hvdn/sudan
hvdn/sudan (üye)
İstanbul / Amatör

Üyelik Girişinden Düşüyorum

siteye üyelik girişi ile giriyorum ancak mesela foruma tıklayınca açılan forum sayfasında üye girişim gözükmüyor. daha sı siteden çıkış yapmadığım için aynı hat üzerinden benden sonra girenler bir anda benim kişisel sayfama giriyor. bu durum allahtan benim başıma geldi yani başkasının bilgisayarından kendi kişisel sayfama ne kullanıcı adı ne şifre yazmadan girdimde aman aman deyip çıkış yaptım. kötü niyetli insanlara malzeme olabiliriz.

site yönetimine duyrulur.

yapabilsem web mastere başvurucam ama linkini bulamadım ki....
Saygılarımla Süleyman DİRER

Tarih: 9 Ağustos 2008, 22:57 - İp: 78.***.**9.22
last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

siteden çıkış yapmazsanız tabii ki saha sonra siteye girenler sizin adınızı kullanacaktır. art niyetli bir kişi sizin adınıza herşeyi yazabilir ve bunu yasal sorumluluğu tamamen size aittir. hiçbir şekilde izah edemezsiniz o yüzden dikkatli olmanızda fayda var

 

Tarih: 9 Ağustos 2008, 23:12 - İp: 78.***.**2.169
krusty
krusty (Objektif)
İstanbul / Amatör

galeriden foruma girince bende de üye girişi gözükmüyor.
tekrar kullanıcı adı ve şifre yazmam gerekiyor.

fakat bu durum dikkat ederek önüne geçilebilecek bir durum değil.. hem zaten neye dikkat edeceksiniz ki; sonuçta galeriden foruma girerken bizim elimizde olmayan bir sebepten ötürü problem meydana geliyor.

 

Tarih: 9 Ağustos 2008, 23:58 - İp: 88.***.**3.138
hvdn/sudan
hvdn/sudan (üye)
İstanbul / Amatör

son umut arkadaşım. siteden isteğimle yada istemsiz elim kaydığı için çıkmıyorum. "üye girişim" düşüyor. tam o anda yan masadan nf ye giren benim adımla girebiliyor.
sorunda burda bu hatanın düzeltilmesi lazım. site içindeki sayfalar arasında gezerken böyle birşeyin olmaması lazım.

mesela hotmailde üye girişi yapınca üst üste 30 sayfada gezsem profil işlemide yapsam mailde atsam ikide bir "BU SAYFA ÜYELERE ÖZELDİR ÜYE GİRİŞİ YAPIN " diyor mu? demiyor. ama fotoğraflar bakıyorum sonra haberlere bakıyorum aaa o da ne üye girişim düşmüş. yada mail sayfasından foruma tıklıyorum aaa o da ne üyelik girişim düşmüş. hadi bir daha bir daha şifre gir.

yarın öbür gün netkafede böyle olur biri girer senin benim adımla agzına geleni yazar sonra sıkıntıya biz kalırız. bu yüzden acil olarak düzeltilmesi gerekir bu açığın. sonra niye ben çekeyim sitedeki açığın yükünü di mi ya? bak yasal sorumluluk senin diyorsun, açıklayamazsın diyorsun, senin başına gelmeyeceği ne malum? tehlikeli yani bu durum. bunu demeye çalışmıştım. süleyman.

 

Tarih: 10 Ağustos 2008, 15:32 - İp: 78.***.**4.201
eskidost
eskidost (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

site bazen kendi içinde farklı bi sayfaya tıkladıgınızda tekrar üyelik güncellemesi istiyor benimde başıma geliyor bazen sorun yapılacak bi şey degil

 

Tarih: 11 Ağustos 2008, 02:32 - İp: 88.***.**3.194
grafiker08
grafiker08 (üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

last hope doğru söylüyorsun siteden çıkmadığınız da başka kişiler tarafından kullanıla bilir .......... arkadaşlar nitekim benim başıma da geldi .......................

 

Tarih: 19 Ağustos 2008, 22:32 - İp: 85.***.**7.106
  • 1