benvarsa
benvarsa (üye)
Antalya / Amatör

Fotoshopta Action Yapmak İçin Yardım

ben antalya truzim fotğrafçısıyım ben fotoğraf en kısa zmanad kesip feather verip kemek isitiyorum ve fotoğrfa yerleştirmek isitiyorum böyle bir şey varsa bana yardım olacak birisi varmı yardım edenlereden etmeyelnelrden allah raazı olsun ustalar

Tarih: 31 Mayıs 2010, 17:08 - İp: 88.***.**1.68
tamerahmet
tamerahmet (üye)
Yurtdışı / Amatör

valla hocam tam ne demek istedigini anlamadim ama photograflarini cekerken arka planin sade photoshopun rahatlikla ayird edebilecegi bir perde ise color range ozelliginden dedigin gibi bi action yapilabilir ama elle kesmedeki kaliteyi yaklamak zor cekim kaliteside onemli detayli aciklarsan ne yapmak istedigini belki bi yardimim dokunur.

 

Tarih: 3 Haziran 2010, 11:47 - İp: 97.***.**3.63
perfclty-notng
perfclty-notng (üye)
Eskişehir / Meraklı

Selamlar.. Öncelik PS'de alt+F9 combosunu yaparak actions sekmesini açıyorsun. Açılan pencerede en altta çöp kovasının yanında create new action butonu var. Ona tıklayıp yeni action'una isim verdikten sonra kırmızı ve yuvarlak bi butonun aktif olduğunu göreceksin. Bu buton şu anlama geliyor: PS'de yaptığın işlemler actions'u oluşturmak üzere kaydediliyor. Yapmak istediklerini tamamlayıp kare (stop) butnuna bastıktan sonra action'ın hazır hale geliyor. Sonrasında file>automate>batch seçeneklerini kullanarak kaynak dosya ve hedef dosya belirtebilirsin.

İyi forumlar..

 

Tarih: 31 Temmuz 2010, 23:07 - İp: 83.***.**0.146
  • 1