cafernon
cafernon (üye)
Ankara / Meraklı

Yapılan Eleştirilerin Sırası

SAyın site yetkilileri
bir süre sitede çok aktiftim ama şimdi siteninin sorunları nedeniyle başka siteleri daha çok ziyaret eder oldum.
Bunlardan en başında ise bir fotoğrafa yazılan yorumların ilkten sona doğru yazılmasıdır. MEsela fotoğrafıma yorum yazıldıysa bile mutlaka en son sayfayı açıp oradan bakmak zorunda kalıyorum. Bunun yerine idleri küçükten büyüğe değilde büyükten küçüğe sıralamayı deneyebilirmiyiz?
Birde benim gidişimin en büyük sebebi ise fotoğrafların onylanması gibi bir kural. Ya diğer çoğu fotoğraf sitelerinin kurallarında kullanıcı kabul ettiği kurallar çerçevesinde siteye fotoğraf yükler bve anında görüntüye girer. ancak eğer bir şikayet yada adminlerin bir itirazı varsa neden belirtmeden fotoğrafı silebilriler. Ancak sizin uygulamanıza göre mutlaka adminlerin onayını beklemek zorundayız yani siteye istediğimizde bi fotoğraf ekliyemiyoruz, vede onayda bir gecikme olursa fotoğrafın siteye girişi 3. 4. sayfadan olabiliyor. buda hakkımızın yendiğni gösteriyo.
(belirttiğim konular daha önce açılmışsa açan arkdaşlara özür diliyorum dikkatle okumadım forumu. sadece bir yorum üzerine sitey girdiğimden ve paylaşmak istediğimden yazdım)
saygılarımla

Tarih: 5 Kasım 2005, 02:17 - İp: yok
fdiker
fdiker (Site Sahibi)
İzmir / Firma

Yorum sayfasının sağ üstünde turuncu ok işareti ve yanında Sıralamayı Değiştir yazısı var. Buraya tıklarsanız diğer şekildede sıralanacaktır.Cokie desteğiniz açıksa bir sonraki oturumunuzdada aynı şekilde göreceksiniZ.

Fotoğrafların onaylana olayına gelince, son değişiklikten sonra onaylamayı (tatil günleri hariç) günde 4-5 kez yapmaya çalışıyorum. Netfotograf ziyaretçilerinin büyük çoğunluğu arama motorlarıdan geliyor, özelliklede googleden (dijital fotoğraf, fotoğrafçılık ve makineleri ile ilgili tüm arma kiterlerinde ilk sıralarda çıkıyor site) hal böyle olunca günlük 3000 ve üzeri her seviyeden fotoğraf sever siteyi ziyaret ediyor, 70-80 kişi civarındada kişi yeni üye olarak siteye katılıyor. Bu kadar çok hareket oluncada zaman zaman hoş olmayan fotoğraflarda eklenmiyor değil, bu yüzden onaylamayı kaldırmam mümkün olmasada onaylanma süresini kısaltmak için çalışmalarım oluyor.

 

Tarih: 5 Kasım 2005, 22:50 - İp: yok
levocan
levocan (üye)
Şanlıurfa / Amatör

Fotograf onayının kalkması ile ilgili olarak daha önce ben de bir konu başlığı açmıştım. Ben de onayın kalkmasından yanayım. Fakat site üyelerinden bizimle aynı fikirde olan da var olmayan da bu durumda adminin kararına uymak durumundayız...
http://forum.netfotograf.com/onerileriniz.asp?msg_id=5325

 

Tarih: 6 Kasım 2005, 10:11 - İp: yok
  • 1