalya / Profesyonel Fotoğrafçı

Paylaşım İçin Teşekkürler..

 

Tarih: 23 Şubat 2007, 17:00 - İp: 88.***.**7.236
  • 1